Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе може ли да игра суарез во вторник ?
Со овие Каунти мора појак тим да пуштиме т.е нападот да се уигра подобро.
По мене - Мињоле,Виздом,Кели,Шкртел,Сисоко,Лукас,Ален,Џерард,Стерлинг,Аспас,Борини.. Замени од 60-та до 70-та- Алберто,Хендо,Туре.
последниве 4-ца да дадат некое голче не ќе биде лошо за да им тргне за со Јунајтед.
Иначе за Аспас ,Ла лига е едно ПЛ е друго.Башка играл у Селта Виго не у Валенсија или Реал па за да очекуваме сите дека нешто ќе направи.. 2 гола ако даде сезонава е премија за него.
Него Ален ботот 2 меча на клупа ?!?! Што е ова од Роџо ,зар му дојде мозок,хмм..
Ах да ви ги најдам моабетите од лани што ми ги правевте за Ален дека отварал игра,знаел пресинг добро,играчина ќе бидел за нас,во една од најважните алки ќе прераснел за Ливерпул, па вадење статистики со 90% пасови леле леле сеа коа ќе ми текне ...Исто и со Аспас ќе биде.. на фаца им се познава на таквите играчи дека нема да ги биде.
Кутињо е добар кога има простор али ограничен е само на десно оди,побрзо нека го префрлат на АМ позиција пошто по крилава не е опасен ама ич.
Пошто немам никаква работа, слободен сум (лажам, еден куп за учење имам), сакав нешто да пишам шо го коментиравме лани со Malcolm van den Сабаховић на мини-собиранката со Стоук кога игравме. Дискутиравме за газдиве Амерички, и дојдовме до заклучок дека ако до ова лето, не потрошат поозбилна сума на пари (50-60 милиони), дојдени се во клубот заради чист профит. Има уште 5 дена од преодниов рок, а тие неммат ни едно пени потрошено летово, ако нешто не се измени, треба тие да бидат на удар, не Роџерс, не играчите, оти сакат атак на топ 4, а Тотенхем троши 80 милиони.
Пошто немам никаква работа, слободен сум (лажам, еден куп за учење имам), сакав нешто да пишам шо го коментиравме лани со Malcolm van den Сабаховић на мини-собиранката со Стоук кога игравме. Дискутиравме за газдиве Амерички, и дојдовме до заклучок дека ако до ова лето, не потрошат поозбилна сума на пари (50-60 милиони), дојдени се во клубот заради чист профит. Има уште 5 дена од преодниов рок, а тие неммат ни едно пени потрошено летово, ако нешто не се измени, треба тие да бидат на удар, не Роџерс, не играчите, оти сакат атак на топ 4, а Тотенхем троши 80 милиони.
Инаку Мозес е се поблиску до позајмица, ова може да биде добар потег.
Како шо кажаја и на фејсбук и на твитер, до денес беше последно.Да прашам тука, можи утре да се плати за членарина во фан клубот или готово денес помина?
Абе сте приметиле како Роџерс систематски ги шитка играчите со кратка коса, да не речам скроз кељави? Шелви, Реина, Спиринг, Белами (тогаш кратко шишан), Џо Кол... а сеа и Шкртел се збореше дека ќе го шиткаат...
Да прашам тука, можи утре да се плати за членарина во фан клубот или готово денес помина?
Како шо кажаја и на фејсбук и на твитер, до денес беше последно.
А зашто така?Знам дека делува неодговорно ама ќе се продолжи за некој ден-два.
Ако не се продолжи, зошто...ако се продолжи, повторно зошто?