Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ma тука е он.... само сеа малце се повлече, оти не бива сам да се брани!:D

Ќе дојде пак со стручен коментар за Брендан Роџерс ака. “Тиквата“ ;)

Ma тука е он.... само сеа малце се повлече, оти не бива сам да се брани!:D

Ќе дојде пак со стручен коментар за Брендан Роџерс ака. “Тиквата“ ;)
Не не, во друг контекст ми беше муабетот...оти порано имаше потреба да биди ранобуден, а инаку за другото секако, само чека сега да изгубиме од ВБА и најјактивен ќе биди овде :D

Не не, во друг контекст ми беше муабетот...оти порано имаше потреба да биди ранобуден, а инаку за другото секако, само чека сега да изгубиме од ВБА и најјактивен ќе биди овде :D

Не... во последно време се појавува само коа одиграме добра утакмица!:)

Roџ0 не е очаен, сеуште...само полецка кликнуе, ама се опраа...

ЛФЦ има надежен менаџер, ама ко ВМРО во 2006 е. Има многу од НСДП у влада, па го јебат, а младо дете, тешко се снаоѓа. Само че се опраи, ќе видите.

Peja989 да не се крие многу и да сподели искуство од запознавањето на Агер :P

Многу кул дечко, ептен. Муабет некој лабав сврза со нас. Му се заблагодариме, се заблагодари и тој. Се смееше за петката кога ја покажавме на една слика.

Статија напишаа за тоа

Ептен лабав, супер лик. Го задржавме 10тина минути, може и нешто пократко. Кај последен искочи, во бус го чекаа ама нас ич не ни чуе :)

Многу кул дечко, ептен. Муабет некој лабав сврза со нас. Му се заблагодариме, се заблагодари и тој. Се смееше за петката кога ја покажавме на една слика.

Статија напишаа за тоа

Ептен лабав, супер лик. Го задржавме 10тина минути, може и нешто пократко. Кај последен искочи, во бус го чекаа ама нас ич не ни чуе :)
Му пративте поздрав на Велемајсторот од Биафрата? :D

еми нека напрај уше некој кикс со другарчето му скинхедско, па ќе пиши дека тешко имаме шанси и за опстанок. жен(ск)ата да му ја изнаонадам ја...
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 22:51 ---

Статија напишаа за тоа

а ви даде автограми и дали го поздрави од мене да не киксира на наредните утакмици да не му пом ја таму? :D

а ви даде автограми и дали го поздрави од мене да не киксира на наредните утакмици да не му пом ја таму? :D

Даде бе, кај смее да недаде.:ROFLMAO:

Му реков, рече знам знам, имам разбрано. Тоа со Сити беше последно :pos:

Rnb1H9h.gif
Хендо кине у последно време ... свака му част .

Даде бе, кај смее да недаде.:ROFLMAO:

Му реков, рече знам знам, имам разбрано. Тоа со Сити беше последно :pos:
че разбери ами не, ЧЕ си играме играчки! :pos:
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 23:08 ---
Rnb1H9h.gif
Хендо кине у последно време ... свака му част .
абе остај го хендо. дај да ја скиниме таа на аватар шо ти е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom