Се мислам дали да ги гледам.. коа не гледам по 0-5 тепаме..
Немој да си се заебал да ги глеаш

Ако сакаш ќе ти платам викенд на Шапка, одмори малце, само немој таква глупост да правиш.... шо ке ти се?
За добробит на сите ова ти го кажувам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се мислам дали да ги гледам.. коа не гледам по 0-5 тепаме..
Мило ми е што ме сметаш за легенда (ја го пишав тоа)Ама легендата вели дека кога Скаузер не гледа Ливерпул секогаш победува. Барем јас така приметив у онаа групата на фб.
Ама легендата вели дека кога Скаузер не гледа Ливерпул секогаш победува. Барем јас така приметив у онаа групата на фб.
Е не нема да се глеа! Сјутра да си се нацртал у Ајриш! Башка и ќе не снимет за официјалната странаПичлеееемиииииии....ќе ви ебем, ма све ќе ви ебем...сеа, ќе се глеа или не?
Е не нема да се глеа! Сјутра да си се нацртал у Ајриш! Башка и ќе не снимет за официјалната страна![]()
Е не нема да се глеа! Сјутра да си се нацртал у Ајриш! Башка и ќе не снимет за официјалната страна![]()
Ќе ги снимаат. Ти не може на два стола да седиш![]()
U kolku bese, u 17:30?
Tebe krivo ti e?![]()
Шогоебам. Ќе го додадеме со фотошоп.
Же дојдам бе...ама ја по енглески сметам, фајфтрти односно севнтин трти, шо сеа коа кај нас си е тоа шесипол, нема разлика.
Ќе дојдам, а кој ќе ме части пиво???
Јас ќе те частам![]()
Ај да не кажам ти на шо сакаш да седиш многу...Ќе ги снимаат. Ти не може на два стола да седиш![]()
Ајриш Паб кај кафичите на кеј, одма коа идеш од Холидеј Ин накај Миднајт пијан од матура, измеѓуА за кој Ајриш правете муабет ?