Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако то е причината за мене, која е причината што вие го поддржувате?

Повели, give me a reason...
Ја го поддржувам пошто за Роџерс сеуште е рано да се осудува како пропаст за Ливерпул. Не му е дадено доволно време. Сеа тебе одма ти го знам одговорот - И на Кени не му беше дадено време, го отпуштија. Сепак Роџерс е многу помалце време тука отколку Кени, има многу помала поддршка од Кени и многу помал буџет на располагање од Кени. Кени стартуваше од плус, Роџерс стартува од голем минус. Погрешните потези на Роџерс ја ги критикувам, за пример ќе го земам последниот дуел против manure. Сам себе се уби у поим Роџерс и со формација и со тактика. Ама затоа денеска супер ги скроти Сити и од мене доби пофалба која не беше многу забележана поради нашето гулапче на голот за кое се согласуваме дека треба напокон да си иде. А за разлика од тоа, ти едвај чекаш Роџерс најмала грешка да направи за да го реметиш што повеќе, додека добрите потези ги занемаруваш и на друг ги препишуваш. Тоа го правиш од почетокот кога нашата драга управа го нарече чиракот на Мурињо и тераше од мало подбуцнување тогаш, до прекарот велемајстор, па до комплетно вртење против Ливерпул све дур он е на чело.

Мор од к'ј знаеш, а?:ROFLMAO::pos:
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 00:56 ---

Не сум паметен, само реален, за разлика од тебе, која од пост од 30 реда, дојдовме на 1, затоа што константно ја одбегнуваш темата на муабетот, уствари реплицираш само на тоа што ти одговара, ама ако :)
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 00:57 ---

Море, заеби некој како Кларк. Треба да се купат 2ца дефанзивци.
Оти бе 2јца? Шо му фали на старана коска? Нема впензија да ој тој налето, ќе го кандиса Роџерс да остани (оти има големи ораторски способности :D )

Оти бе 2јца? Шо му фали на старана коска? Нема впензија да ој тој налето, ќе го кандиса Роџерс да остани (оти има големи ораторски способности :D )

Море и да остане, треба 2ца зошто Себа по се изгледа ќе не напушта.

Епа само за Себа замена де, Агер,Шкртел, стариов и новиот :D :D

Брат, глеј вака. Ако останат истиве 4ца, мора да се купи уште еден. Ако еден си иде мора 2ца, ако 2ца си идат (Кара и Себа) мора 3ца.

Нема лабаво :)

Како тргнала работата, после денешниот кикс на Агер за првиот и Шкртел за вториот, може цела 4ка да ја испрати по ѓаволите :) и од инат на Ерик БиафраниЌ, ЌЕ МУ ПРОСТИМЕ :pos:

Тоа го правиш од почетокот кога нашата драга управа го нарече чиракот на Мурињо и тераше од мало подбуцнување тогаш, до прекарот велемајстор, па до комплетно вртење против Ливерпул све дур он е на чело.

За тоа треба некаква плакета да ми се даде, некакво признание!
Уште од првите секунди на неговото назначување ја “предвидов“ ситуацијата која ја живееме сега. Да не се навраќаме наназад од летоска, ама сигурно ке најдеме дека мислењта на сите вас се темелеа дека ке имаме многу поуспешна сезона од ланската. Според тогаш, ова за вас ке беше катастрофа. Но, само за да не се испадне во криво, се намалуваат критериумите.

Да, кога беше назначен чиракот на Мурињо, стана јасно до кое дереџе дојде Ливерпул. легендарниот тим да се гордее дека го назначува за тренер помошникот на Мурињо.

Уште не можете да го перцепирате тоа, а? катастрофа е тоа, најблаго речено. Ама барем кажува што ке се случува со Пул во следните 10, 20 години.

Дека мизеријата ке продолжи. Тимот ке биде ваков (сличен) и во годините што доаѓаат, далеку од тој Ливерпул што треба да биде. И никогаш нема да се побуните против ништо, бидејки, ако требаше да се буните (не вие конкретно, туку Копашите), ке го правевте многупати досега.

И да... самото тоа што постои референца In Rodgers i trust, постои и голем сомнеж кај вас во неговата работа.
не треба да се биде психолог за да се „провали“ тоа нешто.

Што се однесува до мене и вртењето грб... it's the only way, my friend.

Пошо ве сфаќам... stalo vi je do klub, и не можете дфа се помирите со ситуацијата, па затоа билдате на илузија.

А реалноста е таа... Ливерпул е мизерен тим кој повеќе шанси има да заврши во долниот дел на табела, него на четврто место.

А за тоа, никој не е крив. Најубо е така, знам.

Брат, глеј вака. Ако останат истиве 4ца, мора да се купи уште еден. Ако еден си иде мора 2ца, ако 2ца си идат (Кара и Себа) мора 3ца.

Нема лабаво :)

Како тргнала работата, после денешниот кикс на Агер за првиот и Шкртел за вториот, може цела 4ка да ја испрати по ѓаволите :) и од инат на Ерик БиафраниЌ, ЌЕ МУ ПРОСТИМЕ :pos:
Е да де шо е ова ко така и Суарез дај да го избркаме шанса промаши :)
Сметај, во ростерот на почеток на сезона максимално можиш да имаш 25 играчи, ако од нив се 5 стопери тогаЈ како ќе најдиме место за другиве позиции?
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 01:10 ---
Биафра, никој не очекуваше поуспешна сезона од ланската, поточно очекувавме слична, што и така е само со мн помалку средства потрошени

Не сум паметен, само реален, за разлика од тебе, која од пост од 30 реда, дојдовме на 1, затоа што константно ја одбегнуваш темата на муабетот, уствари реплицираш само на тоа што ти одговара, ама ако :)

Reality bites.
It's more fun when your favourite club is crap.
Every draw is a good day out.

Си се намачил, ама намали со мет-амфетаминот бе пријателе. Како Роџерс не е виновен за ништо?
Ако не е виновен за ништо, тогаш значи дека не е ни заслужен за ништо.
А тоа значи, дека и мене можат да ме земат за тренер, сеедно ќе е, нели.

Ај, продолжи со реалното гледање на ситуацијата на Енфилд, и се надевам дека понатаму пак ке не удостоиш со уште пореално мислење од ова.

Очигледно џабе е со тебе да се прај муабет
Само ме интересира какви ќе бидат твоите реакции кога клубот ќе биди високо со Роџерс оти јас очекувам да си го исполни ветеното

Очигледно џабе е со тебе да се прај муабет
Само ме интересира какви ќе бидат твоите реакции кога клубот ќе биди високо со Роџерс оти јас очекувам да си го исполни ветеното

Камо шампион да биди, ке потпишам „јас сум магаре што не верував во Роџерс“. камо така да биди, јас не сум битен во муабетот.

Ама шо ке бидит со вас, реалистите, ко ке се установи дека тимот ви пропаѓа пред очи, дур онанирате на „напредокот“.

То е доста интригантно...

Reality bites.
It's more fun when your favoUrite club is crap.
Every draw is a good day out.

Повторно, ништо конкретно напишано.

Гомненици, само на англиски.

Плус, имаш грешка во спелинг-от :ROFLMAO:
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 01:14 ---
Е да де шо е ова ко така и Суарез дај да го избркаме шанса промаши :)
Сметај, во ростерот на почеток на сезона максимално можиш да имаш 25 играчи, ако од нив се 5 стопери тогаЈ како ќе најдиме место за другиве позиции?

Ќе се снајде бе Роџерс, знае тој како :ROFLMAO::pos:
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 01:15 ---
Камо шампион да биди, ке потпишам „јас сум магаре што не верував во Роџерс“. камо така да биди, јас не сум битен во муабетот.

Ама шо ке бидит со вас, реалистите, ко ке се установи дека тимот ви пропаѓа пред очи, дур онанирате на „напредокот“.

То е доста интригантно...

Добро, ти ќе потпишеш ако биде. Јас кога ќе го избркаат а до тогаш не биде, ќе потпишам „јас сум магаре што верував во Роџерс“.

Бива?

Добро, ти ќе потпишеш ако биде. Јас кога ќе го избркаат а до тогаш не биде, ќе потпишам „јас сум магаре што верував во Роџерс“.

Бива?

Auf, не да бива! Договорено! :D

Повторно, ништо конкретно напишано.

Гомненици, само на англиски.

--- надополнето: 4 февруари 2013 во 01:14 ---

Ќе се снајде бе Роџерс, знае тој како :ROFLMAO::pos:
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 01:15 ---

Бива?
Да да, пошто е тој велемајстор и непогрешлив :pos:

Auf, не да бива! Договорено! :D

Ќе го чувам во потпис на кајгана додека не кажеш да го тргнам.

Море не, маица ќе направам и ќе ја носам со таков натпис, во спротивно, ти ќе ја носиш :ROFLMAO:
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 01:18 ---
Да да, пошто е тој велемајстор и непогрешлив :pos:

Па да бе, многу јасно хахахаха

Favorite and favourite are different spellings of the same word. Favorite is the preferred spelling in the U.S., while favourite is preferred in all the other main varieties of English. These preferences extend to all derivatives, including favorites/favourites, favoritism/favouritism, and favorited/favourited.
Favourite has been the preferred spelling in British English for several centuries, but this does not mean that favorite is a late arrival to the language or even American in origin.

И сега грешка е?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom