Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ццццц 3-0 губиме.....Донекаде очекувано бидејќи Јесил, Коуди и Пелоси не играт....
Ова е резултат поради смена на генерацијата :D

Да кажеше од времето на Улие ај....
Ама од времето на Хоџсон бре!
Од кого клип ќе прават од Поулсен од Кончески....

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
се бројат победите и головите. се друго се заборава по извесен период. остануваат само титулите до името на клубот. не ме интересира колку добро играме. ме интересира дали сме победиле или не и дали имаме титула или не. од добри игри и надеж за подобро утре не се живее, оти после 2-3 години, истото тоа ти скурчува. е ние сме такви моментално, особено јас, пошто ливерпул го следам уште од времето кога тимот го водеше рој еванс (1994). од тогаш, па наваму, тимот само пропаѓа, особено по неколкуте потези, несватливи по мене на улие, кога избриша некои прави ѕверки од тимот за да донеси некој си пилиштари...
во секое време менувам три по ред победи од по 1-0 или 2-1 остварени со тиња игра, него одлична игра на три утакмици и победа од 5-0 и нерешено и пораз.
ми ја сваќате поентата?

Затоа ти викам, батали голман...Штопери ни требаат :)
Све ни треба, освен десен бек и везни меѓу деструктивец и плеј. Све, све друго, на секоја можна позиција ни фали барем уште еден играч...

Затоа ти викам, батали голман...Штопери ни требаат :)
ТРЕНЕР НИ ТРЕБА!!! мурињо по можност, па да видиме дали ќе се радуваме на некакво си подобрување на играта и да си прајме секс на мозоко дека одиме ниво погоре или на место во ЛШ уште истата година... :)

ТРЕНЕР НИ ТРЕБА!!! мурињо по можност, па да видиме дали ќе се радуваме на некакво си подобрување на играта и да си прајме секс на мозоко дека одиме ниво погоре или на место во ЛШ уште истата година... :)

Џабе си прајте секс на мозоко дека Мурињо, Клоп, моментално тие шо се прва класа тренери ќе дојдат кај нас. Едино само Бенитез моментално сака, или некој друг шо е тренер на Bottom 10 во Премиер.
Така да кога би избирал Помеѓу Роџерс, Бенитез или остали дефинитивно Роџерс треба да биди уште една година

Утре демек, директно на МТВ одиме во 21 часот....
Пивце, чипс, и уживање во натпреварот (се надевам), и искрено се надевам на победа на пулениве, иако не ми делува составов кој го имаме за ЛЕ, доволно оштар за да постигне 3 гола, ама сепак ќе видиме, само со позитивна мисла, како што би рекол еден член овде :D
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 02:39 ---
superstarpizza, пред некое време ако не се лажам со тебе праевме муабет за тоа како немаме командант во одбрана кој ги организира останатите, ти ме убедуваше оти Агер бил добар...
Еве што рече Роџерс околу тоа...
'I just got to the stage where I felt that - and this had nothing to do with how Martin was playing - we needed to be more vocal. The team was quiet and lacked organisation and leadership on the field. My gut feeling was to put Carra back in.

Subota 02.03.2013

18:30 Premier League: Wigan – Liverpool DIREKTNO

- Ова е супер термин, повеќе не може да ми одговара. Па Divider и Peja989 ќе средите конечно да изгледаме утакмица? Сите други што се во можност да дојдат од фан клубов исто така би биле добредојдени :)

Subota 02.03.2013

- Ова е супер термин, повеќе не може да ми одговара. Па Divider и Peja989 ќе средите конечно да изгледаме утакмица? Сите други што се во можност да дојдат од фан клубов исто така би биле добредојдени :)
Да ти кажам право, доста симпатичен термин и датум, ако сум слободен од обврски тој викенд ќе ве посетам и јас :)

Утре демек, директно на МТВ одиме во 21 часот....
Пивце, чипс, и уживање во натпреварот (се надевам), и искрено се надевам на победа на пулениве, иако не ми делува составов кој го имаме за ЛЕ, доволно оштар за да постигне 3 гола, ама сепак ќе видиме, само со позитивна мисла, како што би рекол еден член овде :D
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 02:39 ---
superstarpizza, пред некое време ако не се лажам со тебе праевме муабет за тоа како немаме командант во одбрана кој ги организира останатите, ти ме убедуваше оти Агер бил добар...
Еве што рече Роџерс околу тоа...
'I just got to the stage where I felt that - and this had nothing to do with how Martin was playing - we needed to be more vocal. The team was quiet and lacked organisation and leadership on the field. My gut feeling was to put Carra back in.

Ваљда си побркал нешто.
Муабетот беше за Шкртел и за тоа дали може тој да види одбрана.

Како шо реков тогаш
Агер може без Шкртел но не и Шкртел без Агер.

Шо се однесува до Кара, настрана тоа шо игра како пред 10 години.... Периодов додека тој уште игра требаше да се форсира Коатес заедно со него.
Катастрофалната форма на Коатес е само привремена. По заминувањето на Кара единствена можност за тој да научи нешто беше сега, вака ќе остане позајмица или продавање.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Subota 02.03.2013

Шо да не. Под услов Sussaro да дојт такуѓере.
Али дс бе, шо дс не. Конечно дс седниме ко лујџе саглам дс глеаме фузбаљ у биртија. У легендарна биртија, легендарен фудбалски клуб со кајгансколиверпулски тим. Шо да не

Sussaro идеш, така? Пиши ПП.

Шо да не. Под услов Sussaro да дојт такуѓере.
Али дс бе, шо дс не. Конечно дс седниме ко лујџе саглам дс глеаме фузбаљ у биртија. У легендарна биртија, легендарен фудбалски клуб со кајгансколиверпулски тим. Шо да не

Sussaro идеш, така? Пиши ПП.

Може да дојдам 1 полувреме оти сум на роденден кај кумашинот, полни јубилејни 30.

Тибам педерот/
Па кој слави роденден у 19:15-19:30? Моеш после утакмица јебемга.

Него ете, падна договор.
Значи секонд оф марч некој нек закаже (ионака е празно) у биртијана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom