Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Салах го форсираат изгледа он прво засилување ќе ни биде.. него кај ќе игра не гледам..
Многу јака клупа ќе напраиме,Агер,Ален,Салах,Стерлинг па и Лукас ако дојде замена за него некоја.

Креативец камо??

Салах го форсираат изгледа он прво засилување ќе ни биде.. него кај ќе игра не гледам..
Многу јака клупа ќе напраиме,Агер,Ален,Салах,Стерлинг па и Лукас ако дојде замена за него некоја.

Креативец камо??

Можеме ли да го вратиме Сусо сега, на половина сезона? Ако можеме тоа ќе биде супер.

До крај на сезона се позајмиците..на лето тек.
Може ако има клаузула за враќање, а не верувам туку-така да го остаиле, ништо чудно да има. Али добро му иде на Сусо у Алмерија, не верувам да го тргаат за да биде трета резерва кај нас.

hdfrhfbd.png

Распоредот е Топ. Ако успееме до крајот на февруари да извлечеме 18 поени ќе биде супер.Овие 2-те годинава ги планирам како загубени.
Во март имаме 3 тешки гостувања, ако успееме да победиме една од тие 3 и 2-те дома тогаш секако сме топ 4 :D:D
Значи до крај на март некој поен над 60 и после од 6-те уште 10-тина поени и целта е остварена.
Ама може апетите да пораснат :icon_mrgr:

ТиФко, да си клокоти

по-настрана, нека си крчка :)
--- надополнето: 24 декември 2013 во 01:40 ---
У празнична смисла:
christmas-tree-top-ornaments-26533581.jpg

ТОА Е ТОА!

Можеме ли да го вратиме Сусо сега, на половина сезона? Ако можеме тоа ќе биде супер.

Подобро е да си ја истера сезоната таму.
Најлошо е да се пресече играч....а ние токму тоа и ќе го направиме имајќи во предвид дека ќе се појачуваме за 10 дена!
--- надополнето: 24 декември 2013 во 06:04 ---
Во среда ова сакам да го видам....
ivyl3jRnuhMUJ.gif

Според мене ако се сопре овој.... МанСити ќе се погубат тотално!

Da ne krevam akcii, ama zadnji put koga na katolicki Bozic sme bile prvi na tabela bese nekade 87/88 sezona...i ja zemavme titulata.

Pa....so gospod i Liverpool napred.

Превземено од ФБ страната И Јас сум Ливерпул. Изјавата е наводно на Мињоле. Ако е вистина, браво:cuc:

Колку е променета нашата екипа, колку повеќе се грижи за тимот, резултатите, навивачите и успехот докажува следната изјава на Мињоле кој вели дека сите заедно се согласиле да ги нема добро познатите Божиќни забави организирани од клубовите:
"Решивме дека распоредот е премногу згуснат во периодов. Сите сме фокусирани на натпреварите кои ги имаме деновиве. Доколку имаме причина за прослава ќе го направиме тоа во правилно време. Славењето може да почека до Мај! "

Е сега, момци што ја водите странава (ве има и на форумов), зошто бе луѓе не постирате и линкови од каде што ги влечете ваквите изјави? Сигурно Мињоле не ви се јавил по телефон да ви каже. Не дека не сакам, него не можам да верувам само на вака напишано.

Џерард: Пеџа ми е другар, жими сФе!

И ај сеа :)

Едит: Ја најдов. Сепак, ставајте линкови.

Превземено од ФБ страната И Јас сум Ливерпул. Изјавата е наводно на Мињоле. Ако е вистина, браво:cuc:

Колку е променета нашата екипа, колку повеќе се грижи за тимот, резултатите, навивачите и успехот докажува следната изјава на Мињоле кој вели дека сите заедно се согласиле да ги нема добро познатите Божиќни забави организирани од клубовите:
"Решивме дека распоредот е премногу згуснат во периодов. Сите сме фокусирани на натпреварите кои ги имаме деновиве. Доколку имаме причина за прослава ќе го направиме тоа во правилно време. Славењето може да почека до Мај! "

Е сега, момци што ја водите странава (ве има и на форумов), зошто бе луѓе не постирате и линкови од каде што ги влечете ваквите изјави? Сигурно Мињоле не ви се јавил по телефон да ви каже. Не дека не сакам, него не можам да верувам само на вака напишано.

Џерард: Пеџа ми е другар, жими сФе!

И ај сеа :)

Едит: Ја најдов. Сепак, ставајте линкови.
А зашто ти забрануваш слики у ПЛ темата? Сепак ќе ставаме слики :P Мислам дека ја гледаш сеа аналогијата.

Оптеретување е линкови да се ставаат. Секое тогаш ќе биде "Според Скајспортс ова, Според тој акаунт на твитер она, за тој и тој медиум изјави она....". Се губи на време, не изгледа толку убаво и тн и тн.

А зашто ти забрануваш слики у ПЛ темата? Сепак ќе ставаме слики :P Мислам дека ја гледаш сеа аналогијата.

Оптеретување е линкови да се ставаат. Секое тогаш ќе биде "Според Скајспортс ова, Според тој акаунт на твитер она, за тој и тој медиум изјави она....". Се губи на време, не изгледа толку убаво и тн и тн.

Не забранувам, кршете глава кога не сте кадарни на асални муабети него само навреди, сеир и најчесто постирате глупи и неповрзани слики со фудбал, па да не кажам и со ПЛ, туку некои гиф анимации. Пробав да ја средам, без да делам казнени ама од денес ако сакате и смртни закани, дупење роднини и слично, нема да се притресувам.

Во врска со „оптеретувањето“, не може да ти биде оптеретување затоа што мора да ја пренесеш вестта а и изворот за истата. Правилно е да пишеш „Како што пренесува Скајспортс, Ливерпулехо бла бла“ ама може и само после статијата да ставиш:

Извор: http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...ws/liverpool-fc-cancel-christmas-stay-6443993

Не забранувам, кршете глава кога не сте кадарни на асални муабети него само навреди, сеир и најчесто постирате глупи и неповрзани слики со фудбал, па да не кажам и со ПЛ, туку некои гиф анимации. Пробав да ја средам, без да делам казнени ама од денес ако сакате и смртни закани, дупење роднини и слично, нема да се притресувам.

Во врска со „оптеретувањето“, не може да ти биде оптеретување затоа што мора да ја пренесеш вестта а и изворот за истата. Правилно е да пишеш „Како што пренесува Скајспортс, Ливерпулехо бла бла“ ама може и само после статијата да ставиш:

Извор: http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...ws/liverpool-fc-cancel-christmas-stay-6443993
Сакам да кажам, ко што ти нејќеш да се има слики у ПЛ темата, така ја нејќам извори да ставам. Башка и не секад има конкретен извор, ја коа објавувам некоја шпекулација сам си оценувам дали е веродостојна или не, макар и низ твитер да се праи само муабет. А више коа сум се мачел да преведувам нешто целосно, некоја изјава или сл. нејќам да оставам извор, можам само да кажам за кој дал изјава, па тој што сака сам нека си ја бара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom