Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Голема тиква има Роџо нема да го собери новогодишна капаДај бе напрајте ми и мене сликичка со капче новогодишно![]()
Џерард еден месец, Хендерсон ногата во лонгета му била
ако е ова вистина... ќе си имаме големи проблеми.
Си имаш темаФланаган неможам да го гледам со тоа глупата британска фаца. Не е до неговата игра,ми смета како појава.
--- надополнето: 8 декември 2013 во 19:30 ---
Дај бе напрајте ми и мене сликичка со капче новогодишно![]()
Фланаган неможам да го гледам со тоа глупата британска фаца. Не е до неговата игра,ми смета како појава.
--- надополнето: 8 декември 2013 во 19:30 ---
Дај бе напрајте ми и мене сликичка со капче новогодишно![]()
Неоснован ти е хејтот тогаш, не се прифаќа
Него, те молам дај ми ја изјавата во видео на Роџерс дека Ален е велшкиот Чави. Нигде не можам да ја најдам![]()
Џерард еден месец, Хендерсон ногата во лонгета му била
ако е ова вистина... ќе си имаме големи проблеми.
У најгустиов период ние ќе бидеме без капитенот, првиот лев бек и најефикасниот шпиц. Епа луѓе со среќа ни е, возбудата ќе биде на максимум, нервози може да има милион, а ако Роџерс по Нова Година уште не држи во топ 4, ја сум убеден дека еден ден тој ќе биде оној кој ќе ни ја донесе титулата![]()
Со Тотенхем мора 5-3-2.. без Џерард,Енрике и Стариџ а можда и Хендерсон..
Мињоле,Фланаган(џокерот за дербиња на Роџо),Сако,Агер,Шкртел,Џонсон,Лукас,Ален,Стерлинг,Алберто,Суарез..
Не смее да си игра играчки со 4-ца позади пошто 5 гола ќе примиме ако пак се замисли дека е стратег голем.
Еден поен=победа.
Мињоле,Фланаган(џокерот за дербиња на Роџо),Сако,Агер,Шкртел,Џонсон,Лукас,Ален,Стерлинг,Алберто,Суарез..
Не смее да си игра играчки со 4-ца позади пошто 5 гола ќе примиме ако пак се замисли дека е стратег голем.
Еден поен=победа.
--- надополнето: 9 декември 2013 во 11:54 ---
Еден поен=победа.