Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Појет прави некои глупости кои не се ми јасни.
2 утакмици по ред го пушта Џонсон да му игра само 30 минути, заедно со Ки. А овие 2-ца ги менуваат натпреварите за 180 степени во полза на Сандрленд.

Да да и со нас не му играа и со Вест Хем..а се гледа дека играта тие му ја движат.
Излуден е.

Мислиш него јасни му се? :)

Искрено, не знам. Од последни 13 гола на Сандрленд, 8 или 9 се постигнати од страна на Џонсон, ако добро сум го слушнал коментаторот.
Нејсе, забегавме со темава.

f24770cd1026c627f49922a82ff30daa.gif

27 - the number of crosses the Reds had to defend as the Hammers launched an aerial bombardment on Simon Mignolet’s goal. Liverpool put in eight crosses.
Дефинитивно беа за пофалба вчера Шкртел и Сако.

И ти не постирај гифови, лаКтопов кочи-ропа :)

Daniel Sturridge @D_Sturridge 3m
5 games to go!! Team spirit was world class today...Fans were world class.... Let's do this boys!!! ‪#‎redordead‬ ‪#‎ynwa‬
Glen Johnson @glen_johnson 17m
Getting 3 points at this stage of the season is all that matters ‪#‎HugeWin‬
Simon Mignolet @SMignolet 28m
Great character and composure from the whole team to get the job done in the end! ‪#‎rollon‬ #YNWA
Linda Pizzuti @Linda_Pizzuti 1h
3 more points bring @LFC to the top of the table!! 9th consecutive win, unbeaten in last 14 matches! 5 intense matches to go
@Joey7Barton: As much as I'm an Evertonian, I'd be delighted if Liverpool won the league. Gerrard deserves a title.
Didi Hamann @DietmarHamann 1h
Another great win,LFC showed tremendous character. West ham pushed them all the way,credit to them.Will be some atmosphere on sunday.
Ryan Babel @RyanBabel 1h
Important points for the reds... ‪#‎LFC‬
Luis Garcia @LuchoGarcia14 1h
Great effort for an important 3 point, Steve G with a double put Liverpool leading the Premier League again.

Опасно фациште е Стариџ :)
иначе ако некој ги освои моите симпатии сезонава тоа е Ливерпул, ќе се радувам како Арсенал да земале титула и ќе ви дојдам на прослава :)

Добар е ДиСтаџ, само што би рекол Џизер, мал играч за мали клубови :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom