Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мене лично кени не ми беше за менаџер уште од старт. Убава приказна беше, ама како што ме нервираат сите стеснети сеуште комунистички сфаќања, така ме нервираше и застаренаа тврдоглава игра на Кени. Поготово измените во 85 минута.
Роџерс од друга страна е далеку од сјаен ама мене едноставно ме бендисува, зашто му екна да го седне Скртел на клупа, зашто даде шанса на Серлинг, Сусо, шелви нешо што го немаше долго време. Впрочем последните младинци кои добија вистинска шанса се Џерард Овен и Карагер. Уште повеќе, форсира игра преку крило, шо е и мој личен преференс за стил на игра.
Најнакрај и Кени и Бенитез и Роџо можеби ќе беа добар избор. Она шо на тимот моментално му треба е континуитет. нема тренер на светов што моментално ке не извади од кризава. И што треба да правиме, после секое загубено дерби или после секој пораз да менуваме тренери? Напротив, јас сум да се даде континуитет на тимов. највеќе да му се даде шанса на Роџерс до крај на сезона од причина шо верувам дека во вториов дел од сезонава Ливерпул ке жари и пали. Играта и те како го ветува тоа.

Инаку, во поглед на играа Стариџ Суарез мислам дека ке бидат добар двоец за во иднина. Хендерсон Лукас и Џерард е моментално најдобриот избор за во средина. даунинг е ок ко за непостоечки. одбранаа....едноставно треба повеќе конкуренција, агер и Скртел многу се опуштија верувајќи дека се едиснтвен избор и дека имаат загарантирано месо во тимот. Во секој друг тим имате 3-4 одлични играчи на централните позиции.
Реина можеби е време да биде заменет, колку и да ми е омилен, воопшто не ми е сигурен на гол оваа сезона. без добар голман можеме да сањаме.
Конечно го средивме нападот, сеа одбранаа не функционира...е никако да ја наредиме целосно:)

не е контрадикторен. АКо го избркаат Роџерс, тоа ке значи дека сум бил во криво за мислењето за управата.

Што треба да чекам? да ја избркаат управата?
Пораз од нисколигаш имавме ко го избркаа Хоџсон. Од Нортхемптон.
Ова не беше пораз, ова беше мизерија.
Сосема солидно, кога ќе видиш дека лани Далглиш уште посолидно се „соочи“ со тие тимови.

:D

Контрадикторен ти е зошто прво ја окривуваш управата, после го окривуваш Роџерс.

ректор-декан релација :)

Абе, сигурен сум дека сите ќе прифатевме 2 поени пред да почнат двете утакмици. Мада јас имав пишано дека 4 се наши. Наши и ќе беа, да не ја сјебеше денес Шкртел за вториот а Агер за првиот гол, да ги ебам.

Pravnice уште ти ги памтам зборовите од лани, мислам после натпреварот со Тотенхем беше 0-0 на Енфилд кога пиша-Далглиш е стара,тврдоглава Шкотска шупелка :D
Е кога го прочитав ова се превртев од на стол :D :D

Контрадикторен ти е зошто прво ја окривуваш управата, после го окривуваш Роџерс.

ректор-декан релација :)

Абе, сигурен сум дека сите ќе прифатевме 2 поени пред да почнат двете утакмици. Мада јас имав пишано дека 4 се наши. Наши и ќе беа, да не ја сјебеше денес Шкртел за вториот а Агер за првиот гол, да ги ебам.

Управата го сјеба Ливерпул и допрва ке го силува.
Затоа и го наместија Роџерс. РОџерс е тиква која не заслужува ништо повеќе од треторазредна екипа. не е тој крив што е тиква, толку му е дадено. Управата го стави, управата треба да го избрка. Ако ја бива. Ама очигледно не.

Значи, релацијата е таа. Роџерс треба да биде избркан. Зошто? Затоа што воопшто не требаше ни да биде поставен. Тоа е најголемата грешка.
Јас не го перцепирам Ливерпул се додека тој е тренер на тимот. Нема ништо тука контрадикторно.
Единствено, доколку би го избркале, и би донеле некој што не е отпојќе тиквар, тек тогаш би рекол „дека се работи нешто“

Којзнае, може Каранка ке го донесат. И тој му е помошник на Мурињо.
Што се однесува до поените... и Ситиашиве да не заебеа за првиот гол, може ни еден немаше да „лапне“ Ливерпул :D

Затоа и го наместија Роџерс. РОџерс е тиква која не заслужува ништо повеќе од треторазредна екипа. не е тој крив што е тиква, толку му е дадено. Управата го стави, управата треба да го избрка. Ако ја бива. Ама очигледно не.

Значи, релацијата е таа. Роџерс треба да биде избркан. Зошто? Затоа што воопшто не требаше ни да биде поставен. Тоа е најголемата грешка.
Јас не го перцепирам Ливерпул се додека тој е тренер на тимот. Нема ништо тука контрадикторно.
Единствено, доколку би го избркале, и би донеле некој што не е отпојќе тиквар, тек тогаш би рекол „дека се работи нешто“

Што се однесува до поените... и Ситиашиве да не заебеа за првиот гол, може ни еден немаше да „лапне“ Ливерпул :D

Значи, за тебе и Џерард и Кара се шупелки, зошто играат под водство на Роџерс. Сигурно кај тебе тие го изгубиле епитетот на личности и легенди зошто или не знаат што е добро за клубот или пак знаат дека ФСГ со Роџерс го уништува ама тие си ќутат. Добро (y)

Профа и јас се слагам околу управата, едноставно ги перцепирам како чисокрвни јенки капиталисти коишто се дојдени да прават пари и ништо повеќе.
Меѓуоа никако неможам да се согласам околу твоите критериуми за избор на менаџер. Зашто мора дае докажан?

Кој беше Мурињо кога освои ЛШ со Порто или кој беше Бенитез кога освои се со Валенсија и најнакрај кој беше Гвардиола кога го назначија за менаџер на Барселона?Кој бил Шенкли пред да биде назначен од Ливерпул?

Профа и јас се слагам околу управата, едноставно ги перцепирам како чисокрвни јенки капиталисти коишто се дојдени да прават пари и ништо повеќе.
Меѓуоа никако неможам да се согласам околу твоите критериуми за избор на менаџер. Зашто мора дае докажан?

Кој беше Мурињо кога освои ЛШ со Порто или кој беше Бенитез кога освои се со Валенсија и најнакрај кој беше Гвардиола кога го назначија за менаџер на Барселона?Кој бил Шенкли пред да биде назначен од Ливерпул?
Да не прајме муабет за Венгер, кој пред да биди менаџер на Арсенал беше менаџер во Јапонска лига

Сега треба Роџерс пак муда да покаже и да го седне Реина на клупа, а Шкртел исто да ја отседи следната. Кара да си продолжи сега ко што има време за одмор, а Џонс да го замени Реина на натпревар-два, за да му влезе во главата на Реина дека ако не се покажува ќе биде заменет, како и секој друг играч во тимот.

П.с: Конечно во фан клубов ни се разви дискусија во која сите учествуваат во муабет поврзан со клубот, не мачки штампање, математички проблеми и слично :D

Со две раце би потпишал за да дојде Клоп во ЛФЦ ама, кој кур беше Клоп пред 4 сезони кога ги зема Дортмунд. Првата заврши на 13 место, втората н 5-6 и третата освои, и четвртата освои
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 02:15 ---
Сега треба Роџерс пак муда да покаже и да го седне Реина на клупа, а Шкртел исто да ја отседи следната. Кара да си продолжи сега ко што има време за одмор, а Џонс да го замени Реина на натпревар-два, за да му влезе во главата на Реина дека ако не се покажува ќе биде заменет, како и секој друг играч во тимот.

П.с: Конечно во фан клубов ни се разви дискусија во која сите учествуваат во муабет поврзан со клубот, не мачки штампање, математички проблеми и слично :D

ДечкоУУУ не беше Реина крив за голот. Првиот гол иде на душа на Агер, вториот на душа на Шкртел. Реина утакмицата со Арсенал и Сити ја изигра одлично. Ќе видиш дека ќе остане на гол а Шкртел или Агер ќе бидат тие што ќе патат поради денешниот неуспех.

Реина е сега со опадната самодоверба се виде тоа по изразот н лицето. напротив, сега идат два домашни натпревари каде Реина мора да проба да ја врати самодовербата.
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 02:16 ---
Со две раце би потпишал за да дојде Клоп во ЛФЦ ама, кој кур беше Клоп пред 4 сезони кога ги зема Дортмунд. Првата заврши на 13 место, втората н 5-6 и третата освои, и четвртата освои
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 02:15 ---

ДечкоУУУ не беше Реина крив за голот. Првиот гол иде на душа на Агер, вториот на душа на Шкртел. Реина утакмицата со Арсенал и Сити ја изигра одлично. Ќе видиш дека ќе остане на гол а Шкртел или Агер ќе бидат тие што ќе патат поради денешниот неуспех.

Инаку Фичо слагам со тебе, мислам дека професорот ќе го има зборот магаре во потпис anytime soon:)

Агуеро ќе беше затворен навреме, немаше никаква потреба од избрзување надвор од голот. Не можеш да ме убедиш дека Реина не беше крив.
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 02:23 ---
Реина е сега со опадната самодоверба се виде тоа по изразот н лицето. напротив, сега идат два домашни натпревари каде Реина мора да проба да ја врати самодовербата.
Е ова е меч со две острици, ако го остави може да си помисли дека како и да игра он ќе си остане број еден избор на голман во Ливерпул и уште полабав ќе биде (што е случај последниве 2 сезони). Доколку пак биде оставен на клупа може да му дојде памет или дополнително да се демотивира. Првата опција е веќе испробана, мислам дека време е да се превземе втората...

Агуеро ќе беше затворен навреме, немаше никаква потреба од избрзување надвор од голот. Не можеш да ме убедиш дека Реина не беше крив.

Значи признаваш дека првиот гол е грешка на Агер?
Ќе беше затворен ДА, ако Шкртел го затвореше Агуеро а не ги рашири рацете да го гради и да го повикува Реина да ја прибере топката а у меѓу време да му избега Агуеро. Тука е грешката на Шкртел. Голот падна, што да правиш, Агуеро онака и ја шутна, нити гледаше накај гол нит ништо.
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 02:25 ---
Е ова е меч со две острици, ако го остави може да си помисли дека како и да игра он ќе си остане број еден избор на голман во Ливерпул и уште полабав ќе биде (што е случај последниве 2 сезони). Доколку пак биде оставен на клупа може да му дојде памет или дополнително да се демотивира. Првата опција е веќе испробана, мислам дека време е да се превземе втората...

Џерард кога играше лошо, требаше да го седне на клупа или беше паметен избор што го остави да игра, за да му се врати формата?

што се однесува до фански окуп, кога сакаш,... но имај на ум дека јас, for a lifetime, се откажав од идентификување со фанови на Ливерпул, како и од „групирање“ со истите. Така да, во полам размер, може. Како во старите добри времиња, дур сум жив јас не се идентификувам со групација која може да уфрли барем еден негативен збор за Далглиш. :)
Пу бе да му ебем, 4ти пат пуштам филм и прекинувам пошто ми текнува на реплика на тебе. Па ако никој не смее да му пререче на Кени, да му даде никаква критика, или ко што викаш негативен збор, не е тоа еден вид лоботомизираност како што сакаш да викаш за другарчињата од Коп? Ќе кажеш Кени таков статус си има заслужено со временско докажување према клубот, ама Кени добил шанса од навивачите, а Роџерс не добива од тебе. Не ти е оваа теза малце контрадикторна?
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 02:31 ---
Значи признаваш дека првиот гол е грешка на Агер?
Ќе беше затворен ДА, ако Шкртел го затвореше Агуеро а не ги рашири рацете да го гради и да го повикува Реина да ја прибере топката а у меѓу време да му избега Агуеро. Тука е грешката на Шкртел. Голот падна, што да правиш, Агуеро онака и ја шутна, нити гледаше накај гол нит ништо.
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 02:25 ---

Џерард кога играше лошо, требаше да го седне на клупа или беше паметен избор што го остави да игра, за да му се врати формата?
Првото, првиот гол е грешка на Агер, трет пат истата грешка ја прави (РВП, Жиру, сега Џеко). Никогаш не го обвинив Реина за првиот гол.

Второто, тоа е веќе менталитет на играчот, зависи дали е склон кон критики или поддршка. Ама затоа пак Џерард играше лошо два месеци, а Реина веќе две сезони ни е во надолна линија. И дополнителен фактор е уклопувањето на Џерард во новата филозофија кој имаше проблеми све дур не се вклопи, додека Реина никако во ништо да успее да се вклопи...

Пу бе да му ебем, 4ти пат пуштам филм и прекинувам пошто ми текнува на реплика на тебе. Па ако никој не смее да му пререче на Кени, да му даде никаква критика, или ко што викаш негативен збор, не е тоа еден вид лоботомизираност како што сакаш да викаш за другарчињата од Коп? Ќе кажеш Кени таков статус си има заслужено со временско докажување према клубот, ама Кени добил шанса од навивачите, а Роџерс не добива од тебе. Не ти е оваа теза малце контрадикторна?
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 02:31 ---

Првото, првиот гол е грешка на Агер, трет пат истата грешка ја прави (РВП, Жиру, сега Џеко). Никогаш не го обвинив Реина за првиот гол.

Второто, тоа е веќе менталитет на играчот, зависи дали е склон кон критики или поддршка. Ама затоа пак Џерард играше лошо два месеци, а Реина веќе две сезони ни е во надолна линија. И дополнителен фактор е уклопувањето на Џерард во новата филозофија кој имаше проблеми све дур не се вклопи, додека Реина никако во ништо да успее да се вклопи...

За репликата на Ерик, многу е контрадикторен :)

Иначе, ќе видиш дека Шкртел ќе биде седнат на клупа а Реина ќе остане на гол. Претпоставувам дека е свесен Роџерс за тоа дека Реина го крена нивото после ситната повреда што ја имаше. Ќе правиме муабет, глеам филм си пуштил, пуштив и јас ама никако да пуштам на раат да го гледам :)

Штета шо нема салам конкуренција во одбраната па нема друг избор и мора да играат Агер и Шкртел. Овој период беше најдобар Коатес да покажи дека вреди, ама тоа дрво ја упропастува секоја минута доверба во него.

На наредната би можело да се проба со Џонсон - Виздом - Карагер - Енрике ионака Виздом е централен бек по природа па би можел да добие искуство од најдобриот, а другиве двајца да се запрашаат од кај го јадат лебот и зошто помеѓу нив двајца се прави споредба како да се Карагер - Хипија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom