Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
А за Ловрен? Смисли песна. Уствари не....Скаузерот ќе смисли за него.
Па одговара и за него, ако е Лололо стварно. Лолололоврен. Лоловрен. Лоловрен.

Може?

Па одговара и за него, ако е Лололо стварно. Лолололоврен. Лоловрен. Лоловрен.

Може?
:ROFLMAO::pos: Абе ти не си нормален ејј.............имаш потенцијал Рики. Лежи во тебе добра перспектива ако вака и понатаму се развиваш.
Aспас пак ко ќе си оди ќе ја пееме Благом оном ко те има :icon_lol:
Туку почнува да ми се лоши. Чаре ??

:ROFLMAO::pos: Абе ти не си нормален ејј.............имаш потенцијал Рики. Лежи во тебе добра перспектива ако вака и понатаму се развиваш.
Aспас пак ко ќе си оди ќе ја пееме Благом оном ко те има :icon_lol:
Туку почнува да ми се лоши. Чаре ??
Ја коа се собрав со Скаузерине на before party пред некоја недела, вечерта повраќав од прозор надоле, а живеам на 4ти кат, па одма све ми пројде. Иди качи се на 4ти кат и повраќај, ќе ти пројде сигурно :)

Ја коа се собрав со Скаузерине на before party пред некоја недела, вечерта повраќав од прозор надоле, а живеам на 4ти кат, па одма све ми пројде. Иди качи се на 4ти кат и повраќај, ќе ти пројде сигурно :)
Вака сега...сполај ти за помошта ама некои работи не штимаат
Прво не живеам во зграда така да нема 4т спрат
Второ....со каква страст сум ги внесувал јадењето и алкохолот денес, не сакам да слушнам за тоа да ги вратам назад. :cautious: Можат да излезат али со тек на време........одбивам да повраќам
Не би било фер......нема правда на светов бе Рики нема правда :sick: Неправда

Вака сега...сполај ти за помошта ама некои работи не штимаат
Прво не живеам во зграда така да нема 4т спрат
Второ....со каква страст сум ги внесувал јадењето и алкохолот денес, не сакам да слушнам за тоа да ги вратам назад. :cautious: Можат да излезат али со тек на време........одбивам да повраќам
Не би било фер......нема правда на светов бе Рики нема правда :sick: Неправда
Епа не знам да ти кажам, ја у вакви случаи обавезно му вртам на @the_kop, али тој којзнае кај пие сеа и дали ќе се прибере вечер, камоли па да се упали тука. Ако за чудо дојде, обавезно ќе ти каже.

Гледам, никој не пишал, Суарез сјебал менискус, и итно е опериран.

Епа не знам да ти кажам, ја у вакви случаи обавезно му вртам на @the_kop, али тој којзнае кај пие сеа и дали ќе се прибере вечер, камоли па да се упали тука. Ако за чудо дојде, обавезно ќе ти каже.
Абе тој ме советуваше да се оддадам на алкохолот. (n) Инаку Битола е така да сигурно моментално џумбус праи некаде

Потврдувам. :)
Инаку учев деновиве, ама вечер, не така да....:D
Ми звони бе детето, сака да се преселам Ск да живеам, ама не му се давам така лесно :)

На крајот ќе биди Кокококококолкер Колкер

Cardiff City Forum: LFC and Cardiff have agreed a fee over Steven Caulker and now personal terms have to be agreed. Caulker's agent is already looking at houses in Liverpool in the likelihood he and his client agree terms with LFC.

Ми текна на една ситуација, против Норич сезонава (2-3), водименегде накај 88-89 минута, кога не притиснаа во шише, и @Steve-G вели- Толку јас немам крв повеќе во мене, јас збунет одговарам- Незнам како е да немаш крв, ама изгледа и јас ја немам :icon_mrgr:

Ех, добри времиња, секогаш ќе се сеќаваме на ова без разлика што не освоивме....а мене веќе сега ми недостигаат, а не беше така одамна....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom