S
Stivie G
Гостин
Ќе видеш наскоро. Ако не сега, во јуни ќе бидедемек ...
него дај мавни го копиљон од профил пиЧкарс![]()

Ќе го менам у петок, поради кладба треба да ми стои до крајот на месецот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе видеш наскоро. Ако не сега, во јуни ќе бидедемек ...
него дај мавни го копиљон од профил пиЧкарс![]()
ќе излезе солидно тимче.
Уште едно г*мно за Торес ако изејш, ни побратим ќе се види ни ништоДемек твојот поарен е![]()
Се што си пишал е во ред но, ќе те цитирам само за ова, уствари ќе ти поставам прашање во врска со ова што ти е напишано.
Дали ти Ливерпул сакаш да биде само „солидно тимче“?
А Милнер каде е бе?Чисто онака пишам да не биде дека не сум ви кажал за Кутињо![]()
Моментално сме само солидно тимчеЈас сакам да бидеме шампиоски тим како во 2008-09
![]()
А Милнер каде е бе?
Јас знам што сме, прашувам што сакаш да бидеме? Ако сакаш да бидеме тим како пред 3-4 сезони, тогаш гореспоменатите играчи не треба да ги спомнеш![]()
Епа брат јас кога ќе го спомнам Снајдер и Кутињо ти викаш не не,Ален е добар
Јас сакам напред али ме влечете назад со играчи како Ален што ми ги форсирате по форумов
Во 2008-09 немавме играч со 0-0 статистика у прва постава,дури и Реина имаше асистенција(пасче до Риера)
Него шала на страна,Сисоко е квалитет .
Затоа, модифицирај си го потписот, Роџеррс не е ништо крив![]()
Кога ќе победи дерби утакмица ќе го мењам,башка од кога е ставен победуваме..као за чудо![]()
Милнер е таму каде шо му е местото.А Милнер каде е бе?
Просветли ме и кажи кои се тие сигурни 10 трансфери според мене.Ако му ги памтам јас него сите можни (според него сигурни) „трансфери“ што ги спомнувал, ќе застанеме на бројката од 10тина за зимава ама ете, еден ќе се погоди и тој само ќе дојде и ќе каже напише пост со тенденција на „ви реков“.![]()