Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А јас се мислам дека на крјот со Инс ќе завршиме. Ем е беспари, ем е наше дете, а на Линда ќе и останат појче пари за шминка.
А јас се мислам дека на крјот со Инс ќе завршиме. Ем е беспари, ем е наше дете.
Овој во Баерн играше мислам. Од Леверкузен подобро Бендер да го земиме. Малку поскап ама.....Емре Чан ,одличен би бил. Крупен е,знае со топка. Поред Лукас би изгледал како Јаја Туре. А и сумата е пристојна,10м фунти.
Еве ме, се трезнам пред комп...![]()
Кај си бе?![]()
Шо се трезниш кога утре пак ќе треба да се пијанчиш. Ебаго[DOUBLEPOST=1400368079][/DOUBLEPOST]Еве ме, се трезнам пред комп...
Aбе или ќе освоиме нешто или некој ќе треба да одговара.Нешто поконкретно има ли од шпекулацииве ??
Него мора уште нареднава година Ливерпул да освои нешто за да се остави белег од одличнава форма. Да не ни се деси пак 2008-09 каде имавме дрим тим али што кога тој тим ништо не освои тие години..
По 2011 време е и Брендан и Ливерпул да кренат титула па макар било пак Карлинг.
Нареднава очекувам такво нешто. 4 фронта ,мора да има еден успешен.
Овој во Баерн играше мислам. Од Леверкузен подобро Бендер да го земиме. Малку поскап ама.....
@Uli Hoeneß @MiaSanMia @spaso @King Kai
Да проговорите нешто за овој вашиов Емре Кан или Чан ама ваљда Кан е. ??!!!
И ја нејчам, само ми иди...[DOUBLEPOST=1400368219][/DOUBLEPOST]Шо се трезниш кога утре пак ќе треба да се пијанчиш. Ебаго[DOUBLEPOST=1400368079][/DOUBLEPOST]
Aбе или ќе освоиме нешто или некој ќе треба да одговара.
Поврден е Резил, зато не игра.Не ви кажувам бе. Минатиот пат прашав тука за младиот Турчин Јесил до каде е што како и никој не ми одговори.. Што ве ебам.
Пишав во темата Бундеслига за него
Овој во Баерн играше мислам. Од Леверкузен подобро Бендер да го земиме. Малку поскап ама.....
@Uli Hoeneß @MiaSanMia @spaso @King Kai
Да проговорите нешто за овој вашиов Емре Кан или Чан ама ваљда Кан е. ??!!!
Јесил е повреден одамна нема инфо за него. Колку ти шо знајш толку и ниеНе ви кажувам бе. Минатиот пат прашав тука за младиот Турчин Јесил до каде е што како и никој не ми одговори.. Што ве ебам.
Пишав во темата Бундеслига за него
Сега читам дека веста е од Спортбилд. Чим тие објавили значи стварно имал клаузула, но чудно ќе ми е да се откажат нашите од него, плус на позајмица во Леверкузен до летото 2015 - клуб кој повторно ќе игра ЛШ така да многу ќе бидам изненаден доколку се пресели кај вас. Прерано е за таков чекор да направи. Клуб како Леверкузен е идеален за него во развојот.
Ама чекај не е продаен во Леверкузен со клаузула да можи да го вратите? Тоа само значи дека ќе имате предност вие ама пошто не ви треба......Сега читам дека веста е од Спортбилд. Чим тие објавили значи стварно имал клаузула, но чудно ќе ми е да се откажат нашите од него, плус на позајмица во Леверкузен до летото 2015 - клуб кој повторно ќе игра ЛШ така да многу ќе бидам изненаден доколку се пресели кај вас. Прерано е за таков чекор да направи. Клуб како Леверкузен е идеален за него во развојот.
Tи забораваш шо се договоривме еднаш. Че се карамеИ ја нејчам, само ми иди...[DOUBLEPOST=1400368219][/DOUBLEPOST]
Сеа и Памела Андерсон пред мене да е, нема да ја познаам, а ти ми велиш за договор. Ај потсети ме...Ама чекај не е продаен во Леверкузен со клаузула да можи да го вратите? Тоа само значи дека ќе имате предност вие ама пошто не ви треба......[DOUBLEPOST=1400368924][/DOUBLEPOST]
Tи забораваш шо се договоривме еднаш. Че се караме![]()