Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Peja989 нели фудбал ќе игравме..ајде викендов да се организираме ако си за?

Во Недела сум договорен да играм. Сабота може, немаТ проблемТ. Ни требаат луѓе, место (по можност да не плаќаме зошто времево од задутре ќе биде сончево) и одредено време.

Во Недела сум договорен да играм. Сабота може, немаТ проблемТ. Ни требаат луѓе, место (по можност да не плаќаме зошто времево од задутре ќе биде сончево) и одредено време.

Топ ,ете здравје боже сабота букирај.:)
Јас екипа ќе имам ,ако ви фали некој ќе најдам +. Само место кажи,негде да се наџемо на пола пута.:) Од Карпош 4 сме со екипава.. а саат накнадно ќе договориме.

Топ ,ете здравје боже сабота букирај.:)
Јас екипа ќе имам ,ако ви фали некој ќе најдам +. Само место кажи,негде да се наџемо на пола пута.:) Од Карпош 4 сме со екипава.

Јас сум Ѓорче, Рики е Карпош 3, Милеисреќнисибиле е Тафтачиџе. Имам јас уште еден Скаузер за играње. Би ни требало голман и уште еден играч. Иначе, што викаш за игралиштето во студентски во Тафталиџе, мислам дека на сите ќе ни одговара?

Јас сум Ѓорче, Рики е Карпош 3, Милеисреќнисибиле е Тафтачиџе. Имам јас уште еден Скаузер за играње. Би ни требало голман и уште еден играч. Иначе, што викаш за игралиштето во студентски во Тафталиџе, мислам дека на сите ќе ни одговара?

Топ на студентски,може. Голмани и ние немаме се мењаме увек,ретко да најдеме. Ако неможеш да ја досклопиш екипата пиши у петок па ќе најдам јас.
Викни си го и Игор и он е скаузер башка љубимец му е и него Роџерс:):)

Топ на студентски,може. Голмани и ние немаме се мењаме увек,ретко да најдеме. Ако неможеш да ја досклопиш екипата пиши у петок па ќе најдам јас.
Викни си го и Игор и он е скаузер башка љубимец му е и него Роџерс:):)

За Игор и мислев, кога ти реков имам уште еден Скаузер :D
Еве ќе ги пингам двајцава за утакмица, да се огласат
RickyLFC9 и Mileisreknisibile и ако има уште некој да се пријави, нека се пријави. Голман, мачно е да се мењаме у пичку матер ама па тешко се наоѓа :)

Него, често играте? :D

Напрајте две екипи, едната поддржувачи на Роџерс, а другата хејтери на Роџерс. Играјте, па кажете резултат. :)
Ако ви треба судија, викајте!
Рики, многу швалерско ти е мачево. На газдата да не е? :D

RickyLFC9 и Mileisreknisibile и ако има уште некој да се пријави, нека се пријави. Голман, мачно е да се мењаме у пичку матер ама па тешко се наоѓа :)

Да да играме често еве баш сега се вратив игравме у форца..
Али нека не те плаши тоа,имаме 1-2-ца што си се стандард добри другово сме просек т.е ако ни тргне сме топ ако не и празен гол промашуваме,до денот е:)

Иначе играме со Ѓорчевци има една екипа ,Психо,Ропе незнам дали ги знаеш па со нив игравме лани во Мирче често а сега у балонов кај Рамстор(незнам како се вика школото)..

RickyLFC9 чим е од Карпош 3 гарант или се знаеме или знае некој од екипава што ќе биде со мене..

Го потврдувам моето присуство све дур играме преку ден. Сабота навечер не ми одговара, значи глејте порано да е... :)
--- надополнето: 2 април 2013 во 23:06 ---
RickyLFC9 чим е од Карпош 3 гарант или се знаеме или знае некој од екипава што ќе биде со мене..
Епа ќе дознаеме коа ќе играме :P

Го потврдувам моето присуство све дур играме преку ден. Сабота навечер не ми одговара, значи глејте порано да е... :)

Денски немај гајле ,какво навечер ,негде ручечки време таман да е празно тамо пошто обично знаат од тафта да играат.

Нели ти раскинаа бе?
Ради Реина?

Ајде јас утре ќе се слушнам/видам со Игор. Требаше денес да го видам ама рано легнал пустиот, со работа. Како и да е, ќе го конктактирам утре и ќе ви пишам. „Миле“ ќе игра, штом лајкнал, ако игра и Игор ни остануваат уште двајца.

Психо го знам, ако е 88 генерација. Пред недела дена бевме кај заеднички другар заедно на роденден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom