Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Рики, ти сеуште како малолетен, си немаш завземено свој став, цело време си "од кај што дува ветерот". Кога ќе си завземеш свој став, тогаш ќе стигнеш, ете барем 1 степен погоре. :D
Имам завземено став за секоја работа во која се разбирам. Човек кој зазема став во се, и во тоа што се разбира и во тоа што не се разбира, е неук, тврдоглав и магаре без мозок кој ја пасе тревата како што друг ќе му каже :)

Имам завземено став за секоја работа во која се разбирам. Човек кој зазема став во се, и во тоа што се разбира и во тоа што не се разбира, е неук, тврдоглав и магаре без мозок кој ја пасе тревата како што друг ќе му каже :)

Исправно. Јас не реков дека нити си неук, нити си магаре, туку дека мора да созрееш (фудбалски, а богами и инаку). :D

Исправно. Јас не реков дека нити си неук, нити си магаре, туку дека мора да созрееш (фудбалски, а богами и инаку). :D
Исправно, исправно. Али сепак одлучувам да си останам во младите, луди години :D

Сите и така го плукаат Ловрен еве им сега, со Коло има да газиме :)
Да видат што значи Ловрен.

Ловрен не значи ама баш ништо. Тоа не значи дека Коло ќе биде подобар, пошто ни Коло не значи исто така ама баш ништо.

Mene ne mi e fucking jasno kako be samo nasive se povreduvaat? Na sto gi hranat vo Melwood? So musli od Vitaminka? Kako ne se sjebat nekoi od drugive? Mamata mrsna

Divider is GOD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom