Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Фланаган неможам да го гледам со тоа глупата британска фаца. Не е до неговата игра,ми смета како појава.
--- надополнето: 8 декември 2013 во 19:30 ---
Дај бе напрајте ми и мене сликичка со капче новогодишно:D

Џерард еден месец, Хендерсон ногата во лонгета му била :eek:
ако е ова вистина... ќе си имаме големи проблеми.

Не ми се верува за Хендерсон да е нешто посериозно оти си продужи без никакви проблем, а за Џерард ме плаши оти сам побара измена во 56' минута

Фланаган неможам да го гледам со тоа глупата британска фаца. Не е до неговата игра,ми смета како појава.
Си имаш тема :P

Неоснован ти е хејтот тогаш, не се прифаќа :)

Него, те молам дај ми ја изјавата во видео на Роџерс дека Ален е велшкиот Чави. Нигде не можам да ја најдам :D

Неоснован ти е хејтот тогаш, не се прифаќа :)

Него, те молам дај ми ја изјавата во видео на Роџерс дека Ален е велшкиот Чави. Нигде не можам да ја најдам :D

Еве у првите 3-4 секунди е:D

Деца, дајте некој линк или нешто слично, не билдајте постови само за лајкови и слично, стварно се нервирам ако овие работи не се точни (а и ако се, мисли му ја :) )

Овој период е најважен во сезоната, а нас не фатија пехови, се надевам дека кога ќе дојдеме во Мај месец, нема да погледнеме назад и да увидеме дека овие повреди ни ја скроија сезоната, сепак ова е Ливерпул и нема оправдување со повредени играчи, ако не е во игра Џерард, ете му шанса и на Лукас да го врати првотимскиот статус.....ќе видиме....

У најгустиов период ние ќе бидеме без капитенот, првиот лев бек и најефикасниот шпиц. Епа луѓе со среќа ни е, возбудата ќе биде на максимум, нервози може да има милион, а ако Роџерс по Нова Година уште не држи во топ 4, ја сум убеден дека еден ден тој ќе биде оној кој ќе ни ја донесе титулата :)

У најгустиов период ние ќе бидеме без капитенот, првиот лев бек и најефикасниот шпиц. Епа луѓе со среќа ни е, возбудата ќе биде на максимум, нервози може да има милион, а ако Роџерс по Нова Година уште не држи во топ 4, ја сум убеден дека еден ден тој ќе биде оној кој ќе ни ја донесе титулата :)

Мора да му се даде време на Роџерс, се гледа оти на прав пат одеме со него!

Со Тотенхем мора 5-3-2.. без Џерард,Енрике и Стариџ а можда и Хендерсон..

Мињоле,Фланаган(џокерот за дербиња на Роџо),Сако,Агер,Шкртел,Џонсон,Лукас,Ален,Стерлинг,Алберто,Суарез..

Не смее да си игра играчки со 4-ца позади пошто 5 гола ќе примиме ако пак се замисли дека е стратег голем.
Еден поен=победа.
--- надополнето: 9 декември 2013 во 11:54 ---

Мињоле,Фланаган(џокерот за дербиња на Роџо),Сако,Агер,Шкртел,Џонсон,Лукас,Ален,Стерлинг,Алберто,Суарез..

Не смее да си игра играчки со 4-ца позади пошто 5 гола ќе примиме ако пак се замисли дека е стратег голем.
Еден поен=победа.

Еден поен=победа.

Победа = Победа :P

Ал где је онај мали... како га зову... КУТИЊО ?!

Мињоле, Џонсон, Сако, Агер, Сисоко, Лукас, Ален, Хендо, Кутињо, Мозес, Суарез.

Еден поен=победа.
--- надополнето: 9 декември 2013 во 11:54 ---

Еден поен=победа.

Ај објасни ми зошто мора со 5 позади да играме? Мислиш дека повеќе ќе се одбраниме така? Ако ти текнува, баш со 5 позади примавме повеќе голови отколку кога играме со 4.....Тотенхем игра пас фудбал, на кој МОРА да му се спротиставиме со згуснат среден ред, а кој е ефектот ако пример Сако-Шкртел-Агер го чуваат осамениот Дефо, а имаат играч вишок во средина?
Многу лошо ќе биде ако не игра и Хендо бидејќи ќе биде клучен играч, на натпреваров ќе треба многу трчање и покривање, а Мозес нипошто не покрива назад.
--- надополнето: 9 декември 2013 во 13:33 ---
Gerrard out for upto 4 to 6 weeks. Testing period for us with 3 tough away matches to be played. I hope Joe Allen grab his chance and prove his critics wrong...

Идемо бре......:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom