Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ај и брат му сеа, да ја споиме фамилијата :D

ЕВЕ ме и мене после којзнај колку време... како е народе? позз до сите!

Toure set for Reds move
s_3202_281_2009_1.jpg

Liverpool have agreed a deal in principle to sign Manchester City defender Kolo Toure.

The centre-back will be registered as a Reds player when his current contract at the Etihad Stadium expires in the coming weeks and he will officially join the club on July 1.

Manager Brendan Rodgers has turned to the 32-year-old in order to add some experience to his back four following the retirement of veteran Jamie Carragher.

Реина у Барса ќе иде ,шо значи Беговиќ у Ливерпул ...
ако се деси ова ќе биде супер ... Добар избор прави Брендан ... сварно ми се свиѓа како раководи со тимов .

За голман има и подобри опции од Бегович искрено... али ќе видиме... не ми се верува некако Бегович да дојде...

Ај нека го биде Коло супер ќе ни дојде неговото искуство. :)

За голман има и подобри опции од Бегович искрено... али ќе видиме... не ми се верува некако Бегович да дојде...

Peja989 го читаш овај шо кажува? :D
Сега следен пост- Ал-Хабзи или Фридел :D :D :D

За Џон Ради навивам...

За Фридел беше едно време....
--- надополнето: 28 мај 2013 во 21:08 ---
А, инаку не ви кажав, сонував оти сме изгубиле од Челзи 1-3, Торес си дал автогол за 1-0 и после куме из кеца у двојку, второ не попариле, како бев на нерва чудо едно. Ама со оглед на тоа што следниот сон ми беше оти сум решил математичка загатка (а труп сум математика)....:D

Е јас неможам толку лесно да прифатам замена на ЈС(го пишивам со иницијали бидејќи ми е тешко да го слушам името, а да не е во клубот).
Всушност Коло не е негова замена, он си е само потрошен материјал т.е како лепак(нема сеуште да речам дека е Супер:)) што врши работа, се додека се земе нешто асално. Мене не ме нешто многу радува оваа вест, човекот си е киксер во вокација. Како не го паметите мечот кога еден ебан тинејџер Стерлинг мајмун го направи. Башка што хоби му е паламудење, Галас и Адебајор му беа главни гости. Аххх тешко,тешко им се пишува на нервиве... Али, живи-били-па-видели. Пту пту да го серат кокошките.

Ајде спремајте по дома киното, еве ви ја кинопроекцијата.:гик:

За Фридел беше едно време....
--- надополнето: 28 мај 2013 во 21:08 ---
А, инаку не ви кажав, сонував оти сме изгубиле од Челзи 1-3, Торес си дал автогол за 1-0 и после куме из кеца у двојку, второ не попариле, како бев на нерва чудо едно. Ама со оглед на тоа што следниот сон ми беше оти сум решил математичка загатка (а труп сум математика)....:D

добро бе вие колку пати спиете на ден, цело време сонувате нешто. :D

Дефитивно Коло Туре ќе биде дежурниот кривец за све следнава сезона :D

Dosta kobis be.

(mora da najdeme nekoj krivec uste otsega. Skrtel mislam usi snema od gorenje)

Зделката со Toure е супер според мене. Со оглед на тоа што го земавме за безпари а платата ќе му е некаде около 40.000 неделно (3 пати помала од на Carra а со тоа се остава простор за уште еден играч со плата од 60.000-80.000 неделно), а за возврат добиваме искусен играч кој долги години игра во PL и има две шампионски титули, плус и беше составен дел од одбраната која го држи рекордот од 10 натпревари без примен гол во ЛШ. После овој трансфер очекувам дека ќе земеме минимум уште еден или два централни дефанзивци (најверојатно менталниот грк едниот и уште еден во зависност од состојбата со Skrtel), Skrtel најверојатно ќе си оди, па и Coates, а Toure ќе биде 4-ти избор.

P.S. Плус што најверојатно ќе биде договорот само на 1 година, и да flop-не никому ништо... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom