- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
Чекај бе....полека. Да не испадне ко со Салах, да не им затреба на Челзи![]()
Не смее тоа да се деси

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај бе....полека. Да не испадне ко со Салах, да не им затреба на Челзи![]()
I? Ke go kupueme?
Еве, Скаузер88 е со нив на маса...пренесува. Вика понудиле 15м фунти па преговараат![]()
Ти би, а?![]()
Би ја тешел![]()
Јас повеќе би го сакал Том Инс. Не, не е заебанција, искрено. Инс е/би бил и повеќе од солидна замена за било кој, а за Коноп и Јармол би биле џабе фрлени пари, барем засега од проста причина шо крила и напад имаме и то страшни, а нас ни фали/фалат играчи од средина во моментов. Под итно. Плус Инс за беспари можи да дојди сега и да потпиши ко слободен на лето.Искрено повеќе го сакам Јермоленко во црвен дрес одколку Конопјанка
Тони Барет од тајмс изјави дека Конопјанка е поверојатно да се вклопи во Англискиот фудбал доколку Јармоленко.
Кажувајќи дека Конопјанка бил типично англиско крило, што мене искрено ме потцеќа на Даунинг со десна нога.
Јармоленко ти е крилен играч висок 1.90 мислам...силен ко бик.
Нешто слично ко Хулк, само што украинецов е каде каде технички по подкован. Хулк е насилник.
Дури подцетува и на Стариџ...само што овој сака да игра крило....Стариџ не.
Конопјанка е висок 1.70....баш типично англиско крило во смисол на линеарно движење и брзина.
Значи нема пресекување да влезе во средина.....редко го прави тоа. (Јармоленко има слична игра...само што не се плаши да влезе во средина)
Брзината на Конопјанка се виде против Англија кога Вокер цела утакмица му беше позади грбот....едноставно му бегаше ко на мало дете.
Како и да е.... Конопјанка би бил освежување за Ливерпул.
Далеку од marquee singning каков што сите што чекаме!
Јас повеќе би го сакал Том Инс. Не, не е заебанција, искрено. Инс е/би бил и повеќе од солидна замена за било кој, а за Коноп и Јармол би биле џабе фрлени пари, барем засега од проста причина шо крила и напад имаме и то страшни, а нас ни фали/фалат играчи од средина во моментов. Под итно. Плус Инс за беспари можи да дојди сега и да потпиши ко слободен на лето.
Замисли за 15 милиони можиме Мвила и Бериша да ги земиме или Пасторе. Значи екстра играчи со кои ќе се засилиме и те како на средина, па ќе можиме и со топ екипиве да се носиме.
Да напоменам дека Мињоле спаси чист гол при 1-0![]()
Ima, ima, sutot na Jagielka pri 1 nula za nas, od sredina nakrivo u sesnaest koga sturridge ne ja isfrli kako sto treba.Просветли ме, каде тоа спасил чист гол а го нема ни на МОТД
http://www.dailymotion.com/video/x1aiihn_liv-4-0-eve-highlights-motd-720p_sport?search_algo=2
Ima, ima, sutot na Jagielka pri 1 nula za nas, od sredina nakrivo u sesnaest koga sturridge ne ja isfrli kako sto treba.
6:50 - Според тебе требаше жива да ја фати таа. Сеа коа имаме снимка, што мислиш?Просветли ме, каде тоа спасил чист гол а го нема ни на МОТД
http://www.dailymotion.com/video/x1aiihn_liv-4-0-eve-highlights-motd-720p_sport?search_algo=2
6:50 - Според тебе требаше жива да ја фати таа. Сеа коа имаме снимка, што мислиш?