Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стерлинг е ненормален,толку шанси да промаши.. не иде. Мора да иде на едногодишна позајмица негде иначе ќе се упропасти .
Мозес=дрво.. знаев од порано али ме пишмани со голот против Свонси па си викам ај може добар бил али сепак у право сум бил.
Сако=зверотиња..заслужува прва постава стандардно,
Со Тотенхем не очекувам ништо буквално,бод ако се земе ќе ми биде како 3. Без Џерард и Стариџ подобро е Роџо да иде пак со 5 позади за таа утакмица али дали ќе му текне тоа е проблем.
А да, и аман ТРГНИ ГО ФЛАНАГАН ОД ПРВА ПОСТАВА МОЛИМТЕ !!!
Брат види, Англичани се. Си ја ценат државата, татковината. Не е иста гордоста за Англија да играш и за Македонија. Различен е менталитетот кај нив. Џерард кажав дека има уште максимум 12 утакмици за репрезентација, после светсково се пензионира. Човекот сака да си ги изигра на раат и никој ништо не може да му спомне за тоа. Стариџ секако дека ќе сака да игра за Англија, сака да учествува на светско, кој не би сакал, а да се докажеш против Германија е најдобар начин да си земеш билет за во Бразил. Нефер беше што толку време играше, али не можеш дегени да ги наречеш.И да ќе заборавев да го искљукам Џерард кој исто пичкарски го остава клубот на цедило ради тие пријателски натпревари.. инекциите од тогаш и дополнителниот непотребен напор си го направија своето.
Затоа никад нема да земе домашно. Нека се сеќава сеа док се излежава по дома на мечот со Германија,пошто многу битен меч беше тоа сигурно го памти..
дегени насекаде..
Брат види, Англичани се. Си ја ценат државата, татковината. Не е иста гордоста за Англија да играш и за Македонија. Различен е менталитетот кај нив. Џерард кажав дека има уште максимум 12 утакмици за репрезентација, после светсково се пензионира. Човекот сака да си ги изигра на раат и никој ништо не може да му спомне за тоа. Стариџ секако дека ќе сака да игра за Англија, сака да учествува на светско, кој не би сакал, а да се докажеш против Германија е најдобар начин да си земеш билет за во Бразил. Нефер беше што толку време играше, али не можеш дегени да ги наречеш.
Стерлинг е ненормален,толку шанси да промаши.. не иде. Мора да иде на едногодишна позајмица негде иначе ќе се упропасти .
Мозес=дрво.. знаев од порано али ме пишмани со голот против Свонси па си викам ај може добар бил али сепак у право сум бил.
Сако=зверотиња..заслужува прва постава стандардно,
Со Тотенхем не очекувам ништо буквално,бод ако се земе ќе ми биде како 3. Без Џерард и Стариџ подобро е Роџо да иде пак со 5 позади за таа утакмица али дали ќе му текне тоа е проблем.
А да, и аман ТРГНИ ГО ФЛАНАГАН ОД ПРВА ПОСТАВА МОЛИМТЕ !!!
Го погледнал на криво.Стерлинг има 18 години бе брат, не е Овен па да прави партали, реално. Во право си за позајмицата ама не можеш да очекуваш ништо повеќе од ова вчера што го направи.
Не знам што повеќе бараш од Фланаган? Не знам што лошо направи утакмицава, жими се!
Сега видов на MOTD, имаше среќа што беше 3-та минута за тој стартот над Даунинг.
За сличен, Нолан попи црвен.