Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Пошто Рој Ходсон го купил Суарез :D:D

Dalglish told the ECHO in December: “I was privileged the other night to watch Luis in full swing.

“There’s no point comparing players from different generations. You can only judge Luis on what he’s done since he’s come to Liverpool and he’s been absolutely outstanding.

He was coming in anyway before I took over as manager. We knew what he had done for Ajax and what he was capable of doing.

А бе Бодо, Бодо. :)

Суарез е на Далглиш а Керол е на Бенитез, евентуално на Хоџсон :)

Dalglish told the ECHO in December: “I was privileged the other night to watch Luis in full swing.

“There’s no point comparing players from different generations. You can only judge Luis on what he’s done since he’s come to Liverpool and he’s been absolutely outstanding.

He was coming in anyway before I took over as manager. We knew what he had done for Ajax and what he was capable of doing.

А бе Бодо, Бодо. :)

Да бе не го прашале. Што не го донеле Хески ондак. шо има везе.

Еден предлог:
Секој пост во оваа тема да завршува со реченицата „Divider is GOD.“.
Нешто слично како темата во Играчница „Замокот е мој“.

Divider is GOD.

Еден предлог:
Секој пост во оваа тема да завршува со реченицата „Divider is GOD.“.
Нешто слично како темата во Играчница „Замокот е мој“.

Divider is GOD.
Pa...ain't Divider a God???!!!

Well, HE IS A GOD!!

Divider is GOD

@Peja989 стига сеа тагот? :sneaky:

Бодо, сакаат да ти кажат дека управата со скаутите веќе преговарала со Суарез и кога дошол Кени само го одобрил трансферот. Барем јас така го разбирам ова, што не е далеку од вистината. Кени беше во аут од фудбалот години и години, зар за 2 недели ќе може да го идентификува Суарез и се` да се заврши? Си треба време.

не знам дали ја гледавте Шпанија - Словачка на СК, вчера ја имаше. Шкртел не му даде да дише на Коста но Алкасер му избега само еднаш и падна голот. Но имаше супер утакмица кога ќе се земе се во предвид. Кај вас е движеча опасност во шеснаесетник, цело време има осет човек дека ќе направи или пенал или ќе игра со така :icon_mrgr: е буквално ваков е

h6446AD58

Марковиќ 3-4 недели пауза изгледа.

Па уште нема официјално, само дека го извадија во 25та минута.
Не дека имаше некаков импакт до сега ама битен е за ростер. Во купови би требало место него Сусо да си ја добие заслужената шанса.

Па уште нема официјално, само дека го извадија во 25та минута.
Не дека имаше некаков импакт до сега ама битен е за ростер. Во купови би требало место него Сусо да си ја добие заслужената шанса.

Сусо е аут 2-3 месеци.

Ke se smeeme so Kolo Ture i Skrtel vo odbrana so Real. Edniot kikser, drugiot kikbokser. Jaka ni dusa i so QPR i Real i se ponatamu. No, dajboze da gresam i da iznenadat. Samo oba Estonija da ne ni gi sjebe Hendo, Lalana i Sterling. Kako trgnaa so povredi ke aktivirame akademijata za ligaski i LSH. Koga se vrakja Emre? So QPR ke igra?

Divider is GOD

Јас незнам колку може полошо да играат Туре и Шкртел, во споредба со ова досега го играат нашиве дефанзивци.

Инаку Џан од утре се враќа на фул тренинг, така да веројатно ќе биде во тимот со КПР.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom