Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Томи бе оти, да не имаш нешто против Хилфигерови случајно? Ако имаш, кажи.[DOUBLEPOST=1408231409][/DOUBLEPOST]Утре газиме и гузиме. Дивајдер немој Ливерпулката да ја заборавиш случајно (и тоа резервата донеси го). :D
Leleeeee ama sum se ocukal vceravecer ko da sum Riki....

Brendan Rodgers yesterday rubbished reports that Raheem Sterling was set for a new £120,000-a-week contract, and today revealed that young players at Liverpool will be rewarded gradually, not handed massive new deals after a few good months -

“It will be something that’s done and we are very happy with how we reward the young players.

“Raheem has propelled himself on to another level again. He was rewarded for that. That will always be the case here. They won’t have to wait until a certain point in their contract.

“We have been able to keep Raheem grounded here.

“We just have to be careful. If you give young players too much too early, that can be their downfall.

“It’s a big problem with British players, a massive problem. That’s part of what kills them in this country.

“They lose motivation. Young players are buying a Range Rover Sport before they even have their driving licence or have even taken their test.

“We don’t have the hunger among youngsters that other countries have. Our young players get carried away and wonder why their careers fall away. They are rewarded too early.”

Конечно некој паметно размислува како треба со младите посебно во Англија.

Денеска победа без 3-4 гола разлика не признавам. Мора да почнеме јако сезонава,страв у коски да им влезе на сите одма :):)

Ајдеее!!! почнуваме, ова е првото финале во оваа сезона! :vozbud:

Стерлингггггг - лепа фризура :)
Ајде за арно за убаво, за многу голови...

Требаше и Клајн да го купиме :cautious:
Одвај тепавме ама бтно зедовме 3 бода. Мора да се среди играта оти со Сити ќе биди леле мајко. Сепак тимот уште не е комплетиран, замина Суарез, а тие што дојдоа за да ја надополнат офанзивата напред сеуште не заиграле (Лалана, Маркец). Освен тоа потребен е уште еден шпиц кој сеуште го немаме купено нели. Така да напред рачунајте уште тројца играчи ќе се додадат на овие денес. Средина мора Џан да игра оти Лукас е мизерен. И слободно нека си оди. Правевме муабет дека ако си оди ќе немаме класичен ДМ ама па што фајде од тоа дека сега имаме? Стариџ и Стерлинг добри, вториов ќе гази сезонава реков. Само Стариџ во многу наврати беше ептен странично или пак многу назад наместо како шпиц да си оди напред.

edvaj ke se poserevme sauptemtom iskreno trebase i da pobedi ,olku slaba igra na liv nemam videno od vremeto ka keni nekako loso postaveni bez akcii i idei vo napadot srediata so lukas i dzerard spora troma glen dzonson lev bek to ne odi nikako kutinjo mora ponazad epen vo forot bezkorisen ne mozese da primi topka da dodaj vo prazno da proigra zatoa sto bese zagusen i premnogu napred postaven ,se na se minjole No 1 ne spasi coekot ,ali vo drugiot del od igrata moram da go pofalam hendo ,okolu napagjacite mislam deka si ja svrsija rabotata sterling i starige vo natprevar bez nogu sansi dadoa dva gola no nemaa nikakva kreativnost go nemase el pistolero da gi pritisnuva stoperite da gi maci da soceka nivna greska do odigra vo for da zagradi da navlece dva protivnicki igraci nemase koj da im servira na tacna na starige i sterling se na se site ovie zasiluvanja ne vredat kolku nego

Глен Џонсон мизерен, ајде нека се уигра Морено па ќе видиме како ќе стојат работите во дефанзива.
На Лукас под итно да му се бара замена, според мене Емре Џан би изиграл подобро од него.
И да, ако не се донесе класа шпиц како Фалкао или Кавани, стремиме на пласман во Лига Европа максимално.

nema sansa da dojdi ni eden od ovie dvata nego dedo eto ke go zememe ,a da bi zemal jas nekoj doa toa deteto so bese spic na kostarika cembel so bil igrac na arsenal i ko iz puske za nego bi frlil 15 mil ,kolku so mozev da vidam deteto e najblisku do stilot na suarez a nam sezonava tokmu toj ni nedostigat i to e od druga srana pa toj e govedo livrpul nemase da go prodaj ako ne napraese pizdarija ili ako go prodadese toa ke odese preku 120 mil realno tolku vredese poso neli real za desen bek plati 100

Кембел е играч што ќе си создава сам шанси, според мене ист стил на игра како Стерлинг.
Нас ни треба снажен напаѓач кој добро ќе се снаоѓа во просторот и кој максимално ќе ги користи сите топки кои ќе ги добие напред, а такви топки ќе има МНОГУ. Маркец, Лалана, Кутињо, Хендо. Среден ред со огромен потенцијал. Ја сеуште навивам за Фалкао, па ќе видиме.

3 бода си се 3 бода, и добро е што вака слаб настап дојде против Саутемптон, пошто ако вака играме против Сити, ќе го јадеме со 2-3 гола разлика.
Се виде дека кога влезе Ламберт, внесе живост во играта, и токму ова е тоа што од него треба да го очекуваме сезонава. Манкиљо имаше подобра утакмица од Џонсон, но за дербито против Сити очекувам Џонсон да игра десен бек, а лев Морено, пошто мислам дека Манкиљо ќе биде очаен и премногу е рано да се фрли во оган во таква утакмица, уште во второ коло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom