Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Знае, имаше на RAWK фан на PSG кој го потенцираше тоа, а и баш преги при прекинот кога се повреди Coutinho, Gerrard и Sakho дискутираа меѓусебно... освен ако Gerrard не научил француски...

RickyLFC9 ова е моментот за кој ти зборев: http://injury.lfc.vn/s14-coutinho-injury/ околу 1:15...

Епа океј може знае нешто базично за кај да се позиционира ова-она, али тоа уште не му е ни од малце корист кога се работи за комплетна организација. Ќе видиме...

Е да, оти инаку за команда на одбраната му требаат зборови како: Мартин, излези понапред ќе правиме офсајд да ти е*ам мајката ќелава, Виздом, покривај ме назад не гледаш мене ме излета Бони...итн итн :D

RickyLFC9 ова е моментот за кој ти зборев: http://injury.lfc.vn/s14-coutinho-injury/ околу 1:15...

Прашува каде има аптека за да си земе таблетки против пролив, зашто Аспас му е бекап на Кутињо. А овој му возвраќа: знаеш она местоно каде што Аспасот го носи дресот да му ја залепат деветката на дресот, епа од спротива.

LFC U21s XI v Sunderland: Ward; Kelly, Jones, Ilori, Flanagan; Rossiter, Brannagan, Alberto; Ibe, Dunn, Sterling.”
http://nutjob.eu/njtvx1.html

Младичиве стигнаа да им ја држат сенката на колегите од прв тим и веднаш летна в облаци. Прво полувреме мислиш Реал Мадрид игра, его еден тон. Е во второ моќно возвратија на шлаканицата од 0-2(поливреме1-2) до 5-2 со црвен(Џонс) од 60и некоја. Алберто хет-трик, Стерлинг и Дан. Рахим маме ебаваше. На трибини беа Саутгејт и Бренди.

Младичиве стигнаа да им ја држат сенката на колегите од прв тим и веднаш летна в облаци. Прво полувреме мислиш Реал Мадрид игра, его еден тон. Е во второ моќно возвратија на шлаканицата од 0-2(поливреме1-2) до 5-2 со црвен(Џонс) од 60и некоја. Алберто хет-трик, Стерлинг и Дан. Рахим маме ебаваше. На трибини беа Саутгејт и Бренди.
Ме интересира Иљори?

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

Па генерално одбранава немаше многу работа и удел во играва, едени Фланаган по лева страна пенетрираше. Али од тоа што можеше да се види Илори е брз, е confident with the ball и доста често ја бара. Имаше ситуација каде чекаше само асистенција за гол во противнички шеснаесетник. На моменти потсетива на Агер зашто знае да тргне и да ја изнесе топката. Е за позиционирање и tackle немаше можност за да оценам. Алл ин алл солиден.

Кутињо на штаки до октомври!
Се надевам дека хеттрикот на Алберто ќе го премисли Роџерс.
Добро е што Суарез се враќа во среда!

Ах бе малери ах, дај да поиграме малку у пун состав ти ибам среќата...

Сорс?

Пишува крајот на октомври, така да очекувајте ноември... :(

Еве му момент на Алберто, против Саутемптон на Енфилд ќе биде неговата шанса да блесне :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom