superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Беше![]()
![]()
Ma тука е он.... само сеа малце се повлече, оти не бива сам да се брани!

Ќе дојде пак со стручен коментар за Брендан Роџерс ака. “Тиквата“

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Беше![]()
![]()
Не не, во друг контекст ми беше муабетот...оти порано имаше потреба да биди ранобуден, а инаку за другото секако, само чека сега да изгубиме од ВБА и најјактивен ќе биди овдеMa тука е он.... само сеа малце се повлече, оти не бива сам да се брани!
Ќе дојде пак со стручен коментар за Брендан Роџерс ака. “Тиквата“![]()
Не не, во друг контекст ми беше муабетот...оти порано имаше потреба да биди ранобуден, а инаку за другото секако, само чека сега да изгубиме од ВБА и најјактивен ќе биди овде![]()
За да кажи колку е очаен РоџерсНе... во последно време се појавува само коа одиграме добра утакмица!![]()
Peja989 да не се крие многу и да сподели искуство од запознавањето на Агер![]()
Му пративте поздрав на Велемајсторот од Биафрата?Многу кул дечко, ептен. Муабет некој лабав сврза со нас. Му се заблагодариме, се заблагодари и тој. Се смееше за петката кога ја покажавме на една слика.
Статија напишаа за тоа
Ептен лабав, супер лик. Го задржавме 10тина минути, може и нешто пократко. Кај последен искочи, во бус го чекаа ама нас ич не ни чуе![]()
еми нека напрај уше некој кикс со другарчето му скинхедско, па ќе пиши дека тешко имаме шанси и за опстанок. жен(ск)ата да му ја изнаонадам ја...More mamata da mu ebam padavicarska...sepak ima donekade pravo
http://www1.skysports.com/football/...ol-can-t-compete-in-Premier-League-title-race
а ви даде автограми и дали го поздрави од мене да не киксира на наредните утакмици да не му пом ја таму?Многу кул дечко, ептен. Муабет некој лабав сврза со нас. Му се заблагодариме, се заблагодари и тој. Се смееше за петката кога ја покажавме на една слика.
Статија напишаа за тоа
Ептен лабав, супер лик. Го задржавме 10тина минути, може и нешто пократко. Кај последен искочи, во бус го чекаа ама нас ич не ни чуе![]()
а ви даде автограми и дали го поздрави од мене да не киксира на наредните утакмици да не му пом ја таму?![]()
че разбери ами не, ЧЕ си играме играчки!Даде бе, кај смее да недаде.
Му реков, рече знам знам, имам разбрано. Тоа со Сити беше последно![]()
абе остај го хендо. дај да ја скиниме таа на аватар шо ти еХендо кине у последно време ... свака му част .![]()