Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Се мислам дали да ги гледам.. коа не гледам по 0-5 тепаме..

Немој да си се заебал да ги глеаш :D
Ако сакаш ќе ти платам викенд на Шапка, одмори малце, само немој таква глупост да правиш.... шо ке ти се?
За добробит на сите ова ти го кажувам :icon_mrgr:

Ама легендата вели дека кога Скаузер не гледа Ливерпул секогаш победува. Барем јас така приметив у онаа групата на фб.
Мило ми е што ме сметаш за легенда (ја го пишав тоа) :D

Ама легендата вели дека кога Скаузер не гледа Ливерпул секогаш победува. Барем јас така приметив у онаа групата на фб.

Зависи, јас кога бев во Скопје, гледаше Скаузерот, па тепавме со Манјуревци. На овој натпревар помали се шансите за победа па може среќа ќе ни носи. :D

Пичлеееемиииииии....ќе ви ебем, ма све ќе ви ебем...сеа, ќе се глеа или не?

И доста е од кавги, не е дека смируем, ама нејќум туе да се кавгате, баш сеа кога супер хепи е страницата на барклиз премиер лига.

А бе, од кога јебемга велам, позитивна енергија од Македонија фали.
Небитно даље, до нова година, само да не се искиксира онака, смешно, на двава натпревари. Можеме ние тоа, а можеме и за здравје да ги прашаме. Кај нас се бидува.
--- надополнето: Dec 25, 2013 6:17 AM ---

И доста е од кавги, не е дека смируем, ама нејќум туе да се кавгате, баш сеа кога супер хепи е страницата на барклиз премиер лига.

А бе, од кога јебемга велам, позитивна енергија од Македонија фали.
Небитно даље, до нова година, само да не се искиксира онака, смешно, на двава натпревари. Можеме ние тоа, а можеме и за здравје да ги прашаме. Кај нас се бидува.

Е не нема да се глеа! Сјутра да си се нацртал у Ајриш! Башка и ќе не снимет за официјалната страна :D

Е не нема да се глеа! Сјутра да си се нацртал у Ајриш! Башка и ќе не снимет за официјалната страна :D

Ќе ги снимаат. Ти не може на два стола да седиш :D

Шогоебам. Ќе го додадеме со фотошоп.
Же дојдам бе...ама ја по енглески сметам, фајфтрти односно севнтин трти, шо сеа коа кај нас си е тоа шесипол, нема разлика.
Ќе дојдам, а кој ќе ме части пиво???

Шогоебам. Ќе го додадеме со фотошоп.
Же дојдам бе...ама ја по енглески сметам, фајфтрти односно севнтин трти, шо сеа коа кај нас си е тоа шесипол, нема разлика.
Ќе дојдам, а кој ќе ме части пиво???

Јас ќе те частам :)

А за кој Ајриш правете муабет ?
Ајриш Паб кај кафичите на кеј, одма коа идеш од Холидеј Ин накај Миднајт пијан од матура, измеѓу :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom