Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/160653-rodgers-there-s-no-pressure-against-city

Ме потсетуваат интервјуата на тие на Кени, полни со емоции, и кога секој скаузер ги чита, морници го лазат по телото.

Од тоа како го исфрла притисокот од играчите (со тоа што вели дека треба да уживаат против Сити, дека ако направат грешка таа оди на негова одговорност), се до пораката за 96-те загинати.

Малку по малку Брендан израстува во права Легенда во Ливерпул, сеуште е рано да стигне дотаму, но ако годинава го постигне тоа што нити еден менаџер не успеал во минативе 24 години, со барем дупло подобри екипи од овој кој ги има Брендан.....

teski ko planina vistinski zbor upotrebil deckovo pogore se na se gledano sudiive kako da sakaat da ni kinat bodovi jas bar taka osekjam dodeka na siti im poklonuvaat

naredno kolo se resava se tu be or not to be isto sakam kiks na celzi za da mozeme natprevarot so niv diplomatski da go dobieme (ni bordzat tie nam )

Ауу брат колку му се разликуваат интервјуата :)

Незнам, мене многу ми наликуваат. Инаку кога сме кај Кени, каква фаца на олеснување направи кога го даде вториот пенал Стиви :D

Премногу конспиративни ми се муабетите дека Арапите ја одлучувале битката за титулата. Башка судијата можеше уште во мал милион ситници да ја одлучи утакмицата. Едноставно се реши да го признае голот на Вест Хем и потоа тераше судиски инает, нормално дека нема да ја преиначи одлуката после поглед на билборд како што му сугерираа нашите. Ако Ливерпул изигра на ниво во следниве 5 натпревари, никој не може да му ја одземе титулата. Само, имаме серија од 9 триумфи во низа. Колку шо е добар, дотолку е и гаден податоков :D

Чекај и утре има утакмица. По мене икс планина али ќе видиме:)

Појет прави некои глупости кои не се ми јасни.
2 утакмици по ред го пушта Џонсон да му игра само 30 минути, заедно со Ки. А овие 2-ца ги менуваат натпреварите за 180 степени во полза на Сандрленд.

Појет прави некои глупости кои не се ми јасни.
2 утакмици по ред го пушта Џонсон да му игра само 30 минути, заедно со Ки. А овие 2-ца ги менуваат натпреварите за 180 степени во полза на Сандрленд.

Мислиш него јасни му се? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom