Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Многу ми е криво за Пепе. Не знам дали имало преговори, можеби не сакал да ја намали платата, не сакам да го кривам ЛФЦ ама да го чуваш Туре пример во тим а да го продаваш Пепе...

Искрено, мака ми е за Пепе. Најмногу заради тоа што приказната на релација Ливерпул-Реина, вака завршува, а кој би го предвидел ова до пред 3-4 сезони, кога имаше статус на Легенда. Можда повеќето од вас не се сеќаваат на партиите на Реина пред 4-5 години кога беше во топ 5те голмани во Светот, или како што би рекол Роџерс- He was up there with the best.
Со среќа Пепе и се надевам дека ќе освои Европска титула со Баерн.

Иста мачнина осеќам како кога си отиде Дирк.

Шознам, некако понеочекувано ми беше за Кајт, можда и затоа и потешко ми беше, а и искрено повеќе го почитував од Пепе. Како и да е....

Си го бараше си го доби. Само цената премногу ниска. На Ливерпул не му се исплаќа да го продава Реина за 2 милиони. Проблем беше платата. Можеби му понудиле помала плата ама ќе оди во Баерн ќе си зема повеќе пошто го сака Ливерпул ;) Таму Ноер не можи да го тргни никогаш. Како и да е можеби не му ни понудиле помала плата туку ова му е казна за лани

На плата штедат 10м фунти за следните две години.
Иначе, Јас го знам Ливерпул со Реина. Голман ни е од 2005та година. Поголем „проблем“ ми е тоа што е легенда на клубот одколку што си оди поради слабите перформанси.

100 пати правени муабети ама ајде.
Реина не доби ни минута така да изгледа е печен за продавање. Само никој не го сака не знам кому и за колку ќе го продаат. Агер исто ќе си оди. Туре и Џонсон мора да се продаат. Голема глупост ќе биди Коатес да го шитнат а Туре да остани. Коатес>>>>>>>>>>>>>Туре. Нека не крши клечки Роџерс нема што да бара Туре во тимов. Имал искуство. Преку стојко ако имал. Џабе му е искуството кога врска нема. Ај ако не Хипија да го вратиме пошто има искуство. Глупости. Не знам што како ама ќумбево мора да го исфрлат макар и со сила. Глен иста приказна. Едноставно не знам што му е ама ако не прифати помала плата мора да си оди. Ако останат со Туре губиме многу. Нема да земиме пари пошто наредно лето си одат како слободни. Земаат непотребно плата и тоа доста висока кога ќе им се собери на двајцата заедно тоа ти е плата за квалитетен играч. Перформансите им се испод 0. Ливерпул со нивно задржување испаѓа во улога на Црвен Крст. Уствари и подобро од тоа. Ќе лежат цела година ќе лапаат пари и ќе си одат наредно лето каде што ќе им понудат најмногу. Асаиди зошто не е заминат? Нели преговараа со Стоук, ајде нека го земаат да не го гледам и него. Борини исто по него. Договорено е со Сандерленд нека не крши клечки ќе си игра таму прв тим овде ќе е 3та или 4та опција. Ајб мора да остани ќе добие шанса. Има место за него така да не треба да го даваат на позајмица. Еден од Лукас или Ален сите ќе се сложиме дека треба да си оди ама Лукас ни е едини класичен ДМ, а Ален е миленик на Роџо така да ако некој бега тоа ќе е Лукас иако ништо чудно и двата да останат. Наводно Лукас го тргнал Ливерпул од Твитер и престанал да твита за нив па колку е точно не знам.
Нели е најлесниот начин тоа што не го знаеш да отидеш и на лице место да се преиспиташ? Го имаше инфолоунато акаунтот за откако оделот за детективи го отркие тоа повторно да ги фолоуне. Клик

Ви се восхитувам на живците кои ги имате за да ги коментирате Џонсон и Кели.

што е со шпекулацииве околу Икарди,сте биле спремни да дадете 20 милиони фунти за него ?
Има вистина или само медиумски трач ?

што е со шпекулацииве околу Икарди,сте биле спремни да дадете 20 милиони фунти за него ?
Има вистина или само медиумски трач ?

Трач невиџен. Не зимаме шпиц италијан уживајте имаме веќе еден, неможе да се отарасиме и од него:D

Трач невиџен. Не зимаме шпиц италијан уживајте имаме веќе еден, неможе да се отарасиме и од него:D

ми падна чудно вака одеднаш,а знам дека жутокљунецот пред некоја недела одби понуда од Монако два пати појака од вашата :D

Немој не дирајте таму,таму сме најслаби сезонава

Искрено, со вакви играчи мислите дека ќе можеме да опстоиме во ЛШ и ЕПЛ?
Иам голема доверба у Роџо... ама дал ќе успееме, малце сум скептик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom