RickyLFC9
Модератор
Па одговара и за него, ако е Лололо стварно. Лолололоврен. Лоловрен. Лоловрен.А за Ловрен? Смисли песна. Уствари не....Скаузерот ќе смисли за него.
Може?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па одговара и за него, ако е Лололо стварно. Лолололоврен. Лоловрен. Лоловрен.А за Ловрен? Смисли песна. Уствари не....Скаузерот ќе смисли за него.
Па одговара и за него, ако е Лололо стварно. Лолололоврен. Лоловрен. Лоловрен.
Може?
Ја коа се собрав со Скаузерине на before party пред некоја недела, вечерта повраќав од прозор надоле, а живеам на 4ти кат, па одма све ми пројде. Иди качи се на 4ти кат и повраќај, ќе ти пројде сигурноАбе ти не си нормален ејј.............имаш потенцијал Рики. Лежи во тебе добра перспектива ако вака и понатаму се развиваш.
Aспас пак ко ќе си оди ќе ја пееме Благом оном ко те има
Туку почнува да ми се лоши. Чаре ??
Вака сега...сполај ти за помошта ама некои работи не штимаатЈа коа се собрав со Скаузерине на before party пред некоја недела, вечерта повраќав од прозор надоле, а живеам на 4ти кат, па одма све ми пројде. Иди качи се на 4ти кат и повраќај, ќе ти пројде сигурно![]()
Епа не знам да ти кажам, ја у вакви случаи обавезно му вртам на @the_kop, али тој којзнае кај пие сеа и дали ќе се прибере вечер, камоли па да се упали тука. Ако за чудо дојде, обавезно ќе ти каже.Вака сега...сполај ти за помошта ама некои работи не штимаат
Прво не живеам во зграда така да нема 4т спрат
Второ....со каква страст сум ги внесувал јадењето и алкохолот денес, не сакам да слушнам за тоа да ги вратам назад.Можат да излезат али со тек на време........одбивам да повраќам
Не би било фер......нема правда на светов бе Рики нема правдаНеправда
Абе тој ме советуваше да се оддадам на алкохолот.Епа не знам да ти кажам, ја у вакви случаи обавезно му вртам на @the_kop, али тој којзнае кај пие сеа и дали ќе се прибере вечер, камоли па да се упали тука. Ако за чудо дојде, обавезно ќе ти каже.
Батали тоа, глеаш Розата се поднапил.Гледам, никој не пишал, Суарез сјебал менискус, и итно е опериран.
Кому му е гајле. На фан клуб Ливерпул ти личиме?Гледам, никој не пишал, Суарез сјебал менискус, и итно е опериран.
Епа не знам да ти кажам, ја у вакви случаи обавезно му вртам на @the_kop, али тој којзнае кај пие сеа и дали ќе се прибере вечер, камоли па да се упали тука. Ако за чудо дојде, обавезно ќе ти каже.