Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Момци несакав али неможам да издржам а да не пишам.
Читам поенатата била оваа ,онаа итн..
Поентата е следна.
Немаме победа против тим од топ 10 .. да не збориме за топ 4..
Финале врвка работава не исплескаа и Свонси и како и да се викаат 5-то лигашине ги забраив..
Пак потрошени пари во воздух(Ален,Борини,Асаиди)
Одбраната усрана до максимум ,полоша не сме имале не памтам од кога.
Тактички план( смеа ме пука) = 0 ..една тактика и една поставеност не погодија Паско и Роџо годинава.
Али налет резултати важно посед на топка имаме![]()
Да знајш, бега од дуелКако да ти кажам брат, мене ми е сФеедно што ти мислиш, исто како што тебе ти е сеедно што јас мислам. Од сите коментари и постови испишани ти се согласи само со тие на Ерик и Џерард, не затоа што се во целост точни, затоа што си ја влече таа „политика“. Јас моментално немам со што да те разубедам ама немаш ни ти мене и моите истомисленици.
Јас озбилно не знам што бараш? Значи, најозбилно не знам. Плус, еве го сега и Џерард се приклучи со негативни критики кон Роџерс ама пред тоа само ти, Ерик и еден на фб што го имам го коментираа. Јас не знам што мислите вие, што тим имаме ние, што аспирации па што сакате Роџерс да нарпави.
Мене жими сФе не сте ми јасни, најсериозно.
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 00:17 ---
Планираме викендов. Зафатен бил Дивајдер прошлиов и ништо не искочи.
Да знајш, бега од дуел![]()
Па бега од дуел за ова, му е страв да не испиеш повеќе од негоНе бе, фин човек, сигурен сум.
Само уште ме плаши, да не ме опие![]()
Па беа од дуел за ова, му е страв да не испиеш повеќе од него![]()
Наш човек е Драгонскај, прашај некој друг. Не е Реина истиот од порано.прееска баш муабетевме, Реина според него сеуште е втор голман. И да не е, бил до прветството 2010 сигурно а и потоа, на квалификации и пријателски. Мада, знам, Бутланд и Фостер се подобри![]()
Наш човек е Драгонскај, прашај некој друг. Не е Реина истиот од порано.
Втор е сега за сега, на следното големо натпреварување нема да бидам изненаден ако воопшто не е ни повикан.Јас не реков дека е истиот, само кажувам дека е втор. Релевантен го земав Драгонски затоа што навива за Шпанија.
Дали е истиот или не е, тоа е друга полемика.
Втор е сега за сега, на следното големо натпреварување нема да бидам изненаден ако воопшто не е ни повикан.
Мене жими сФе не сте ми јасни, најсериозно.
Дали ти очекуваше Ливерпул да биде на оваа позиција кога имаше размислување за тазе сезоната? Еве, дали Роџерс ги оправда очекувањата твои?