Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
ќе излезе солидно тимче.

Се што си пишал е во ред но, ќе те цитирам само за ова, уствари ќе ти поставам прашање во врска со ова што ти е напишано.

Дали ти Ливерпул сакаш да биде само „солидно тимче“?

Се што си пишал е во ред но, ќе те цитирам само за ова, уствари ќе ти поставам прашање во врска со ова што ти е напишано.

Дали ти Ливерпул сакаш да биде само „солидно тимче“?

Моментално сме само солидно тимче:) Јас сакам да бидеме шампиоски тим како во 2008-09;)

Моментално сме само солидно тимче:) Јас сакам да бидеме шампиоски тим како во 2008-09;)

Јас знам што сме, прашувам што сакаш да бидеме? Ако сакаш да бидеме тим како пред 3-4 сезони, тогаш гореспоменатите играчи не треба да ги спомнеш :)
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 01:38 ---
А Милнер каде е бе?

Ако му ги памтам јас него сите можни (според него сигурни) „трансфери“ што ги спомнувал, ќе застанеме на бројката од 10тина за зимава ама ете, еден ќе се погоди и тој само ќе дојде и ќе каже напише пост со тенденција на „ви реков“. :)

Јас знам што сме, прашувам што сакаш да бидеме? Ако сакаш да бидеме тим како пред 3-4 сезони, тогаш гореспоменатите играчи не треба да ги спомнеш :)

Епа брат јас кога ќе го спомнам Снајдер и Кутињо ти викаш не не,Ален е добар:)
Јас сакам напред али ме влечете назад со играчи како Ален што ми ги форсирате по форумов :)
Во 2008-09 немавме играч со 0-0 статистика у прва постава,дури и Реина имаше асистенција(пасче до Риера) ;)

Него шала на страна,Сисоко е квалитет .

Епа брат јас кога ќе го спомнам Снајдер и Кутињо ти викаш не не,Ален е добар:)
Јас сакам напред али ме влечете назад со играчи како Ален што ми ги форсирате по форумов :)
Во 2008-09 немавме играч со 0-0 статистика у прва постава,дури и Реина имаше асистенција(пасче до Риера) ;)

Него шала на страна,Сисоко е квалитет .

Брат, јас никаде не реков дека Снајдер и Кутињо се лоши :)

Уште па помалку имам кажано дека Ален со досега прикажаното заслужува да биде во клуб како Луверпул, уште помалку па да игра прва постава :)

Ама, со трансфери како гореспоменатите нема да мрднеме од ова место, со французи. Од Њукасл, криво ми е само што уште на времето не го лапнавме Бен Арфа. Беше и си остана играчиште. Другиве, не знам.

Уште еднаш ќе напоменам и јавно ќе кажам дека не се согласувам со стратегијата на америве да се купуваат играчи до 23 години и не ги подржувам, како навивач на Ливерпул АМА за тоа не можеш Роџерс да го кривиш.

Затоа, модифицирај си го потписот, Роџеррс не е ништо крив :)

Абе сите мислат до нив е што победуваме, Скаузер со потписот, Суперстар со аватарот од Кончески... ја моето нема да го издадам да не ги урочам за со Арсенал :D

Do rakijata e!
Koga ja imam pobeduvame, so pojke od ili tri gola razlika :D
Abe ste se opteretile so transferive...
Koj i da dojde, ako korenito ne se smeni nesto ili konecno gi posere cavka site do eden za srekja, jebiga.
Mada, ako zadrzat kontinuum kako sto trtna osven kiksot so onie kelesite, moze i da bidne nesto do kraj.

Ќе излезиме со силен состав против Олдам, тоа значи чиста двојка ќе биди.....
Гледам нешто се шушка за Фазио, одсекогаш сум сакал овај играч да го видам како игра во црвениот дрес, мислам оти има потенцијал достојно да го замени Кара (ако оди во пензија), Роџерс изјави оти веројатно ќе донесат еден или двајца нови играчи до крајот на преодниот рок, веројатно еден од нив е Кутињо, кој по мое би бил одлично засилување, не за првиот тим, туку да биде одлична резерва, детето има 20 години и има огромен потенцијал само се надевам нема да оди по постапките на неговите соземјаци (сите знаеме какви се), и веројатно ќе се бара стопер, што ќе му овозможи на Коатес да оди на позајмица, што за него е добра работа, се со цел да игра повеќе натпревари

А Милнер каде е бе?
Милнер е таму каде шо му е местото.
Никаде јас не реков дека Милнер ќе заврши во Ливерпул, туку дека се појави шпекулација од еден од најверодостојните извори.
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 14:23 ---
Ако му ги памтам јас него сите можни (според него сигурни) „трансфери“ што ги спомнувал, ќе застанеме на бројката од 10тина за зимава ама ете, еден ќе се погоди и тој само ќе дојде и ќе каже напише пост со тенденција на „ви реков“. :)
Просветли ме и кажи кои се тие сигурни 10 трансфери според мене.
Само за 2-ца покрај Стариџ сум го кажал тоа, Кутињо и Инс. И голема е веројатноста и двајцата да завршат кај нас.
Ги имам спомнато Мирин, Батланд и Гамеиро но не сум кажал дека ќе завршат кај нас.
Порано во октомври го спомнував и Хунтелар.

За летото ги спомнав Санчез, Ериксен и Гроскројц, но само шпекулации, а никаде не реков дека сигурно ќе дојдат кај нас.

Исто никогаш не ги спомнав Снајдер, Холдби и Форен кои беа "блиску" до нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom