Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
За ова првово не сум сигурен колку е во добивка (ако е точно дека клаузулата ќе биде 100 мил фунти ако не се пласираме во ЛШ), бидејќи тој денеска полни 27 години, и не сум сигурен дека некој би дал 100 милиони за 27 годишен играч.
100 милиони е ако се пласираме, ако не се пласираме околу 60-70 е.

За ова првово не сум сигурен колку е во добивка (ако е точно дека клаузулата ќе биде 100 мил фунти ако не се пласираме во ЛШ), бидејќи тој денеска полни 27 години, и не сум сигурен дека некој би дал 100 милиони за 27 годишен играч.
Ко можеа за Бејл 100 милиони да дадат, за Суарез треба без проблем 150 милиони да се одвојат. Ама ко шо тргнала работава, изгледа ќе останеме без него за 70 милиони :(

Вака извесен преоден рок....не знам. Извесно е дека ќе останеме без играч или евентуално со некое срање......срамота, немам зборови....на кур да ги набијам!

Вака извесен преоден рок....не знам. Извесно е дека ќе останеме без играч или евентуално со некое срање......срамота, немам зборови....на кур да ги набијам!

Ja bi i Linda da ja nabijam, a posle mene i Denis ciganot sto ebese cigani zad kino Vardar u osumdeseti godini koga zarevme i palevme u EPL i evropa.

Ко можеа за Бејл 100 милиони да дадат, за Суарез треба без проблем 150 милиони да се одвојат. Ама ко шо тргнала работава, изгледа ќе останеме без него за 70 милиони :(
Тие и ќе дадат само треба некој да им игра hardball а Леви е цар за тоа.

http://www.lfconline.com/feat/ed12/call_yourself_a_liverpool_fan_822311/index.shtml

If Ian Ayre refuses to allow more funds to go back with an increased offer then fair enough but until then stop bloody moaning, and certainly don’t blame the manager!

Се се само не менаџерот:)

Иначе многу интересна статија,уште едно тешко британско срање.
Значи Ајре е главен,менаџерот нема врска со понудите т.е со цената на понудите по ова така? Хипотетички, Ајре утре реши да плати 20м за Салах и Салах прерасне во топ засилување.Пофалбите ќе ги добие Ајре или Роџерс ?
А може и вака. Ајре плаќа 20м а Салах испаѓа тешко срање..тогаш кривицата е кај Роџерс дека преплатил или кај Ајре и газдите дека го преплатиле?
:D

Настрана муабетов од погоре,ќе купиме ли нешто бе мајкуму? Гледам Ромуло некојси го бараат да не биде Аквилани 2 ,па после да се чешаме?
А мислев лом ќе направат во Јануар,си викав наапани се,прво место на Божиќ ќе идат all in има да бидеме конкуренти до крај.. ми иде шамар да си удрам сега.

Брат, не дека е некој хендикеп...ама изгледа и Ален се повредил:facepalm:

Немаме ростер.....човеку, немаме ростер:tapp::pos:

Брат, не дека е некој хендикеп...ама изгледа и Ален се повредил:facepalm:

Немаме ростер.....човеку, немаме ростер:tapp::pos:

Утре ќе биде смеа составот. :)

Овие екипа за ракомет немаат не па за фудбал.

Бејл има 23/4 години, Суарез 27, ете тука лежи главната причина, а не дека Бејл е поквалитетен, далеку од тоа.
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 02:05 ---
http://www.lfconline.com/feat/ed12/call_yourself_a_liverpool_fan_822311/index.shtml

If Ian Ayre refuses to allow more funds to go back with an increased offer then fair enough but until then stop bloody moaning, and certainly don’t blame the manager!

Значи Ајре е главен,менаџерот нема врска со понудите т.е со цената на понудите по ова така? Хипотетички, Ајре утре реши да плати 20м за Салах и Салах прерасне во топ засилување.Пофалбите ќе ги добие Ајре или Роџерс ?
А може и вака. Ајре плаќа 20м а Салах испаѓа тешко срање..тогаш кривицата е кај Роџерс дека преплатил или кај Ајре и газдите дека го преплатиле?

Настрана муабетов од погоре,ќе купиме ли нешто бе мајкуму? Гледам Ромуло некојси го бараат да не биде Аквилани 2 ,па после да се чешаме?
А мислев лом ќе направат во Јануар,си викав наапани се,прво место на Божиќ ќе идат all in има да бидеме конкуренти до крај.. ми иде шамар да си удрам сега.

Дали ти мислиш дека Роџерс го боли за парите на газдите? Тој не ги вади од џеб, и сигурен сум дека би платил и 70 милиони сега за некој, ама јебига мора вакви изјави да дава, јебига. Аман сте се напнале со Роџерс па Роџерс, ако го купевме Салах за 16 милиони, пола од вас ќе речеа дека е премногу скап, Хенри и Вернер треба да бидат на удар, бидејќи еве како втора сезона по ред даваат многу ограничен буџер за играчи, буџет со кој не би можел ни Свонси да крпи, а не пак Ливерпул.

Ова сакам да го видам утре!

dze3.png

Да почнам од почеток...

Суарез... знам дека ќе биде џабе трошење, но сепак тоа му е во Генот. Да ја игра секоја можна утакмица.
Со оглед на неискусниот состав ќе биде оправдано неговото присутство.

Ајб....време е тоа дете да добие шанса. Ако ништо друго да му биде конкуренција на Стерлинг.
Опоравен од повредата....терен за докажување. Како мерено!

Кутињо... Со самото тоа што се внесува искуство повеќе во составот, Кутињо е во игра поради неговата форма.
Вакви натпревари служат баш за тоа. Подигнување на самодовербата.
Во овој случај Кутињо не би бил ораганизаторот туку би бил стрелецот. Значи да е што може понапред...да даде гол два па да се освежи!

Тешеира... дојде пред две години како голем талент. Веќе е стандарден во Резерватот. Мислам дека е време да се проба ви сениорите.
Оваа утакмица е токму за тоа. Да видиме до дека сме со него, башка и веќе наби 20 години мислам.
Иако оваа утакмица треба и мора да биде предвидена за Алберто сепак ја би идел со Тешеира па потоа Алберто.

Чиривела..... Иако е млад уште сега треба да се фрли во оган и да осети што е тоа фудбал.
“Детето“ по конституција е “Туре“ за Ален. Веќе е најдобар и незаменлив во Резерватот и У18/19.
Со оглед на тоа што во продолжение на сезона сме мањак на вакви играчи.....треба да се проба!!!

Смит....Го видовме со Челзи. Знам...сите ќе кажете дека беше изгубен, но земете во обзир дека тоа беше неговот Деби.
Ова ќе биде мачкина кашлица....и знам дека ќе ја искористи шансата.
Ако ништо друго со присутсвото на Сисиоко овој ќе ви заличи на Роберто Карлос.

Флано....знам дека е тукушто опоравен....но едноставно мора да стисне заби.
Што поскоро да фати ритам тоа подобро. Веќе неколку дена подоцна не чека битна утамица на која тој ќе мора да игра.

Шкртел и Туре...... искуството на терен.

Ворд.... И мора тој. Немојт се Бред Смит оти ќе си ставам јамка.
Мора Ворд....мора да му се даде шанса!

Клупа...
Аспас во некоја 70 минута на местото на Суарез.
Стариџ во ниту еден случај. Не сакам ни во копаќки да биде затоа што сум сигурен дека копачиве ќе го повредат.
Алберто реков со текот на натпреварот ќе се одлучи дали ќе влезе или не.
Кели...на полувреме со Смит, па одма ротација со Флано. Или евентуално измена со Флано.

Останатото не сакам ниту да го помириса теренот а не па да игра!

Изгледа единствено решение ќе ни биде ова!

Не гледам други играчи кои би можеле да играат.
Единствено ако наместо Суарез биде Аспас и некаде да уметне Алберто!

Роџерс кажува какви играчи сака, скаутите ги гледаат и препорачуваат, Роџерс бира кој сака да го донесе од тие, а Ајре треба да го донесе играчот. Ако не успее да го донесе, Ајре е крив. Ако го донесе и испадне ѕвер, Роџерс со скаутите се ѕверови шо го донеле. Ако го донесе и испадне срање, Роџерс и скаутите се криви шо таков бот нашле. Ајре ти е посредник... неспособен посредник. Не можеш да му кажеш: "Браво Ајре, успешно го зема играчот". Тоа му е единствената работа, ко она мемено: YOU HAD ONLY ONE JOB! Епа Ајре не ја испуњава... за тоа е крив.

Ми го зема „постот“ од тастатура.....тоа сакав да го пишам :)

Тие и ќе дадат само треба некој да им игра hardball а Леви е цар за тоа.
Е тука е рпболемот. Нашиве 60, не 70, туку 60 ако видат, газојте НААААААА олкај ќе им се отворат и толку од Суарез. Ќе се вратиме пак кај шо бевме, А И КАЈ ШО ЗАСУЛУЖУВАМЕ ДА БИДИМЕ :mad:
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 13:18 ---
Бејл има 23/4 години, Суарез 27, ете тука лежи главната причина, а не дека Бејл е поквалитетен, далеку од тоа.
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 02:05 ---

Дали ти мислиш дека Роџерс го боли за парите на газдите? Тој не ги вади од џеб, и сигурен сум дека би платил и 70 милиони сега за некој, ама јебига мора вакви изјави да дава, јебига. Аман сте се напнале со Роџерс па Роџерс, ако го купевме Салах за 16 милиони, пола од вас ќе речеа дека е премногу скап, Хенри и Вернер треба да бидат на удар, бидејќи еве како втора сезона по ред даваат многу ограничен буџер за играчи, буџет со кој не би можел ни Свонси да крпи, а не пак Ливерпул.
Да, ама Суарез е напаѓач кој игра во животна форма и игра на поозиција која им е послаба на реал.

Роџерс не е крив шо не донесовме ниеден играч. Шо можи тој да прај? Криви се она јенкине, жената да му ебам на тој едниот :mad:

off topic

победивме 2-0, Мозес и Стариџ стрелци

Ako e vistina, ashkolsun.
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 17:56 ---
A bre, vistina bilo. Pobediffne, sledekji koj e?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom