Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Kurtoninho poleka se prestoruva vo crven monstrum :D
Samo ona coekozderon da ne kidne i so dve tri asalni i na mesto novi i tesko na drugite.

Како е Скаузери? Се чувствувам како да не сум бил на форумов долго време, а беа само 5 дена. Иако бев разочаран дека нема да го гледам финалето на ЛШ поради екскурзијата, се случи најдоброто нешто во мојот живот. Осум години подоцна на истиот ден кога ја освоивме ЛШ, бев во Истанбул , бесценето. Сакав да си купам дрес ама не најдов, затоа купив ЛФЦ маица со попуст за две купени со еден пријател Скаузер. Сега уште да ја изгледам репризата од финалето и се ќе биде супер. YNWA!

Дени Вилсон, момчето кое некогаш многу ветуваше, потпиша перманентен договор со Хартс.....
--- надополнето: 27 мај 2013 во 12:52 ---
Инаку за тие што незнаевте, последниве месеци Стерлинг беше повреден, затоа не играше

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Ima nekoi ponovi vesti za novi igraci?
Mislam, ponovi info. Me sum citnal nataka bar pet dena. Me zdomrze, a i si rekov ima mentali ko mene pa garant nekoj tuka proveril.
Ona za Papa, za spanecon, portugalecon itn gi znam.
Nekoi saglam vesti ponovi od pred pet dena

Ima nekoi ponovi vesti za novi igraci?
Mislam, ponovi info. Me sum citnal nataka bar pet dena. Me zdomrze, a i si rekov ima mentali ko mene pa garant nekoj tuka proveril.
Ona za Papa, za spanecon, portugalecon itn gi znam.
Nekoi saglam vesti ponovi od pred pet dena

Нема ништо ново мислам, ама еве ќе ти пишам се шо е досега па и нешто ако го знаеш не е страшно :)
Значи сигурно и за Туре знаеш, блиску е до потпис со нас (ама Коло), за 4та опција и не е така лош, еве за грков знаеш,, се зборува за Атсу крилен напаѓач од Порто, искрено го немам гледано ама е црнец и многу е брз, а од нашиве Шкртел изјави оти ако добие понуда од друга екипа, сериозно ќе размисли за заминување, и Дени Вилсон потпиша перманентен договор со Хартс. Уште ништо официјално ама ми се гледа како да сакаат побрзо трансфериве да ги направиме летово што е и правилно за да можи екипата да се вклопи.
И да, уште две шпекулации, наводно Бенитез (ако незнаеш менаџер на Наполи е), сакал да го купи Лукас, цената е околу 15тина м фунти, и Реал понудил за Суарез 47м Евра. НИ ПОД РАЗНО не смее да се случи да изгубиме играч летово, посебно не некој клучен како овие двајца

„евра“ со мала буква, зошто може да има друго значење :)

Ова опомена пред перманентен бан од фан клуб, да си знаеш :X3:

Аха, пиши го со мала и не ти бега расизам. :D

Im jebem spekulaciite...i na Rafa mamata i kjerkata u supak ako navistina posakal...i na onoj imenemuspomnuem od Real gazdata isto taka, ama nemu u vujna, vnuka i site zenski bratucetki i nivni deca (zenski).

the_kop tie gi znam, se govori, ama seuste e muabet samo...

Не е тачно за Лукас во Наполи... Бенитез уште не се упознал со екипата, а му вадат одма приказни дека Лукас сака да го земе...

Bez razlika...pak mamata i kjerkata...

Mamu im ebem, zosto mora spekulacii da vadat za Luis i za Lukas?
Picka im materina...pak sakaat zla krv i da ni povikaat nek'smet

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom