Divider
Seraphim
Marry me scousegirl. Marry meДури и театарската претстава Вагинални монолози би им позавидела на твоите Ливерпулски монолози.![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Marry me scousegirl. Marry meДури и театарската претстава Вагинални монолози би им позавидела на твоите Ливерпулски монолози.![]()
![]()
Три кила праски од оние што им се вадат семките, три кила охридски цреши и три пакета скопско од кило и пол флаши, пљус карта за на Енфилд.Marry me scousegirl. Marry me![]()
Bigjaa. A moze i majca so potpis od King Kenny&handshake plus eden Guiness pride? Ja sum uvek velikodusen i sirok.Три кила праски од оние што им се вадат семките, три кила охридски цреши и три пакета скопско од кило и пол флаши, пљус карта за на Енфилд.
Ефтина женска сум ја.
МојТ. А више ако си толку великодушен чоек мојт и дрес потпишан од МекМанаман.Bigjaa. A moze i majca so potpis od King Kenny&handshake plus eden Guiness pride? Ja sum uvek velikodusen i sirok.
Абе ајде... на сета неспособност на Гејчестер пред нас на табела да бидат бе... леле не ми се верува
ДеГеа покажа како голман брани за победа.
Да, уште се напињам за ремито против евертон, повеќе него за некој од поразите.
Ептен го отупевте, мајке ми. Де Геа имаше топ одбрани, али Мињоле нема проблем со таквите. Проблемот сите го знаеме кој е. Ај да речеш денеска покажал како се брани од аспект на тоа што Мињоле не го прави ќе сфатам, али сосема различна работа беше. Стварно не сфаќам што рипнавте толку врз Мињоле по денешното издание на бранителот на педерите.
Не е тоа поентата. А ни Мињоле не е крив сезонава за ниедни изгубени поени. Одбраните на Де Геа беа фасцинантни, ама Мињоле исто така не разочарал во такви ситуации никогаш. Се знае кај разочарува, затоа споредбата е баби и жаби.Ваљда ради фактот што Де Геа спаси 2 бода, а Мињоле не.
Ваљда.