Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Се врати :vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1395191158][/DOUBLEPOST]Не ми лајкувај, спремај се утре да бидеш треснат од земја на фудбал :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

У група никој не се пријави со фудбал?

Не ни пишав тамо. Сеа[DOUBLEPOST=1395192466][/DOUBLEPOST]Пошто неможев да ви пишувам изминативе денови ,сеа ќе морам. Што бил Флано,добар ??
Како го стаиле у најдобар тим не ми е јасно. Камиказа тешка,секој старт му е за жут. Не смее тој да игра. Коа ќе ги видам останативе од наш тим како се технички потковани и кога ќе го видам сељакон Фланаган коса ми се крева.Опасност невидена е.[DOUBLEPOST=1395195570][/DOUBLEPOST]
Брендан Роџерс: Од второлигашки Свонси направи Премиер Лигашки тим кој следната сезона може да биде компетентен за Лига Европа. Поради неговиот менаџерски стил и начин на игра, неговиот клуб го доби името Сванселона, игра со многу додавања и контрола на топката. Засега Роџерс е гледан како одличен менаџер кој одлично се покажува во Свонси, но ако гледаме вака и Хоџсон беше одличен во Фулам...

King Kenny - You'll Never Walk Alone !!!

Лелееее Рикица што пишувал:D Па уште и потписот ауууу.[DOUBLEPOST=1395196317][/DOUBLEPOST]
Сега и за овој ли треба нерви да губам? Аман од такви анонимци веќе.

Ова кога слушна Роџерс дека ќе биде менаџер ..аххх прајслес:D

Последно уредено:
^ Па така беше, тоа што го праеше Роџерс у Свонси, уште повеќе напраи и Хоџсон со Фулам. Затоа беше ризик да се земе. Али откако дојде и ги прати тие 180те страни, јасно беше со кој си имаме работа, идниот Шенкли :D

И да, бев против отпуштањето на Кени. БЕВ :)

Вадиш цитати скоро од пред 2 години. Јас треба да ти вадам цитати од пред 2 недели :D

А мене ке ме примите назад у фан клубот :)

фудбал немате?

ајде ке донирам. кој игра најчесто, за он да го има?

п.с. ајдее уште имам снег на аватаров

фудбал немате?

ајде ке донирам. кој игра најчесто, за он да го има?

п.с. ајдее уште имам снег на аватаров

Вчера купивме да ти кажам искрено, гледам не ти пишале.
Иначе од фан клубов наш сме јас @Mileisreknisibile @Scouser88 и незналицата @RickyLFC9
Исто така и неактивниот @TvrdokorenMajkoebac

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom