Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Пијаници, само ја ли сум по виното и пивото тука?

Пијаници, само ја ли сум по виното и пивото тука?
Moze, crveno/kako krv i crno kako dusata makedonska...ama pobaruva svinnjachko pecenje.
A pivo ide uz skara, sekakva.

Sea, belo vino jebiga, za treznenje uz riba...

Ama toa samo za u liga na shampioni :) :D

Голем боем имаме тука....браос, браос, и јас сакам кога ќе дојдам Скопје :)

Laga!!!

Jas samo rakija pijam. Ili viski. Ponekad mastika.
Ali ne mesam odamna.

A za Liverpool se pie rakija (ako si mkedonec).

Koj nedonosen te lazel taka za mene?

A be, rakija so sopska, mastika so taratur, viski so asortiman zrnevlje.

Ali Rakija i shopska, potoa pivce so meshana skara.
I Liverpool dava bar dva gola.

Eve, ne mora so mene. Probaj sam. Pa vidi. Samo rakijata mora da e specijalno naglasena deka e za Liverpul. Ili ne proagja hoodoo-to.

Сусаро вчера ми кажа дека во биртијава кај што седевме имале спортклуб и можеме да гледаме таму утакмица

Жута е 40 салата е 40, екстремно ниски цени и со задоволство би. Еве за утре не, дека е брзо ама може за наредна утакмица, што велиш? Ако си за, обавезно се договараме, со кој било и да играме.

Дружба пред се.

Сусаро вчера ми кажа дека во биртијава кај што седевме имале спортклуб и можеме да гледаме таму утакмица

Жута е 40 салата е 40, екстремно ниски цени и со задоволство би. Еве за утре не, дека е брзо ама може за наредна утакмица, што велиш? Ако си за, обавезно се договараме, со кој било и да играме.

Дружба пред се.
Која биртија?

E ne znam za utre, sfarno, ali zsh da ne. Za koj birzuc prajme muabet?
I kazi mu na Susar da ne laze mnogu, mnogu, tuku da se nacrta na sledekja utakmica bez razlika dali naviva ili ne. Ke go naucime kako se navija za LfC.
Jas sum za. Zsh da ne. Samo za utre tesko.

the_kop od Kruso'o velis. Odi kaj Mingu u pizzeriata i pozdravi go od deckoto sto bese so nego lani oktomvri (2011) i Goran potoa :)
Goran mazot na profesorkata po geografija vo srednoto u Kruso'o :D

Дружба пред се.

координати за биртијава? :)

Za koj birzuc prajme muabet?

И јас сум за, еве нека биде наредна утакмица.

координати за биртијава? :)

Која биртија?
Орхидеа, во Жданец.
orhideja-jpg.56603

E ne znam za utre, sfarno, ali zsh da ne. Za koj birzuc prajme muabet?
I kazi mu na Susar da ne laze mnogu, mnogu, tuku da se nacrta na sledekja utakmica bez razlika dali naviva ili ne. Ke go naucime kako se navija za LfC.

the_kop od Kruso'o velis. Odi kaj Mingu u pizzeriata i pozdravi go od deckoto sto bese so nego lani oktomvri (2011) i Goran potoa :)
Goran mazot na profesorkata po geografija vo srednoto u Kruso'o :D
Колку е светот мал, со Горан сме куќни пријатели ние :)

Колку е светот мал, со Горан сме куќни пријатели ние :)
Na Josko brat mu. Taka :) Epten aren covek.

Pozdravi go i kazi mu da stopli vremevo, maj, juni nekade, ke pominam da gi vidam obajcata :D
Ете, ти го означи, ќе видиме дали ќе се пријави. :)

Ke vidime...on ne znam za fuuuzbalj dal bi dosol ali za druzba sigurno

Sussaro taќe li e bac?!!

Дај боже КПР да отпаднат оваа сезона , па да им го земеме Тарабт! Страшен играч!! сите натревари што ги имам гледано на КПР оваа сезона , како игра дечкото алал нека му е! мора да им го лапнеме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom