Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Штета......
И покрај грешките на Судијата.... имавме шанси сами да го решеме натпреварот.
Хендерсон.... премногу паничи пред гол. Роџерс мора да работи со него за ова.... мора доколку сака да го игра на таа позиција.
Имаше ситуации каде со еден пас ќе влезевме во гол шанса.

Стариџ.... куриот не се виде на натпреваров. Премногу статичен и постојано бегаше од топка.
Врв на се беше пропуштените шанси... онаа кога падна голот, и онаа кога му ја украде на Шчесни.
Тие две ги одигра аматерски.... впрочем и само тие две шанси беа за него, немаше други.

Што се однесува до Роџерс....едноставно задоцнета измена.
Енрике требаше да влезе на полувреме при водство од 2-0...... несмееше никако да чека.
Разбирам тоа што игравме повлечено....сепак рано поведовме и ако ги искористевме сите шанси, заедно со грешките на Френд требаше да водиме бар 4-0.
Но и покрај неискористените шанси... Енрике едноставно мораше да влезе порано..... ќе се стабилизираше играта во одбраната и немаше да има панични одлуки.
А ако е точна информацијата дека Енрике не влегол порано поради тоа што неможел да ги облече копачките брзо.... тогаш СРАМОТА за професионалец кој зема 60 000 иљади неделно а неможе копачки да облече на време.
Требаше Енрике на полувреме.....
Шкртел во 65 минута на местото на Кара..... или бар коа му го извадоа ваздухот низ уши

Сепак задоволен од играта...делумно од резултатот.....презадоволен од Кара!;)

Штета......
И покрај грешките на Судијата.... имавме шанси сами да го решеме натпреварот.
Хендерсон.... премногу паничи пред гол. Роџерс мора да работи со него за ова.... мора доколку сака да го игра на таа позиција.
Имаше ситуации каде со еден пас ќе влезевме во гол шанса.

Стариџ.... куриот не се виде на натпреваров. Премногу статичен и постојано бегаше од топка.
Врв на се беше пропуштените шанси... онаа кога падна голот, и онаа кога му ја украде на Шчесни.
Тие две ги одигра аматерски.... впрочем и само тие две шанси беа за него, немаше други.

Што се однесува до Роџерс....едноставно задоцнета измена.
Енрике требаше да влезе на полувреме при водство од 2-0...... несмееше никако да чека.
Разбирам тоа што игравме повлечено....сепак рано поведовме и ако ги искористевме сите шанси, заедно со грешките на Френд требаше да водиме бар 4-0.
Но и покрај неискористените шанси... Енрике едноставно мораше да влезе порано..... ќе се стабилизираше играта во одбраната и немаше да има панични одлуки.
А ако е точна информацијата дека Енрике не влегол порано поради тоа што неможел да ги облече копачките брзо.... тогаш СРАМОТА за професионалец кој зема 60 000 иљади неделно а неможе копачки да облече на време.
Требаше Енрике на полувреме.....
Шкртел во 65 минута на местото на Кара..... или бар коа му го извадоа ваздухот низ уши

Сепак задоволен од играта...делумно од резултатот.....презадоволен од Кара!;)

Сигурно е глупост тоа за копачките, не влезе зошто не е 100% фит. Требаше да се врати на крај на Фебруари ако ти текнува, тоа беа најавите. Да го ставеше порано можеше да дојде до истото срање како со Лукас, порано на терен, исфорсиран и пак повреда.

Мада, според мене мораше уште еден дефанзивец а да го извади Стариџ со тоа што ќе се сменеше формацијата во 5-2-2-1 или 5-3-1-1.

Не ми е криво што имаме бод од Емирати, криво ми е што имавме водство од 2-0 и го прокоцкавме, нешто како со Евертон.
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 12:17 ---
376277_416201191790383_1671953753_n.jpg

Е сега на танане ..

По кој знае кој пат паѓаме на тактички план.Второ полувреме од 45-та док не падна вториот гол на Хендерсон(кој беше на среќа) не стиснаа у ќош,доаѓаа пред Реина али ко за среќа стално имаше некој да изреагира и да избие али се гледаше од авион дека тоа нема да трае долго.
После вториот гол на ЛФЦ на волку битен натпревар каде на Емирати ги водиш со 0-2 до 60-та минута се прави замена и се појачува средина или одбрана но не и ние.
После тоа примаме 2 гола за 2 минути и велемајсторот Роџерс како прав велемајстор не иде да брка резултат кој му треба по секоја цена туку го вади Стариџ а го става Енрике :pos: .Човекот заборава дека е во Ливерпул а не во факинг Свонси...
Се брани на добиен натпревар на натпревар кој му беше за израмнување на бодови со Арсенал и намалување на 5 бода до 4-то место.. али човекот е среќен со нерешено ..важно не е пораз..сеа ќе може да се пофали на женаму дека извадил нерешено против Венгер.
Браво мајсторе !

Друго,читам по странине на Фб пишуваат да беа подобри Хендерсон и Стариџ ќе дадевме уште 2-3 гола..Па зар треба да дадеме 10 гола за да бидеме сигурни во победа?? Јас знам дека 0-2 е одличен резултат,незнам може се сменило нешто али за мене 0-2 е добиен натпревар..

Со Арсенал прими 2 гола за 2 минути, со Олдам прима 2 гола за 3 минути, со Евертон прими 2 гола за 12 минути, со Стоук прими 2 гола за 7 минути,со Тотенхем 2 гола за 9 минути, со Вест Хем 2 гола за 8 минути,со Вила 3 гола за 22 минути.. на шо личи ова?? Ова Ливерпул ли е Маџар мало ли е ??

И после толку вакви преокрети да излезе вчера и да рече со насмевка ''јас сум горд на играчите и резултатот '' што поише да се збори.
Тешете се вие само дека наредна година ќе гледаме Европа, заборавајќи на фактот дека Евертон си гази + Арсенал очигледно е голем залак за Роџерс..само тешете се и топ сме.

Така де.
Divider ти ојш ли бе на овие ЛФЦ собиранкиве и задничко гледање?

Не.Кај се дешаваат?

Ако ој а не се јавља ќе го кажам на Чкрапјата има да го искине, го наебал, жими сФе.
Ќе речев: ќе ми се фати...ама апла убо ќе му дојде. Па...нема да речам :)
Нека му се фати на некој гејоња од гејчестер.
Среќа што го имаме Роџерс на клупа, инаку ќе изгубевме...:icon_lol:
Ти мораше да просереш :mad::sneaky:
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 13:04 ---
Е сега на танане ..
.
Ај да не идам по цел пост.

В ред. Роџо требаше порано да консолидира средина. И одбрана можеб.

Со кого?
Енрике? Пак да се повреди?

Со Робинсон лол.

Шкртел?
Да го извади Кара кој одигр над ниво? За Шкртел кој паѓа у фрма?

Требаше да зацврсти среидна, ама тоа значеше на сметка на напад да го стави падавичарон Ален.
Јебига. Кога имаме на папри јака клупа, а вака или падавичари или повредени или аут од форма.
Вчера за шал Џерард малкуцка падна во ритам. Одбраната, в ред беше, освен што не ми се допаѓа да клацкаат мрсен таклабас у свој шеснаесетник и околу без точна идеја кому да му ја додадат за да врзат пет-шест и појќе додавања, а да не иде назад на голма.
В ред тактика, ама функционира во Барса, засега.
Најарно ќе беше по вториот гол да го стави Стерлинг место Стариџ и да го тури Енрике. Да се растрча малиот, карши. А Енрике да контролира одбрна, Да го олабави Џерард. Па да му се отвори на Луис шанса да продркуе меѓу одбранбенине на Арсенал кои беа за мерак лоши.
А то дека Стариџ се збуни, да. На два пати. Или Хендо.
Мора да се поработи на кликер кај овие двајца.
Да не биде: тугоооо шо сеа, гол ќе клам и?

Јебемга, ми обеле косата од овие мамлази наши.

Роџо се труди. Кутриот. Ама и играчит знаат да се иссерат.

Ја бе, не ми ејасно како може Пепе да фати онакви идиотско тешки, а да му пројде до нога и да не изреагира. Понекад има реакција на мртов коњ. А понекад збунуе со ефект. Па уште Барса го барала бе?

Олаф, Улаф...како и да е :) Да го ебам Кутињо, прееска на интервјуто за ЛФЦ ТВ кажа дека е спреме да игра.
да се надеваме. само пошто на неколку пати во последно време (месец и фазла) го имам гледано интер, но не и кутРињо во игра, незнам дали е топ спремен. се ми се чини дека на почетоков ќе биди исто како да не сме зеле никој :unsure:
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 14:47 ---
Ма, на сите да им исклецкам се женско по дома и у комшилук.
абе ебачиште... :D
со то нимфоманките англиски ти нема на крај ни со една да излезиш, а не пак со женските од цел тим и околината. таковото само една ќе ти го исуши, а за другите после ќе треба со прст или со јазик да работиш :D

Ne sme site moderatori/forumski serifi pa da imame takov luksuz za antiskelticizam. Kiznaj sto si klimkurite u moderatorskiot podforum.

Ова може да ни се случи само нас , значи стварно сме умрен тим :@:@

2-3ца имаме одлични играчи се друго е чист просек! да водиш 0-2 , така да се повлечеш ПУ ..
Нема играч што може да ја нагази ебаната топка на средина и да смири игра ..

толку се изнервирав...

Не.Кај се дешаваат?
Како бе кај се дешаваат. Па у Ајриш речиси секад има заедничко гледање... дури и да нема организирано секад има наши момци што следат таму :)

Ajrish be??!!!

A be nepismeni makedonci.

Ni u Liverpool gradot u Irish puboj ne se glea LFC. Vie ko za Everton da ste.

A be bez rakija i krigla ladno skopsko i kebapmeze ne se glea fudbal.

Bac, meana kaj sto zimo unutra se pusi cigare, konsumis rakija i to liverpulka si iam, i meze i skara...

Aj ke naucite,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom