Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Marry me scousegirl. Marry me :)
Три кила праски од оние што им се вадат семките, три кила охридски цреши и три пакета скопско од кило и пол флаши, пљус карта за на Енфилд.
Ефтина женска сум ја.

Три кила праски од оние што им се вадат семките, три кила охридски цреши и три пакета скопско од кило и пол флаши, пљус карта за на Енфилд.
Ефтина женска сум ја.
Bigjaa. A moze i majca so potpis od King Kenny&handshake plus eden Guiness pride? Ja sum uvek velikodusen i sirok.

Bigjaa. A moze i majca so potpis od King Kenny&handshake plus eden Guiness pride? Ja sum uvek velikodusen i sirok.
МојТ. А више ако си толку великодушен чоек мојт и дрес потпишан од МекМанаман. :love:

Абе ајде... на сета неспособност на Гејчестер пред нас на табела да бидат бе... леле не ми се верува

ДеГеа покажа како голман брани за победа.

Да, уште се напињам за ремито против евертон, повеќе него за некој од поразите.

Имаш перспективни голмани кои веќе се ИМЕ во светскиот фудбал како Ноер, ДеГеа, Куртоа

Имаш класа голмани на кои времето им поминува како Чех, Лопез, Икер...

Имаш Голмани кои никогаш не биле топ1 во свет а сепак држат високо ниво како Лорис, Шчежни, Валдес

Е тек после тоа го имаш нашиот Мињоле, заедно со Манданда, Муслера, АлХабсби итн итн...

Ептен го отупевте, мајке ми. Де Геа имаше топ одбрани, али Мињоле нема проблем со таквите. Проблемот сите го знаеме кој е. Ај да речеш денеска покажал како се брани од аспект на тоа што Мињоле не го прави ќе сфатам, али сосема различна работа беше. Стварно не сфаќам што рипнавте толку врз Мињоле по денешното издание на бранителот на педерите.

Ептен го отупевте, мајке ми. Де Геа имаше топ одбрани, али Мињоле нема проблем со таквите. Проблемот сите го знаеме кој е. Ај да речеш денеска покажал како се брани од аспект на тоа што Мињоле не го прави ќе сфатам, али сосема различна работа беше. Стварно не сфаќам што рипнавте толку врз Мињоле по денешното издание на бранителот на педерите.

Ваљда ради фактот што Де Геа спаси 2 бода, а Мињоле не.
Ваљда.

Ваљда ради фактот што Де Геа спаси 2 бода, а Мињоле не.
Ваљда.
Не е тоа поентата. А ни Мињоле не е крив сезонава за ниедни изгубени поени. Одбраните на Де Геа беа фасцинантни, ама Мињоле исто така не разочарал во такви ситуации никогаш. Се знае кај разочарува, затоа споредбата е баби и жаби.

Да направиш пенал против Хиберт треба ептен дрво бек да си, т.е треба да си ШО :love::love:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom