Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Знам дека поголемиот процент од вас го сфаќаат Суарез што сака да си оди, ама како само ви враќа по се` што направи Ливерпул како клуб за него :tapp:

Да не го купевме Мињоле,Апсас,Алберто + парите од Керол + 45м за Суарез сега ќе можевме да понудиме 80м за Кристијано Роналдо..
Бум Бум ќе беше работава и на никој немаше да му биде гајле за Суарез.
А со Кутињо,Стариџ,Роналдо и Џерард можда и титула ќе земавме..

Ако оди нека оди, сега да гледаме да извадиме што повеќе пари од него и за тие пари да купиме барем двајца кавалитетни играчи.

Туку малиот ја средил фризурата и се сликал како тинејџерка што бара лајкови. :D
544738_681570358523770_908209679_n.jpg

Знам дека поголемиот процент од вас го сфаќаат Суарез што сака да си оди, ама како само ви враќа по се` што направи Ливерпул како клуб за него :tapp:

Јас за тоа никогаш нема да му простам (ако не остани и сезонава). После сите г*мна што ги направи, тој се фаќа за првата сламка за спас (колку е Арсенал спасот, сигурно и тој е свесен, ама ајде така нека биди)....мене не ми е јасно, како после само 3-4 месеци кога плачел после отпаѓањето од Зенит во ЛЕ и после изјавата на Џерард, оти не било можно колку тој го сакал клубот, така брзо да се сврти, мене не ми е јасно. Ама ајде, сите сме трпеливи, ќе видиме што носи последниов месец од трансфер периодот

Ќе ни го дадите Суарез на тригодишна позајмица со можност за откуп на десет рати по 5 милиони евра годишно?

:icon_mrgr:

Се шегувам, ќе преживеете вие без Суарез, го докажавте тоа последните неколку кола кога игравте супер без него, а сигурно ќе купите 2-3 играчи од парите од продажбата

Јас за тоа никогаш нема да му простам (ако не остани и сезонава). После сите г*мна што ги направи, тој се фаќа за првата сламка за спас (колку е Арсенал спасот, сигурно и тој е свесен, ама ајде така нека биди)....мене не ми е јасно, како после само 3-4 месеци кога плачел после отпаѓањето од Зенит во ЛЕ и после изјавата на Џерард, оти не било можно колку тој го сакал клубот, така брзо да се сврти, мене не ми е јасно. Ама ајде, сите сме трпеливи, ќе видиме што носи последниов месец од трансфер периодот
Јас мислам дека ти не си свесен, ама ај :)
Денес сите го „сакаат“ клубот кој што може повеќе да им пружи, јебига таков стана денеска фудбалот :)

Јас мислам дека ти не си свесен, ама ај :)
Денес сите го „сакаат“ клубот кој што може повеќе да им пружи, јебига таков стана денеска фудбалот :)

Друго е да речиш "го сакам клубот" а друго е да плачиш.

Добри се нашиве бе, на ова додај го и Стариџ и ете супер тим имаме и без Суарез. Аспас заслужи да постигне гол добар беше а и многу смешна фаца има човекот. :D

Кине Аспас ....
Аленчо да си ја подобри реализацијата , во три акции гол шанса имаше ...

Ален ме изненадува,бев до веце вода да фрлам уште еднаш на очи да не не сум расонет убаво:)

Али промашувањата:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom