Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Зависи од колку саат ќе биде :/

Брат, не сум те заборавил, знам дека си од Аеродром а треба да се игра во Тафталиџе, ради тоа. Да не ти е притисок. Иначе, планираме попладне 12-1...тој период. Ако си за, со задоволство те примаме во тим :D

Брат, не сум те заборавил, знам дека си од Аеродром а треба да се игра во Тафталиџе, ради тоа. Да не ти е притисок. Иначе, планираме попладне 12-1...тој период. Ако си за, со задоволство те примаме во тим :D

Па ако е од 1 саат може и да дојдам,од 12 неможам :D

Море Peja989 откако го стаив овој феноменов на аватар ми цркна компјутерот, мачката ми затрудне и девојка ми ми прекина. Никад, никад више! Таман на 2ри април добив нов и само што пројде полноќ дочекав да го сменам. Фуф...

А сеа добро ве најдов и вас :)
Raheem, is that you, yet again? :cautious:
За тоа до него ти кажав јас кој е рецептот Пул да победува...
--- надополнето: 4 април 2013 во 17:18 ---
Нели ти раскинаа бе?
Ради Реина?
Оти бе, да не е сакат па да не си најди нова, није живот једна жена пее Мирослава Илича...
Па и RickyLFC9 кога ќе излези бе, па нема женска шо не му се свиѓа :P :D
--- надополнето: 4 април 2013 во 17:20 ---
RickyLFC9 битно ти да си жив и здрав, се друго е минлива работа. Иначе, баш со the_kop те мислевме пред 2-3 дена, кај си заакал :D
Ти точно прогонозира....Се спрема за матура :D :D

ЕЕЕ добро ве најдов!!! помина скоро година и нешто од коа немам ништо пишено!
уствари и немам пишено на форумов пошто ми отиде акаунт и бла бла бла ...

Епа ајде добар ден сега , гледам има некој нови фанови кој тогаш не беа активни! или пак сите се истите сега само со нов НИК . Како и да е поздрав до superstarpizza , the_kop , Peja989 овие се само дел од тие што ми се останати во мозокот овие 500 дена .

Вие се готвите овде за мавање фудбал :D уште да живеев во скопје ... ама то е

Него во недела Керол се враќа на Енфилд , а мислам дека би било добро да се проба на турнеата кај што ќе тераат ако се покаже да се остави , има надеж во него .
Него друго ми беше... да тепаме од овие последниве кола со послабите вклучувајќи го и Евертон како конкурент за ЛЕ , имаме шанси за излез.
Сега оди летен преоден рок па кој сум веќе до тоа... одбранбен играч морално е ! Средината добро се крпи , Лукас си мава дефанзивно ,а знае и некогаш да пушти добро пасче напред , Џеррард до кога ќе тера со добра форма незнам али мислам добро би дошол Ериксен за со Кутињо тука да си маваат , Даунинг аут на негово место Бен Арфа ако можат да го договорат или па уште сум за Адам Џонсон иако незнам колку е активен моментално во Сандерленд не го следам баш оваа сезона .

Raheem, is that you, yet again? :cautious:
За тоа до него ти кажав јас кој е рецептот Пул да победува...
--- надополнето: 4 април 2013 во 17:18 ---

Оти бе, да не е сакат па да не си најди нова, није живот једна жена пее Мирослава Илича...
Па и RickyLFC9 кога ќе излези бе, па нема женска шо не му се свиѓа :P :D
--- надополнето: 4 април 2013 во 17:20 ---

Ти точно прогонозира....Се спрема за матура :D :D
Аман бе темава ја напраи ко за мене да е :D

Иначе фудбалов исто мене ми одговара у 1 поише да е. Нема смисла да ме будите рано па да викате после не сум знаел да играм :P Еве the_kop ќе донесе нешто да се заблажиме пред и после утакмица, си знае он што :D

Мене ми одговара 1, еве ќе го тагирам и Scouser88 за да каже дали и нив како екипа им одговара?

Да не е рано 1.. ај накај 2 или 2 и 30 ако можете ако не добро ќе им кажам од 1,само мислам дека е рано.

Аман бе темава ја напраи ко за мене да е :D

Иначе фудбалов исто мене ми одговара у 1 поише да е. Нема смисла да ме будите рано па да викате после не сум знаел да играм :P Еве the_kop ќе донесе нешто да се заблажиме пред и после утакмица, си знае он што :D
Немам појма јас зошто, ама ти знаеш кој треба овде да части :)
Него Peja989 арно играјте фудбал, само молим те немој со лева да центрираш :D :D

Да не е рано 1.. ај накај 2 или 2 и 30 ако можете ако не добро ќе им кажам од 1,само мислам дека е рано.

Брат, мислам дека 1 е во ред. Мислам дека е таман време, еве и на голманчево наше му одговара. Тој од Аеродром додека дојде, па да се врати треба со бус. Сепак време ќе му биде потребно. Него, еден играч ни откажа нас, ќе се потрудам да најдам друг во текот на наредниот ден. Ако некој друг сака да игра од тука, нека пише слободно.

Еве го elext е тука, искрено не ми текнува кој си и извини ама ако си за фудбал во Сабота во 1, повели пријател :)

Ок нека биде 1 на студентски у тафталиџе. Утре ќе се договориме подетално.Пробајте да најдете играч ако не ќе земеме ние али боље да е ваш за да се знаете.

И ние најдовме голманче од Ѓорче е ,ќе идам да го земам ако сакате ќе ве соберам и вас од кај кружниот ,кај црквата? Како ви одговара за полесно.

Него во недела Керол се враќа на Енфилд , а мислам дека би било добро да се проба на турнеата кај што ќе тераат ако се покаже да се остави , има надеж во него .

Озбилно е ова или трачеви?
За стално ќе остане или ќе го продаваат?

Озбилно е ова или трачеви?
За стално ќе остане или ќе го продаваат?

Според мене ќе биде продаден а ако остане ќе биде најскапата замена во историјата на клубот. Не верувам дека ќе има повеќе од 5 старта по сезона.

Не останува Керол. Ја иам чувство дека ако Вила испадне ќе тргнеме по Бентеке. Многу добар и очигледен потег би било...

Не останува Керол. Ја иам чувство дека ако Вила испадне ќе тргнеме по Бентеке. Многу добар и очигледен потег би било...

Брааааааааааааат , Бентеке Шиков неможеше да го помине шо ќе ни е таков играч ?? Башка играме со мали,технички спремни и брзи напаѓачи кај во таква формација може да игра труп како Бентеке?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom