Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ко што реков пред некој ден, утре идам за Охрид се враќам понеделник попладне... :unsure: После тој ден у секое време може

А Рики :tapp: :P Убаво некој рече,мислам дека беше the_kop ко Инзаги е,пушта нога и дава гол :P ама не секогаш даде гол :icon_lol: :ROFLMAO:

@RickyLFC9 не се љути бе само се зезам :D

Последно уредено:
Здраво дечки нов сум на форумов. Инаку ја бев дечкото у плава јакна пред некој саат кога игравте фудбал со фановите на арсенал. Сега направив акаунт тука само заради НАШАТА љубов. :) Кои бевте таму ме знаете, а кои не ке се запознаеме. YNWA

Здраво дечки нов сум на форумов. Инаку ја бев дечкото у плава јакна пред некој саат кога игравте фудбал со фановите на арсенал. Сега направив акаунт тука само заради НАШАТА љубов. :) Кои бевте таму ме знаете, а кои не ке се запознаеме. YNWA

Да да те памтиме:)

Инаку, вреди да се спомене дека од сезонава Ливерпул стекнува доста фанови. Еве го ФастФорца става слики од Џерард, еден мој другар долгогодишен фан на Интер, ми се јавува и ми вели дека ќе навива за Ливерпул, а и општо низ социјалниве мрежи се чувствува дека сите почнуваат да го почитуваат и ценат новиот Ливерпул.

Да се самоцитирам :)

Не сум читкач, ви кажав немам ни трунка време. Ама налето ако има слободно место, пак се враќам :)
Ти ако сакаш уште сеа враќај се, друг секако не бараме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom