- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.670
- Поени од реакции
- 70.151
Вакво

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вакво...![]()
Иди бричи се бе...Случајно приметив па еве моето 5000то мислење да го посветам, се разбира на нашиот фан клуб. Нешто повеќе од 3 години, кога станува збор за ЛФЦ исполнети со разочарување, кога станува збор за луѓето кои „членуваат“, сосема спротивно. Запознав многу истомисленици, момци за дружба и пред се со чиста совест можам да кажам, добри пријатели.
Да не ја должам многу и да зборам за далечната иднина, која искрено се надевам дека ќе биде светла на фудбалски план а на приватен се надевам дека ќе остане каква што е, може и да се надогради, се разбира, ќе ве поздравам за вечерва и утре да си изгазиме, прописно. Нешто во стилот на кој што младите прееска не исташла поискусните во фудбал. (за тие што не се упатени, играВНе сениорс вс У19 и го изедоВНе, прописно).
сФе нај![]()
Иам и ја жими све, али на едната помалце ми растат у курац, затоа не можам ко што треба да пуштам братаБарем имам влакна![]()
Иам и ја жими све, али на едната помалце ми растат у курац, затоа не можам ко што треба да пуштам брата
Али еден ден ко аватарот мој ќе бидам
А тебе ни тогаш нема да ти стои![]()
ke игра Стариџ после?
A шо е работава со Агер?
Sakho starts for #LFC v Swansea tonight. New boy gets the nod after Agger ruled out with minor knock.
Мала повреда, демек ништо сериозно...A шо е работава со Агер?