Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
roflbot.jpg

П.С. Имено, сликава ја напраив вчера во случај да изгубиме или да извадиме нерешено. Така да, Peja989 не смее да ми тражи оштета поради копирајт. За малце немаше да има потреба да ја постирам али јбг. Се деси.

П.П.С. Недозволиво е за големи клубови (меѓу кои беше и Ливерпул едно време) да им се дешаваат овакви работи и да прават од готово вересија!

Ама ајде, ваљда преродбата опишана во манифестот од 180 страници продолжува.

Pa ne sfakja deka iako igra za Liverpul, ne e Ronaldo (debeliot) ili Maradona?

Rodzo treba da gi sedna i da im kaze koj moze da se kurci so topka (Suarez na primer ili Gerard, a koj ne smee da si igra kurtasak, kako Staridz ili drugite). I Hendo ne morase da lobuva, finta falese i prazen gol.

Tuku da ne otvoram usta na glupono Staridz onaa koga poglupiot od nego Schesni ke mu ja poklonese na gol linija. Pa padni te ebam crniot, pipni topka. A be. Neiskustvo e toa. Klasicno.

Те разбирам и се согласувам ама не сакам да кажам „ќе биде“ зошто уште повеќе ќе се изнервирам. Имавме 3 бода. Извадија од гол линија топка, чист не досуден пенал за нас. Се на се лошо. Единствена позитивна работа е што сепак играме на гости на Емирати и не е воопшто лесно да се победи.

А можевме

--- надополнето: 30 јануари 2013 во 23:22 ---
kjara опуштено, ова со аватаров е привремено, да ме научат:pos:

Те разбирам и се согласувам ама не сакам да кажам „ќе биде“ зошто уште повеќе ќе се изнервирам. Имавме 3 бода. Извадија од гол линија топка, чист не досуден пенал за нас. Се на се лошо. Единствена позитивна работа е што сепак играме на гости на Емирати и не е воопшто лесно да се победи.

А можевме

Се сложувам. ИМаш пенал, имавме шанси.
Не смееше да се загуби добин меч.
Но, на гости, кај нив, кои ко за беља па само со нас се разиграа.

Не ми е јасно, а Рики убаво ече, зошто побогу на сметка на напад, при два два, вадиш напаѓач иако имаш шанса да победиш.

И требаше да го стави Енрике на два нула. А ако вадеше некој, ене му го Виздом. Место Стариџ можеше Стерлинг. У краен случај Борини. Онака, само со Суарез и повлечен и издишан Џерард, џабе.

Има некои чудни одлуки Роџо.
И кој кур му е бе што им вели да пимплаат у свои шеснаесет. Дрѓи јеботе топка на средина, не доле пред Пепено.
Или ако пимплаат, нека трчаат ко магариња да се ослободуваат за да не мора да му ја враќаат на голманон, кој ионака знае да испадавичри понекад, да е чуд едно.

Ах овие животот можат да ти го земат. Со Арсенал отсекогаш биле хорор натпревари и до крајот не се знае кој ќе победи. Многу ми е криво шо испуштивме шанса за -4 од Тотенхем ама за тоа сеуште има време. Уште со Сити да се преброди и потоа следуваат лесни па некаде 30 коло да се знае шо и како.

стварно ми е жал за 2 бода кои ги загубивме, но мора да се кажи дека и ние и арсенал имавме многу шанси. навистина не ми е јасно како не влезе последниот шут, лобот на хендо или шансата на агер, но то е то. ме радува фактот дека роџо се подобрува и дека не направи некоја тактичка глупост како на минатите натпревари. денеска губењето на 2 бода е резултат само на спортска среќа, на ништо друго, ама ако играме вака и в недела, шити че го папа, цел и то... :P

пс. абе кај ни е розава?

