Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
@Scouser88 што е ова, само за навивачите зборат :D
Lazar Markovic -

“I thought that Liverpool were the best team last season and, yes, I thought they should have been champions. Luck played a part in the outcome of the title.

“I have come here because, firstly, this is one of the best clubs in the world.

“Secondly, I am now in the best league in the world and, thirdly, Liverpool are the strongest and most superior team. That is my opinion.

“We can win the title. I feel that even with all the new players we have we are all competent and good enough.

“I have that confidence – and I play with the confidence I feel.”

Многу опнат овај... Тешки вака и на терен да е не ни бега титула

@Scouser88 што е ова, само за навивачите зборат :D
Lazar Markovic -

“I thought that Liverpool were the best team last season and, yes, I thought they should have been champions. Luck played a part in the outcome of the title.

“I have come here because, firstly, this is one of the best clubs in the world.

“Secondly, I am now in the best league in the world and, thirdly, Liverpool are the strongest and most superior team. That is my opinion.

“We can win the title. I feel that even with all the new players we have we are all competent and good enough.

“I have that confidence – and I play with the confidence I feel.”

Вакво треба првото интервју да им биде а не 10тото.
Ми се повраќа кога ги слушам за навивачите или за атмосферата да зборат:)
Ако сакаат атмосфера нека идат у диско,тука трофеј,титули се бараат.:P

Вакво треба првото интервју да им биде а не 10тото.
Ми се повраќа кога ги слушам за навивачите или за атмосферата да зборат:)
Ако сакаат атмосфера нека идат у диско,тука трофеј,титули се бараат.:P

Второ интервју му е, не 10то и муабетот ми е дека тој што објавува на страната, склопува како изгледа интервјуто (освен ако не оди со видео, мада и тогаш можат да го кратат).
Доказ за тоа е баш Џо Кол што кажа пред 2-3 недели :)

Како беше причата со Кол?/ Му рекле добредојде во најголемиот клуб а овој што вратил не ми текиња ?

Не не, тој кажал доаѓам во еден од најголемите клубови на островот а овие лупнале дека доаѓа во најголемиот клуб на островот :)

Осум дена не бев при интерметц и ТВ пошо се акав по плажиштана на јужниот сосед, доаѓам и шо да видам!
Балотели у Ливерпул!
Чувството е следново:
tumblr_mx448ztYNR1s2wsdzo1_500.gif

‘When I joined, the guy interviewing me said “you’ve joined the biggest club in the country” and reeled off the trophies they’d won.'

‘I just said “Yeah, if you put it like that, I suppose you’re right”, and Liverpool used that as the headline to the interview.

‘I didn’t want to upset anyone so I just went along with it. But obviously they are not the biggest club any more.’

‘How do you judge how big a club are? Nottingham Forest won the European Cup twice but they’re not a bigger club than Chelsea.’[DOUBLEPOST=1408926443][/DOUBLEPOST]
Осум дена не бев при интерметц и ТВ пошо се акав по плажиштана на јужниот сосед, доаѓам и шо да видам!
Балотели у Ливерпул!
Чувството е следново:
:pos::pos::pos:
:cuc:

so tezok raspored sme imale od prvive 5 utakmici ako izvleceme 12 boda top sme znaci 3 se osvoeni uste 9 da zememe vo narednite 4 utakmici ke bidam zadovolen

Јас од наредниве 2 гостувања, 4 бода ми се топ. Денеска барем да не изгубиме а после против Спарс можеме да атакуваме на победа.

Море... све треба да се тепа, какво задоволство. За титула треба да се бориме ебаго, треба да се руши све. Нема тука задоволоство, if you're first - you're first. If you're second - you're nothing.

Море... све треба да се тепа, какво задоволство. За титула треба да се бориме ебаго, треба да се руши све. Нема тука задоволоство, if you're first - you're first. If you're second - you're nothing.
Aspoljutno se slozuvam!!!!
Treba sfeee da se guzi i sfeee da se gazi!!!

Ricky, ke se desi da neam kaj da gleam

Klajte linkce i klaajte ko da sum jas monolozi za sto se desava. Ok

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom