Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
колку само значи заминувањето на еден генијалец за целата екипа, за играта, ефикасноста. страшно. класа само со класа се надоместува. аспас фалиш

инаку денес дербито сити-челзи. не можам, а да не го издвојам ова:
компани и фернандињо :cuc:>>>>> ловрен,шкртел,сако,туре,џерард,лукас,ален,џонсон сите топтан.

Пак иста тема ми фураш.ставот е ист само у добри денови сум поблаг.и не е од 28 него од 32.

Не брат, тебе ставот ти е „како дувне ветрето“, односно ставовите, зошто немаш постојан.

колку само значи заминувањето на еден генијалец за целата екипа, за играта, ефикасноста. страшно. класа само со класа се надоместува. аспас фалиш

инаку денес дербито сити-челзи. не можам, а да не го издвојам ова:
компани и фернандињо :cuc:>>>>> ловрен,шкртел,сако,туре,џерард,лукас,ален,џонсон сите топтан.
Мангала бре брат... Диего Коста во џеб го стави.

Kjut!! Porazofff e uzassss, ama kjeffff za sffe drugo!!! Zimi ArseAnal tepase ...sfffe drugo krsteno u Pchinja!!!! Ako nisto drugo....there is still hope.
YNWA

Абе можда не не бива нас, али не ги бива ни другине ебате :D

Не брат, тебе ставот ти е „како дувне ветрето“, односно ставовите, зошто немаш постојан.

Еве ме убеди,од сега хејтање на Роџо и дрвата константно. Бар да не вадиш муабети.

Не е до нас двајца. Цел свет го гледа напредокот на Ливерпул само тој контрира. Сезоната е завршена, според него. Според мене, само што почна.

Не е до нас двајца. Цел свет го гледа напредокот на Ливерпул само тој контрира. Сезоната е завршена, според него. Според мене, само што почна.

Напредок лани имаше,годинава уназадување.

Напредок лани имаше,годинава уназадување.
Точно, во моментов сме послаби од тоа што бевме лани ама ти и на напредокот сереше, реално.
Викаше дека со Кени ќе сме биле подобри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom