Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
По мене Плејмејкер,бек еден, еден централен,ДМ и нормално крило.

Конопот си го бројам како да е сигурен за крило.
Бек стварно немам идеја за лево. Енрике е топ едино со Луис и Морено би го мењал .
Централен исто незнам,али знам дека ќе идат по телето што отпадна од лига.
Плејот неќам да го коментирам док не му ја видам сумата за која ќе дојде.
ДМ ,се надевам на Маскерано.Искуство има,башка го знае Англискиот фудбал а е светлосни години поспремен физички од Лукас и Ален.

По мене Плејмејкер,бек еден, еден централен,ДМ и нормално крило.

Конопот си го бројам како да е сигурен за крило.
Бек стварно немам идеја за лево. Енрике е топ едино со Луис и Морено би го мењал .
Централен исто незнам,али знам дека ќе идат по телето што отпадна од лига.
Плејот неќам да го коментирам док не му ја видам сумата за која ќе дојде.
ДМ ,се надевам на Маскерано.Искуство има,башка го знае Англискиот фудбал а е светлосни години поспремен физички од Лукас и Ален.
Не знаеме за Енрике, којзнае каков ќе биде по таква повреда. Само 8 настапи имаше сезонава, ретко кој се вратил на исто ниво по таква повреда, Лукас ти е жив доказ.

Не знаеме за Енрике, којзнае каков ќе биде по таква повреда. Само 8 настапи имаше сезонава, ретко кој се вратил на исто ниво по таква повреда, Лукас ти е жив доказ.

Лукас да ,али па он никад не ни бил толку физички спремен како што е Енрике например. Еве почнал да тренира,летово ќе го видиме на припреми.Сакам да остане највеќе ради сигурноста негова во одбрана.

Одбиена прва понуда за Лалана...30м барале.

Значи пола тегла мед исркав на нервна база кога ја прочитав информацијава...решени се да ме умрат и готово.

Боже,брате помагај.

Де бе па ти, како твои пари да даваш...
Освен ако не си сакркастичен за пишаново. o_O

Па не е ко негови да се, али знаеме дека ако дадеме толку на Лалана, отидоа сите мои горенаведени желби.

Dwight Chambers @DwightChambers5 3h
Spanish correspondent informs me that 21 year old, defender, Alberto Moreno is a ‪#‎LFC‬ player. Good signing by my friend Brendan Rodgers.

Многу се нервирам кога ќе дојде трансфер период пошто знам дека некоја глупост ќе направат.

Го немам никогаш овај гледано Морено, ама изгледа се работи за attacking full-back. Добар match up би биле со Енрике. Едниов е строго добар во дафензива, другиот обратно.

Dwight Chambers @DwightChambers5 3h
Spanish correspondent informs me that 21 year old, defender, Alberto Moreno is a ‪#‎LFC‬ player. Good signing by my friend Brendan Rodgers.

Солиден е Морено за тие години,у секој случај подобар е од Фланаган . Само да видиме за која сума.

Солиден е Морено за тие години,у секој случај подобар е од Фланаган . Само да видиме за која сума.

Немам мислење зошто го немам гледано ама зборат дека сезонава е вистинско откритие во Шпанска лига.

Негде прочитав дека се спомнуваше сума од 8-9 милиони, мислам дека не е висока сумата, посебно за млад бек.

A be kade e Bijafrana? Duzi kafana!!! U prvi cetiri sme, odnosno vtori sme, A ne mi veruese hehehehe[DOUBLEPOST=1400065974][/DOUBLEPOST]Ja inaku rekov: Allen, Sissoko, Moses, Aspas, Koates, Johnson, Jones, i ostala bagra OUT!
Bi igral na toa da se zeme defanzivci, sredina i krilni allround naoagjaci. Ali najbitno defanziva i sreidna da se pojaca so kvalitet.

Suarez mora da ostane.....! I malite da se vratat nazad.

Lalana nikako za tie pari. Za 15 nekako, za dvaeset mnogu, za triese nikako.

"I don't want to put a figure on how many but I would rather have one or two absolute top players than seven that might not help us," he said.

"It's about the quality. We can't be going into the Champions League this year with doubts about players. We have to be going in knowing what the players' capacity to play is and their capabilities."

Уште да видиме дали ни се исти параметрите за квалитет. Ако мисли на Лалана и Колкер,многу многу ни се различни. Али да видиме.:)

Што решивте за Мозес? Ќе ни го вратите или на сила да си го земеме?

Негде прочитав дека се спомнуваше сума од 8-9 милиони, мислам дека не е висока сумата, посебно за млад бек.
Ако е за толку пари ќе треба сите голи да трчаме во чест на управата. Како тргнаа со шпекулации пред некој месец сите го бараа, 30 милки си реков дека ќе оди. Само ќе видиме можи ништо да не биди[DOUBLEPOST=1400086428][/DOUBLEPOST]
Што решивте за Мозес? Ќе ни го вратите или на сила да си го земеме?
Ќе ви го вратиме. Во ковчег.
И тој да ти бил шпион пичка му матер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom