Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
10258489_513772578749257_605118817976244425_n.jpg

Инаку за тие што незнаете, голот на Стариџ против Палас е избришан. Официјално се води како автогол на Дилејни, што значи Стаџ останува на бројката од 20 гола.

Имам неко чуство дека денес ќе славите:)
Со среќа на вас и на Вест Хем(y)

Не бе не, овој Шкртел мислам дека ќе ме умре некој ден... веќе и ми е смешно он ова што го прави.. колку и да е смешно, толку и е трагично :tapp: Идиот неписмен :facepalm:

После ќе пишам целокупно мислење за сезонава, сега за утакмицава: Мислам дека оваа ни беше најслаба утакмица на Енфилд, а ја победивме. Тоа е доказ за огромниот напредок што го имавме сезонава, до лани немаше ни реми да извадеме од утакмицава.
Флано беше преимпресиониран, што од трибини го гледаше Кафу. Џерард најдобар асистент во лигата, но што вреди кога пак сме без титула. Шкртел не ми е јасен како можи 4 автогола да си дадеш во 1 сезона, Кара си даде 7 во цела кариера. Криво ми е за Суарез, што не се одлепи од Ширер и Роналдо, ама тоа е тоа.

Е па дечки тоа е тоа. Сепак на почеток на сезона не знам какви ви беа очекувањата така да не знам кое ви е целокупното мислење за сезонава.
Looking forward to средби во ЛШ иако имајте на ум дека најверојатно тешка група ќе ви се падне.
Спортски окпозз.

Дечки сажељавам. Знам дека не ви се прај многу за ова муабет али при ситуација Меси да не ги помини Суарез и Роналдо, кој би ја зел златната копачка? Бидејќи имаат исто голови а Роналдо тешко дека ќе заигра уште некоја минута.

Дечки сажељавам. Знам дека не ви се прај многу за ова муабет али при ситуација Меси да не ги помини Суарез и Роналдо, кој би ја зел златната копачка? Бидејќи имаат исто голови а Роналдо тешко дека ќе заигра уште некоја минута.

Јас мислам дека бројот на голови постигнати од пенали се гледаат прво, ама не сум сигурен.

http://www.eurotopfoot.com/gb/soulierdor.php3
Сепак според ова, Роналдо ќе ја освои.[DOUBLEPOST=1399845876][/DOUBLEPOST]http://talksport.com/football/welco...waves-goodbye-14051190667#PqHe0cs6GRTpguX2.99

It is understood the 26-year-old is set to make the move to Anfield and it certainly looked that way in the Saints' 1-1 draw with Manchester United on the final day of the season.

Lallana was substituted midway through the second half and just like so many departing well loved players before him, he made a serious point of clapping all four sides of the ground - a clear indicator in the football world that translates as, 'he's off'.

Последно уредено:
Steven Gerrard - "To come so close and then to fall away so late is difficult to take. But, on the other hand, I'm so proud of the lads and we achieved what we set out to achieve, weeks and weeks ago.

"It's not doom and gloom - Champions League football is back. It has taken me until 33 to get this experience of a proper title race. What this is going to do for this young squad is going to take them to the title.

"Whether it is next year or the year after, it will happen pretty soon - that's what I believe, because the talent in the squad is there.

"I thought my days of title races were gone, I have to honestly admit that I thought they were gone. But having played with this group of players this year, it's back - the dream is back.

"Although I've only got a couple of years left maybe, I still believe I can get there. I never give up a fight; I never thought I'd be able to say that I'm really confident and I believe that the title is not too far away here."

Gerrard added -

"I'm running out of words to describe the fans of the club - it just gets bigger and better every season I'm here. I'd have loved nothing better than to have delivered it.

"But we have to congratulate Manchester City. They have been the best over the 38 games and although it's difficult to take, we have to congratulate them."

Роџерс стварно напраи да сонуваме, he made us dream :)

Не бе лелеее :(

Ај ваљда нема над 20 да фрлат, преку сила 20, преку сила, ве молам немојтееее над 20 !!!

Ќе тргнат активно на пазар ко лани, очигледно. Се надевам нема да се погодат дрва како лани што се погодија.

И да, цела одбрана би ја напраил сапун а сапунот не би го продал, него би го пуштил у мало канче со вода, да се мачи да се стопи.
Титула не чиниеа :facepalm:

Ќе тргнат активно на пазар ко лани, очигледно. Се надевам нема да се погодат дрва како лани што се погодија.

И да, цела одбрана би ја напраил сапун а сапунот не би го продал, него би го пуштил у мало канче со вода, да се мачи да се стопи.
Титула не чиниеа :facepalm:

Пишав во ПЛ темата, дека лидери сме во директни грешки за голови....дури 20:tapp::tapp:
Или тоа е скоро пола од головите кои ги примивме. Како колектив не се браневме лошо, ама какви индивидуални грешки направивме сезонава, човек да направи видео најгледана комедија ќе биди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom