Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Peja989 нели фудбал ќе игравме..ајде викендов да се организираме ако си за?
Во Недела сум договорен да играм. Сабота може, немаТ проблемТ. Ни требаат луѓе, место (по можност да не плаќаме зошто времево од задутре ќе биде сончево) и одредено време.
Топ ,ете здравје боже сабота букирај.
Јас екипа ќе имам ,ако ви фали некој ќе најдам +. Само место кажи,негде да се наџемо на пола пута.Од Карпош 4 сме со екипава.
Јас сум Ѓорче, Рики е Карпош 3, Милеисреќнисибиле е Тафтачиџе. Имам јас уште еден Скаузер за играње. Би ни требало голман и уште еден играч. Иначе, што викаш за игралиштето во студентски во Тафталиџе, мислам дека на сите ќе ни одговара?
Топ на студентски,може. Голмани и ние немаме се мењаме увек,ретко да најдеме. Ако неможеш да ја досклопиш екипата пиши у петок па ќе најдам јас.
Викни си го и Игор и он е скаузер башка љубимец му е и него Роџерс![]()
За Игор и мислев, кога ти реков имам уште еден Скаузер
Еве ќе ги пингам двајцава за утакмица, да се огласат
RickyLFC9 и Mileisreknisibile и ако има уште некој да се пријави, нека се пријави. Голман, мачно е да се мењаме у пичку матер ама па тешко се наоѓа
Него, често играте?![]()
Го потврдувам моето присуство све дур играме преку ден. Сабота навечер не ми одговара, значи глејте порано да е...За Игор и мислев, кога ти реков имам уште еден Скаузер
Еве ќе ги пингам двајцава за утакмица, да се огласат
RickyLFC9 и Mileisreknisibile и ако има уште некој да се пријави, нека се пријави. Голман, мачно е да се мењаме у пичку матер ама па тешко се наоѓа
Него, често играте?![]()
Епа ќе дознаеме коа ќе играмеRickyLFC9 чим е од Карпош 3 гарант или се знаеме или знае некој од екипава што ќе биде со мене..
Го потврдувам моето присуство све дур играме преку ден. Сабота навечер не ми одговара, значи глејте порано да е...
--- надополнето: 2 април 2013 во 23:06 ---
Епа ќе дознаеме коа ќе играме![]()
Го потврдувам моето присуство све дур играме преку ден. Сабота навечер не ми одговара, значи глејте порано да е...
--- надополнето: 2 април 2013 во 23:06 ---
Епа ќе дознаеме коа ќе играме![]()
Иам и другари беНели ти раскинаа бе?
Ради Реина?