Divider
Seraphim
Kolku godini e? Ako ima pojќе од осум-деветнаесет нема prestar e za da bide "nadezen" 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моето алтер его Сусо игра за Базенот како џигер така да ќе дојдам. You'll never walk alone.
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Fearless_(Pink_Floyd_song)
Знаете ли кој е коефициентот во кладилници за титила на Ливерпул последниве 2 децении?
![]()
![]()
Педееерчеееее![]()
тамам ќе биде ТОП дружба!
Бајдвеј. Ако донесеш чупијна дс набавам рохипнол за децава?????
Хахаха
Да ебнат и тие нешо![]()
![]()
Абе јас арно ќе му кажам, ама од кој да го поздравам? Сигурно не те знај како дивајдер од кајганаNa Josko brat mu. TakaEpten aren covek.
Pozdravi go i kazi mu da stopli vremevo, maj, juni nekade, ke pominam da gi vidam obajcata
Ke vidime...on ne znam za fuuuzbalj dal bi dosol ali za druzba sigurno
Sussaro taќe li e bac?!!
Сусаро вчера ми кажа дека во биртијава кај што седевме имале спортклуб и можеме да гледаме таму утакмица
Жута е 40 салата е 40, екстремно ниски цени и со задоволство би. Еве за утре не, дека е брзо ама може за наредна утакмица, што велиш? Ако си за, обавезно се договараме, со кој било и да играме.
Дружба пред се.
Лошо си ме разбрал. Реков-Не очекувај Спорт клуб да имаат. Ваљда има стандардна кабловска. Треба дополнително да се провери.
Od deckto so koj si delevme cigari i drugi pomagala vo Ohrid i so deckoto koj posldenite tri dena vo Ohrid se prebaci kaj nego u soba, na cij laptop se gledaa filmoviАбе јас арно ќе му кажам, ама од кој да го поздравам? Сигурно не те знај како дивајдер од кајгана![]()
Мај бед, се извинувам. Како и да е, Дивајдер рече дека ќе донесе бум тв.![]()
Treba taxi do tamu. Oti koj ke vozi onakofff nadole.
Ke zemam, ako dozvolat da montirame za utakmicata. No, najarno e da se proveri da ne imaat slucajno sportklub da ne vleckam Bumot![]()
Абе сите вчера бевНе со кола, нема мука, веруј
Ќе побарам утре број од Кооператива, зошто он организираше седенка вчера, па ќе се јавам и ќе прашам прво дали имаат, а ако немаат, дали може да си донесеме
Доколку едно од овие две прашања бидат проследен со позитивен одговор. Тогаш, Орхидеа, хир ви кам![]()
Tamam!
A be se ide so kola, ama
Ne se vozi so rakija kola
Ni so crno vino rujno
Ni so pivo kriglosano i penlivo
![]()