Со Сити мора да се игра со Енрике у старт. Може и да е уфрли и Куртонињо. АКо не у второ. Али Ален никако. Нешто ми е слабуштрачен. Хендо мора да поработи на смиреност. Да не паничи. Од паника и немаше да го даде за малку. И Стариџ исто така.
Само Кара да одигра пак на ниво. Оти, да Агер и Шкртел се тандем, ама Шкртел мора да примири нерви. Како да губи здив.
И Џерард да не пие пред утакмица. Се виде денес дека шљокал вчера.

Pa ne sfakja deka iako igra za Liverpul, ne e Ronaldo (debeliot) ili Maradona?

Rodzo treba da gi sedna i da im kaze koj moze da se kurci so topka (Suarez na primer ili Gerard, a koj ne smee da si igra kurtasak, kako Staridz ili drugite). I Hendo ne morase da lobuva, finta falese i prazen gol.

Tuku da ne otvoram usta na glupono Staridz onaa koga poglupiot od nego Schesni ke mu ja poklonese na gol linija. Pa padni te ebam crniot, pipni topka. A be. Neiskustvo e toa. Klasicno.
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 23:12 ---

Sakas da kazes mesto Rodzers, Enrike, taka :D :D :D

Za Batlend ne mis e veruva. Za Ins mosne verojatno da se isprcat pak.
сега имаат неверојатна можност да лапниме голманче за еФтини пари, плус екстра потенцијал за во иднина. за инс, незнам, ама ко се фрлија толку многу парички на глупи играчи кои нишо не покажаа, можи да се луни неоја фунта и за овој, за после да не ни биди мака ако пој во друг клуб и стани играчиште.

АБЕ ГЛЕДАМ НЕШО КУТИЊО Е ПОВРЕДЕН? не им иди умо на овие. прво керол, па сеа овој. :facepalm:
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 23:33 ---
A ti sto tatka baras tuka?

Git
абе глеш се лижи и за него една песничка да напишеш. каков си значи, ц ц ц ц :D

Ke mu napisam, tuzbalica posle nedela.

Kurtoninjo povreden??
Pa na kuroff...praat li lekarski tamu be??

Bolje da go zemea onoj, ako mu bese imeto, od Karaorman, ne e povreden, ke igra isto ko Kurtonijo povreden. Ic.

Daj link za povredata?!

Ke mu napisam, tuzbalica posle nedela.

Kurtoninjo povreden??
Pa na kuroff...praat li lekarski tamu be??

Bolje da go zemea onoj, ako mu bese imeto, od Karaorman, ne e povreden, ke igra isto ko Kurtonijo povreden. Ic.

Daj link za povredata?!
не игра за интер веќе подолго време, а на трансфермаркт има инфо до името дека е повреден, не се знај типот на повредата и датумот на враќање.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/liverpool-fc/startseite/verein_31.html
овие даваат точни податоци, не е само безвезе лупнато.

не игра за интер веќе подолго време, а на трансфермаркт има инфо до името дека е повреден, не се знај типот на повредата и датумот на враќање.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/liverpool-fc/startseite/verein_31.html
овие даваат точни податоци, не е само безвезе лупнато.

Олаф, Улаф...како и да е :) Да го ебам Кутињо, прееска на интервјуто за ЛФЦ ТВ кажа дека е спреме да игра.

Па затоа ме збуни. Да не се препил вчера? Ипак, за енглески фудбалери збориме, без оглед од кај се. Ја памтам кога Ширер и Гаскоњ сакаа да возат авион :):)

Ќе порверам утре по ЛФЦ форумине. Мора некој да знае. Има мамлази се чини спијат на Енфилд на трибини.

E pa da go ebam i Kurtonot Kurtninho...

Ќе треба послем да мењаш аватар и потпис.

Боље јави му се на газдана и прашај го кај е Линда и за клецкање што ќе прајме. :)

Ќе треба послем да мењаш аватар и потпис.

Боље јави му се на газдана и прашај го кај е Линда и за клецкање што ќе прајме. :)

Ма, на сите да им исклецкам се женско по дома и у комшилук.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom