Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема никад да дознаеме..[DOUBLEPOST=1394384870][/DOUBLEPOST]
Нормално дека нема да мислиш така кога не го ни донел.Суарез е најдоброто од Кени покрај трофејот али мора и тие 2 работи да му се искинат. Пример скаузерите наши домашни за титулата викаат дека е Мики Маус ,да ја освоиеше Брендан аууу ќе беше еднакво на ЛШ. И сеа остана само Суарез.
До вчера се палеа дека најзаслужен за останувањето на Суарез оваа година е Роџо а завчера излезе Хенри со интервју потврдувајќи дека Суарез имал клаузула од 40м али ХЕНРИ не го пуштил.. им го еба муабетот па сеа се свртеа кон неговото доаѓање.
А да ги прифатите сите ко што треба, да не хејтате и сите заедно да си живеете среќно до крајот на животот?![]()
Суарез е пичка и не отиде поради Хенри и Роџерс.
Роџерс сакаше да ја задржи пичката а Хенри не се полакоми по пари, зошто сфати дека пичката може да донесе повеќе од тие 40м (ЛШ) со тоа што ќе остане во клубот.
Уствари намерни се овие несогласувања за да имате што да зборите на форумНие си живееме среќноИмаме одлична дружба, играме фудбал, одиме по кафани.....само мора да има вакви ситни несогласувања во видот на Кени во моментов е подобар тренер од Роџерс
![]()
Немој сеа пичка за Суарез да викаш.Знам на што алудираш али ипак не е беше до толку таа работа![]()
Латино-америчка....
Можеби, со тек на време ќе му простам за 3 месечното цмиздрење по весници, радиоемисии. Сега за сега, јок![]()
Чим го нема @the_kop у постов, јасно е дека е невалиден.Se karame zatoa sto neame utakmicA?!!!
Keni e car i legenda, ama Rodzo e legenda in the making...Keni ne bese za menadzer, ama bese igraciste. Rodzo seuste se dokzue, zasega dobro!
i toa e toa. A Riki e dete, a Peja e zakacko
Абе @Divider нз дали вчера Пеџа ти пренесе, али сакав да те прашам да ми објасниш што е намештај (у кафана)Знам објаснуваше коа се упознавме тогаш у Орхидеа, али скроз забораив.
Па чекај малце... тоа е литро со литро а.к.а шприцер...Кисела вода и бело вино ,ах дете дете следна кафана ќе доеш вака ништо не праиш![]()