Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
од моја уста во божји уши. барем да ставев £10 на ова што го превидов сигурно ќе земев £2-3.000

како и да е, многу место има за напредок, она што беше важно во првите три кола беа бодовите. тие се наши. ќе има убави игри си многу голови, но клучни се овие. од многу аспекти. пред се за самодоверба. чекор по чекор, се е можно. мора да се добијат сите утакмици дома! и лесните гостувања...мора! без тоа дерби поените не вредат
ајде уште еден ден, да остане суарез, мирно да спиеме
стариџ, супер се, ама многу себичи. фала му за 9 поени, ама делува малку препотентно и апсолутно себично. се надевам ќе почне да комбинира повеќе во клучни моменти, не само кога ќе треба да ја врати назад.
аспас, хм, сумливо многу. ајде ќе почекаме да покаже што знае, иако веќе имаше неколку утакмици.

први сме еј, дали е можно?
се надевам само дека роџо нема страв од висина... :pos:

него за засилувањава- најмногу очекувам да видам шо ќе биди со саксото... од него многу очекувам... тандем сако-туре :vozbud: агер бек ап и илори 4-ти дефанзивец. многу подобро него лани. нека се затвори трансфер периодов, па ќе си кажам мислење.

играч на колото-БРЕНДАН РОЏЕРС :D се зезам бе-мињоле
менаџер на колото-БРЕНДАН РОЏЕРС :)
менаџер на месецот-БРЕНДАН РОЏЕРС :)
менаџер на годината-БРЕНДАН РОЏЕРС :)
ин роџо ви труст, а Scouser88
заебанцијата настрана, почнав некако да му давам поддршка на вој, па ќе видиме.
него, аспас нешо не ми се допаѓа на стартов, ама има време и за него, ко че се врати суарез, ќе бидиме посилни (си велам :unsure:)

Не коби сеа ти да не ги усере против Свонси,Сандрленд и другине трупови што ни идат следниов месец:)
Ќути си бутни си ,нека дојде Јануар па ќе го истетовирам на груда ако е уште меѓу првите:)

Вака кога гледам по колку пари се продаваат/купуваат некои играчи, убаво си се смешкам што Кутињо го земавме за само 8ипол милиони :icon_mrgr:

Вака кога гледам по колку пари се продаваат/купуваат некои играчи, убаво си се смешкам што Кутињо го земавме за само 8ипол милиони :icon_mrgr:

Абе цепелини ми ги напрај со Кутињо:D:pos:

ти си ми нешто сомнителен со кутињо :)

Абе цепелини ми ги напрај со Кутињо:D:pos:

По изјавата дека не чул за Мојс, по она што денес му го направи на Гигс, и по она како го извиси Џонс уште повеќе го засакав. :love:
--- надополнето: 1 септември 2013 во 23:53 ---
ти си ми нешто сомнителен со кутињо :)

Како мислиш? :icon_mrgr:

По изјавата дека не чул за Мојс, по она што денес му го направи на Гигс, и по она како го извиси Џонс уште повеќе го засакав. :love:
--- надополнето: 1 септември 2013 во 23:53 ---

Како мислиш? :icon_mrgr:
нејчиш да знајш... :D
туку кај ни е дивајдеров? пак да не има лапнато бан? :pos:

e9abese4.jpg

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

Ауу ама ги измлативмо денеска еј,оваа година сигурно е наша:D,и да Кутињо е сила:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom