Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Сега веќе кога малку по малку се смируваат емоциите....
Роџерс уште еднаш покажа дека е тактички гуру. Знаеше дека 90% од нападите на Јунајтед одат преку крилата, па мајсторски ги затвори со Хендо и Ален од двете страни, како изиграа овие, браво, секоја чест. Стерлинг можда беше најслаб поединец ама играше вон позиција а и доста беше добар во тие инфериорни дуели (физички) со Фелаини. За САС нема што многу да се зборува, секој натпревар е приказна за себе, капетанот фантастичен, како што тој рече, на оваа позиција можам да играм и 4 натпревари во 1 недела, така да има уште 3-4 сезони во него, најмалку.
Шкртел и Агер фантастични, го ограничија Ван Перси на минимум допири со топка, посебно Шкртел кој по мене беше МОТМ. Џонсон фантастичен како во напад така и во одбрана, а Флано со оглед на тоа што нема ни 20 сениорски натпревари супер го издржа притисокот од публиката, а да играш пред 80.000 луѓе, во најголемото дерби, и 80% нападите од јунајтед беа по негова страна беше одличен.

Зарем има поубаво чувство од ова денешново??? Една од најубавите победи што ја имам гледано(сам да ја мислев немаше вака да ја смислам) :) :)

башка ова е то шо се бара

auf.png

То значи дека сме на прав пат. А верувам и дека конечно ќе останеме повеќе години со ваков стил на игра.

Сега веќе кога малку по малку се смируваат емоциите....
Роџерс уште еднаш покажа дека е тактички гуру. Знаеше дека 90% од нападите на Јунајтед одат преку крилата, па мајсторски ги затвори со Хендо и Ален од двете страни, како изиграа овие, браво, секоја чест. Стерлинг можда беше најслаб поединец ама играше вон позиција а и доста беше добар во тие инфериорни дуели (физички) со Фелаини. За САС нема што многу да се зборува, секој натпревар е приказна за себе, капетанот фантастичен, како што тој рече, на оваа позиција можам да играм и 4 натпревари во 1 недела, така да има уште 3-4 сезони во него, најмалку.
Шкртел и Агер фантастични, го ограничија Ван Перси на минимум допири со топка, посебно Шкртел кој по мене беше МОТМ. Џонсон фантастичен како во напад така и во одбрана, а Флано со оглед на тоа што нема ни 20 сениорски натпревари супер го издржа притисокот од публиката, а да играш пред 80.000 луѓе, во најголемото дерби, и 80% нападите од јунајтед беа по негова страна беше одличен.

Стерлинг беше ставен таму само да трча.... и ништо друго.
Не се бараше од него креација. Се бараше само да го покрие средниот дел.
Кога влезе Кутињо се виде неговата желба да се покаже во дефанзива за да докаже дека и тој може тоа да го игра.

Инаку... за мене играч на натпреварот дефинитивно Флано.
Детето од натпревар во натпревар покажува фантастична прегледност на играта.
Нешто слично на Лукас....точно знае каде ќе се движи топката и истрчува порано.

За победата.....сите сонувавме ваква победа но никој не мислеше дека е возможно ова.
Сега се оствари.....
Одиме на титула....па шо сака нека биде!

YNWA!!!!:cuc:[DOUBLEPOST=1395032753][/DOUBLEPOST]

Фланаган прикажува далеку подобри партии на лева бековска, одколку на десна бековска позиција.

22.03. 16:00Cardiff-Liverpool
26.03. 21:00Liverpool-Sunderland
30.03. 17:00Liverpool-Tottenham
06.04. 17:00West Ham-Liverpool
13.04. 15:05Liverpoo-lManchester City
20.04. 13:00Norwich-Liverpool
27.04. 15:05Liverpoo-Chelsea
03.05. 16:00Crystal Palace-Liverpool
11.05. 16:00Liverpool-Newcastle
ova e rasporedot do finisot realno nemame nitu edno tesko gostuvanje imame dve derbija na enfild od koi ona so celzi vo zavisnost od rezultatite ,po pretpostavka do togas da ne izgubime mozebi i nereseno da ni odgovara vikam eve pr da remiziraat so arsenal ,siti i arsenal imaat daleku potezok raspored za nas najdobro e do natprevarot megu siti i liverpool siti da e van konkurencija za titula sansite ni se najgolemi ako si tepame se do kraj nie sme prvaci

Последно уредено:
Фланаган иде од крајност у крајност, знае да напраи нешто предобро, а знае и да ја усере комплетно. Летово да си имаме по два асални фул бека на двете страни, а Фланаган да не биде еден од нив ќе биде најдобро, нека си седи у тимот ко морална поддршка за против Кардиф или Норич.

Рики го има најгрдото радување некогаш шо го имам видено :D
После голов само се слуша- УМРИ :D
Ја сум приземен, не претерувам со славје дур не се запечати убаво. Затоа коа го даде Суарез голот вака праев едно 20 секунди :cuc: :cuc: :cuc:

А @Pravnice е најјак на видето :D

Toa црното над устата?
38om.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom