Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Емре Чан ,одличен би бил. Крупен е,знае со топка. Поред Лукас би изгледал како Јаја Туре. А и сумата е пристојна,10м фунти.

А јас се мислам дека на крјот со Инс ќе завршиме. Ем е беспари, ем е наше дете, а на Линда ќе и останат појче пари за шминка.

А јас се мислам дека на крјот со Инс ќе завршиме. Ем е беспари, ем е наше дете, а на Линда ќе и останат појче пари за шминка.
h146FC3B0

Кај си бе? :icon_lol:

Емре Чан ,одличен би бил. Крупен е,знае со топка. Поред Лукас би изгледал како Јаја Туре. А и сумата е пристојна,10м фунти.
Овој во Баерн играше мислам. Од Леверкузен подобро Бендер да го земиме. Малку поскап ама.....:icon_lol:
@Uli Hoeneß @MiaSanMia @spaso @King Kai
Да проговорите нешто за овој вашиов Емре Кан или Чан ама ваљда Кан е. ??!!!

Еве ме, се трезнам пред комп...
Шо се трезниш кога утре пак ќе треба да се пијанчиш. Ебаго[DOUBLEPOST=1400368079][/DOUBLEPOST]
Нешто поконкретно има ли од шпекулацииве ??

Него мора уште нареднава година Ливерпул да освои нешто за да се остави белег од одличнава форма. Да не ни се деси пак 2008-09 каде имавме дрим тим али што кога тој тим ништо не освои тие години..
По 2011 време е и Брендан и Ливерпул да кренат титула па макар било пак Карлинг.
Нареднава очекувам такво нешто. 4 фронта ,мора да има еден успешен.
Aбе или ќе освоиме нешто или некој ќе треба да одговара.

Овој во Баерн играше мислам. Од Леверкузен подобро Бендер да го земиме. Малку поскап ама.....:icon_lol:

Не ви кажувам бе. Минатиот пат прашав тука за младиот Турчин Јесил до каде е што како и никој не ми одговори. :mad:. Што ве ебам.

Пишав во темата Бундеслига за него

Шо се трезниш кога утре пак ќе треба да се пијанчиш. Ебаго[DOUBLEPOST=1400368079][/DOUBLEPOST]
Aбе или ќе освоиме нешто или некој ќе треба да одговара.
И ја нејчам, само ми иди...[DOUBLEPOST=1400368219][/DOUBLEPOST]
Не ви кажувам бе. Минатиот пат прашав тука за младиот Турчин Јесил до каде е што како и никој не ми одговори. :mad:. Што ве ебам.

Поврден е Резил, зато не игра.

Dobar igrac , go probuvaa na povekje pozicii da igra no kaj vas i vo Premier ke bide dobar da go naucite kako destro da vi igra .

Сега читам дека веста е од Спортбилд. Чим тие објавили значи стварно имал клаузула, но чудно ќе ми е да се откажат нашите од него, плус на позајмица во Леверкузен до летото 2015 - клуб кој повторно ќе игра ЛШ така да многу ќе бидам изненаден доколку се пресели кај вас. Прерано е за таков чекор да направи. Клуб како Леверкузен е идеален за него во развојот.

Јесил е повреден одамна нема инфо за него. Колку ти шо знајш толку и ние :D

Сега читам дека веста е од Спортбилд. Чим тие објавили значи стварно имал клаузула, но чудно ќе ми е да се откажат нашите од него, плус на позајмица во Леверкузен до летото 2015 - клуб кој повторно ќе игра ЛШ така да многу ќе бидам изненаден доколку се пресели кај вас. Прерано е за таков чекор да направи. Клуб како Леверкузен е идеален за него во развојот.

Да прерано е но сепак и вие сте фактор ебаго ...

Ама чекај не е продаен во Леверкузен со клаузула да можи да го вратите? Тоа само значи дека ќе имате предност вие ама пошто не ви треба......:coffee:[DOUBLEPOST=1400368924][/DOUBLEPOST]
И ја нејчам, само ми иди...[DOUBLEPOST=1400368219][/DOUBLEPOST]
Tи забораваш шо се договоривме еднаш. Че се караме :icon_lol:

Ама чекај не е продаен во Леверкузен со клаузула да можи да го вратите? Тоа само значи дека ќе имате предност вие ама пошто не ви треба......:coffee:[DOUBLEPOST=1400368924][/DOUBLEPOST]
Tи забораваш шо се договоривме еднаш. Че се караме :icon_lol:
Сеа и Памела Андерсон пред мене да е, нема да ја познаам, а ти ми велиш за договор. Ај потсети ме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom