Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
3 страни има за Ливерпул + официјален фан клуб + тука на форумов не има.. Македонија навива за Ливерпул:ROFLMAO:

Не сме правеле размена со Хербалајф:D, сите се фанови на Ливерпул освен некој што лајкнале да хејтаат пред дербиња итн..

Не сме правеле никакви размени у последниве 4-5 месеци :)

Море не лажете. Еден период имаше една силна иницијатива и затоа стигнавте до толку висока бројка :icon_mrgr:

A be, neli vi rekov da olabavite. Posle, ne ste se ponasale kako pishpirici i mali detenca....ebave!

Pozitivna energija, we need it on Boxing day!

Море не лажете. Еден период имаше една силна иницијатива и затоа стигнавте до толку висока бројка :icon_mrgr:

Лажат. Јас од кога отидов таму им го кренав рејтингот. :P
--- надополнето: 24 декември 2013 во 20:12 ---
A be, neli vi rekov da olabavite. Posle, ne ste se ponasale kako pishpirici i mali detenca....ebave!

Pozitivna energija, we need it on Boxing day!

Со Сити вадиме минимум нерешено, мора некој да ги шлапне на нивен терен.

Ok KazioX, Ok...ja neam gajle ni so nereseno so City, ama ne sakam onakva idiotska diskusija, pa na fan klub Liverpul sme, ne na tema za relgija kade mrsimudat do besvest malokurevci.

Lets cruuuuuuuuush them all and grind them into dust so their unborn children's children will weep tears of LIVERPOOL RED!!!!!!!!!

Ok KazioX, Ok...ja neam gajle ni so nereseno so City, ama ne sakam onakva idiotska diskusija, pa na fan klub Liverpul sme, ne na tema za relgija kade mrsimudat do besvest malokurevci.

Lets cruuuuuuuuush them all and grind them into dust so their unborn children's children will weep tears of LIVERPOOL RED!!!!!!!!!
Ја чекам да ми го објасниш деизмот, интересно ми звучи :D

Се сложувам де, тоа дека ќе ги шлапнеме беше за да се рашири позитивната енергија, а и нерешено е премија.

Дивајдеров ја смирува ситуацијата наместо да ја распламтува кавгата? o_O
Само мене ми е тука нешто чудно или??? Да не му е нешто неарно? :D
Банојте чуда праат :pos:

Дивајдеров ја смирува ситуацијата наместо да ја распламтува кавгата? o_O
Само мене ми е тука нешто чудно или??? Да не му е нешто неарно? :D
Банојте чуда праат :pos:
Ракиите*

:P

Замислете да ги добиеме и 2-та натпревари :icon_lol:.
Од возбуда дека сме на прво место никако да седнам да учам :D

Се мислам дали да ги гледам.. коа не гледам по 0-5 тепаме..

Не се испушта дуелот на двата најдобри тимови годинава, јас уште од последниот со Свонси во 2011/12 немам испуштено натпревар, освен 2 пријателски.

Не се испушта дуелот на двата најдобри тимови годинава, јас уште од последниот со Свонси во 2011/12 немам испуштено натпревар, освен 2 пријателски.

Ама легендата вели дека кога Скаузер не гледа Ливерпул секогаш победува. Барем јас така приметив у онаа групата на фб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom