Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се бројат победите и головите. се друго се заборава по извесен период. остануваат само титулите до името на клубот. не ме интересира колку добро играме. ме интересира дали сме победиле или не и дали имаме титула или не. од добри игри и надеж за подобро утре не се живее, оти после 2-3 години, истото тоа ти скурчува. е ние сме такви моментално, особено јас, пошто ливерпул го следам уште од времето кога тимот го водеше рој еванс (1994). од тогаш, па наваму, тимот само пропаѓа, особено по неколкуте потези, несватливи по мене на улие, кога избриша некои прави ѕверки од тимот за да донеси некој си пилиштари...Да кажеше од времето на Улие ај....
Ама од времето на Хоџсон бре!
Од кого клип ќе прават од Поулсен од Кончески....
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Peja989 ептен бајрам на умот ми праиш. Синоќа сањав дека Фридел сме го купиле![]()
Све ни треба, освен десен бек и везни меѓу деструктивец и плеј. Све, све друго, на секоја можна позиција ни фали барем уште еден играч...Затоа ти викам, батали голман...Штопери ни требаат![]()
ТРЕНЕР НИ ТРЕБА!!! мурињо по можност, па да видиме дали ќе се радуваме на некакво си подобрување на играта и да си прајме секс на мозоко дека одиме ниво погоре или на место во ЛШ уште истата година...Затоа ти викам, батали голман...Штопери ни требаат![]()
ТРЕНЕР НИ ТРЕБА!!! мурињо по можност, па да видиме дали ќе се радуваме на некакво си подобрување на играта и да си прајме секс на мозоко дека одиме ниво погоре или на место во ЛШ уште истата година...![]()
Да ти кажам право, доста симпатичен термин и датум, ако сум слободен од обврски тој викенд ќе ве посетам и јас
Утре демек, директно на МТВ одиме во 21 часот....
Пивце, чипс, и уживање во натпреварот (се надевам), и искрено се надевам на победа на пулениве, иако не ми делува составов кој го имаме за ЛЕ, доволно оштар за да постигне 3 гола, ама сепак ќе видиме, само со позитивна мисла, како што би рекол еден член овде
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 02:39 ---
superstarpizza, пред некое време ако не се лажам со тебе праевме муабет за тоа како немаме командант во одбрана кој ги организира останатите, ти ме убедуваше оти Агер бил добар...
Еве што рече Роџерс околу тоа...
'I just got to the stage where I felt that - and this had nothing to do with how Martin was playing - we needed to be more vocal. The team was quiet and lacked organisation and leadership on the field. My gut feeling was to put Carra back in.